Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı dil kelime ezberleme yöntemleri

mightee

Öne çıkan mesajlar

-Otur dizi film izle hangi dili öğrenmek istiyorsan o dilin altyazısı ile, Lost izlerken öyle yaptım, faydasınıda çoook gördüm.

-MMORPG yada rpg oyun oyna bol bol seviyorsan.

-Küçük el kitapları var onlardan al, otobüste, yolda, tuvalette falan oku, cümleleri ezberle. Almanca kasıyorum şuan ben öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bende almanca kasıyorum,

metin2 almanca versiyonu indirdim, kitap aldım, tv izliyorum. ama kursa gidiyorum ve kursta hergün neredeyse 20 kelime öğreniyoruz. ve ben tekrar ettiğim halde ertesi gün unutuyorum. yani benim ihtiyacım olan etkili bir kelime ezberleme yöntemi.

yakında aptal olduğuma inanmaya başlicam

Vendy said:

-Otur dizi film izle hangi dili öğrenmek istiyorsan o dilin altyazısı ile, Lost izlerken öyle yaptım, faydasınıda çoook gördüm.

-MMORPG yada rpg oyun oyna bol bol seviyorsan.

-Küçük el kitapları var onlardan al, otobüste, yolda, tuvalette falan oku, cümleleri ezberle. Almanca kasıyorum şuan ben öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

şu forumda roket adam hariç ingilizceyi %100 biliyorum diyen adam yoktur herhalde yiaa :F

bu arada şunu söylemek istiyorum.
"iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor)
benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok.
örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

escape said:

şu forumda roket adam hariç ingilizceyi %100 biliyorum diyen adam yoktur herhalde yiaa :F

bu arada şunu söylemek istiyorum.
"iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor)
benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok.
örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim.

adam şuınu yazarken bile sanki ingilşiz aksanıyla konuşuyomuş gibi ya akıyo resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...