mightee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 internette baya araştırdım fakat elle tutulur bir metoda ulaşamadım. daha önce aranızda yabancı dil öğrenmek zorunda olup kendine bir yöntem bulabilmiş olan var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 posterity? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 -Otur dizi film izle hangi dili öğrenmek istiyorsan o dilin altyazısı ile, Lost izlerken öyle yaptım, faydasınıda çoook gördüm. -MMORPG yada rpg oyun oyna bol bol seviyorsan. -Küçük el kitapları var onlardan al, otobüste, yolda, tuvalette falan oku, cümleleri ezberle. Almanca kasıyorum şuan ben öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 throine said: posterity? ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bize hazırlıkta öğrettikleri yöntem. Bi kelimeyi al 20 defa alt alta yaz. Sonra cümle içinde kullan o cümleyi de 20 defa alt alta yaz. Ellerim ağrırdı ödev yazmaktan ama böyle böyle öğrendik ingilizceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bende almanca kasıyorum, metin2 almanca versiyonu indirdim, kitap aldım, tv izliyorum. ama kursa gidiyorum ve kursta hergün neredeyse 20 kelime öğreniyoruz. ve ben tekrar ettiğim halde ertesi gün unutuyorum. yani benim ihtiyacım olan etkili bir kelime ezberleme yöntemi. yakında aptal olduğuma inanmaya başlicam Vendy said: -Otur dizi film izle hangi dili öğrenmek istiyorsan o dilin altyazısı ile, Lost izlerken öyle yaptım, faydasınıda çoook gördüm. -MMORPG yada rpg oyun oyna bol bol seviyorsan. -Küçük el kitapları var onlardan al, otobüste, yolda, tuvalette falan oku, cümleleri ezberle. Almanca kasıyorum şuan ben öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 eşşek gibi çalışcaksın abi dil amele işi öle geyikle falan öğrenilmio axediceın dedii gibi 20 kere yazacan cümle içerisnde kullanıcan sınava grecen sınav stresi çekecen vs . eğer ciddi şekilde öğrenmek istiyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 metin2 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Metin 2 sdfsfsfsdfsd. Abi mmorpg yalan direk. Git almancaya çevrilmiş adventure oyunlarına bak, olmadı almanlar oyun yapıyor onları kurcalarsın. Bende akşama bir monkey island kurayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Almanca öğrenmek için Metin 2 indirmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 amacım ciddi ciddi öğrenmek yoksa üniye giremicem. metin2 nin almanca versiyonu var diye onu indirdim. 20 kere alt alta yazmayı deneyecem bugün, peki kurduğum cümlelerin doğruluğunu nasıl teyit edebilirim oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şu forumda roket adam hariç ingilizceyi %100 biliyorum diyen adam yoktur herhalde yiaa :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 megahafıza teknikleriyle çalıştım.. asla unutmadım http://www.youtube.com/watch?v=l0dHDuWWgww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 escape said: şu forumda roket adam hariç ingilizceyi %100 biliyorum diyen adam yoktur herhalde yiaa :F bu arada şunu söylemek istiyorum. "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok. örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ee ben +10 yıldır öyle kullanıyorum zaten sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben knight onlayn ile japonca öğrenmiştim. tavsiye ederim. www.busuu.com www.livemocha.com bi de primsluer mi ne bi adam vardı cia güya bu adamın setiyle öğreniyormuş dilleri. sürekli tekrara dayalı mp3 ler var kullanmadım ama iyi bişeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Aynen livemocha'dan portekizce kasmıştım bayağı ben erasmus'tayken. Bayağı faydalı. Paralı setleri falanda var, 1 aylık kasıcam diyorsan alabilirsin aylık paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 her gün guardian okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "roket adam" said: escape said: şu forumda roket adam hariç ingilizceyi %100 biliyorum diyen adam yoktur herhalde yiaa :F bu arada şunu söylemek istiyorum. "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok. örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim. adam şuınu yazarken bile sanki ingilşiz aksanıyla konuşuyomuş gibi ya akıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bonemuş ya dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben bokumu sir sir sir diye sıçıyorum ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kabız olunca dük diye çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çıkıyosa kabız değilsndir zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu topik iyi oldu yalnız ben de almanca kursuna başladım. ilkokul ortaokulda 20 kere yazma olayıyla ingilizce öğrendik yine aynı yöntemi yapıcam sanırım. gitar çalmak gibi öğreniyosun bi yerden sonra elin gidiyo o harf sırasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar