Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimli Kanvas Tablo

Theridone

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Bunlar senin yaptigin isler mi? Ne civarda olur maliyet? Bahsettigim olculerde en az 72 tane olcak, ama resimleri farkli farkli.

Benim aslinda kafamdaki direk mukavva tarzi biseyin ustune olmasi, ya da bira altligi falan gibi, daha ucuz olur sanki.

Bu arada yipranmamasindan kastim suya falan direncli olmasi degil bu arada, birbirine surtununce veya durdukca resimler gitmesin yetcek sanki

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/p526x296/10392382_10152274207669580_3098386035065567475_n.jpg

böyle bişi yaptırdım kadıköy'de ben A4 boyutunda baya kaliteli aslında karanlık diye kötü çıktıda 72 kartı bunun daha büyük boyutları var ona bastırabilirsin ortalama 40-50 lira bişi tutar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ulgio said:

Theridone said:

stimpak said:

Theridone said:

Öm kutunuz dolu efenim, ilgilenir misiniz acabağ?

boşalttım reis

Rıdvan siteden sipariş verince bu kanvas tabloların kargosu kaç lira tutuyor?

abi sistem otomatik olarak 9 lira ekliyor kargoya, normalde daha çok tutuyor kargo doğal olarak ama biz müşteriye yansıtmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

stimpak said:

Birader evlenme teklif etti , aklındaki mizanseni gerçekleştirmesine yardım ettiği için Rıdvan'a tekrardan teşekkür ediyorum buradan ^^.

Insallah bir omur mutlu olurlar ya, cok guzel dusunmus Rasim, akilli cocuk :)

Ne düşünmüş ne düşünmüş????

Bayramın son günü nişanlanıyom. Help me!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ne zamandır yazmıyormuşum başlığa, ta 7. sayfaya gitmiş.

3-4 güne kadar güzel bir kampanya yapacağız yılbaşı üzeri.

Bir de sitede "FIRSAT" bölümü açacağız, devamı olmayan ürünler getirip stoksuz ve uygun fiyata satacağız. Onun da anlaşmasını tedarikçilerle ya cumartesi, ya da pazartesi yapıp buradan duyurucam.

kip in taç pati!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...