Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 adam tanesine tuzlu dedi x72. ridvan sendeyiz haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dworgian said: açıklamaya, havalara bak. roket yapıo sanki. Kemikıl olsa yaparim lan aslinda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xaty said: Bunlar senin yaptigin isler mi? Ne civarda olur maliyet? Bahsettigim olculerde en az 72 tane olcak, ama resimleri farkli farkli. Benim aslinda kafamdaki direk mukavva tarzi biseyin ustune olmasi, ya da bira altligi falan gibi, daha ucuz olur sanki. Bu arada yipranmamasindan kastim suya falan direncli olmasi degil bu arada, birbirine surtununce veya durdukca resimler gitmesin yetcek sanki https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/p526x296/10392382_10152274207669580_3098386035065567475_n.jpg böyle bişi yaptırdım kadıköy'de ben A4 boyutunda baya kaliteli aslında karanlık diye kötü çıktıda 72 kartı bunun daha büyük boyutları var ona bastırabilirsin ortalama 40-50 lira bişi tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dworgian said: açıklamaya, havalara bak. roket yapıo sanki. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 free bump eyvole rıdvon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Theridone said: "ortak" kelimesi geçti diye adam kayıplara karıştı. korkma lan korkma parana ortak değilim asşdfks noldu şu konuştuğumuz iş? oluyor mu deneyebildin mi? dolarları sayıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Denedim valla, oluyor abi (: Haftaici sana kargolayayim ben yaptigimi bir bak, gelistirilmeye ihtiyaci var biraz o kadar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Theridone said: Öm kutunuz dolu efenim, ilgilenir misiniz acabağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 stimpak said: Theridone said: Öm kutunuz dolu efenim, ilgilenir misiniz acabağ? boşalttım reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Theridone said: stimpak said: Theridone said: Öm kutunuz dolu efenim, ilgilenir misiniz acabağ? boşalttım reis Rıdvan siteden sipariş verince bu kanvas tabloların kargosu kaç lira tutuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 güncel fiyat listesi plx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Ulgio said: Theridone said: stimpak said: Theridone said: Öm kutunuz dolu efenim, ilgilenir misiniz acabağ? boşalttım reis Rıdvan siteden sipariş verince bu kanvas tabloların kargosu kaç lira tutuyor? abi sistem otomatik olarak 9 lira ekliyor kargoya, normalde daha çok tutuyor kargo doğal olarak ama biz müşteriye yansıtmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Sleeep said: güncel fiyat listesi plx ^^ 35x50 39.90 50x70 54.90 70x100 74.90 çok da değişmemiş aslında fiyatlar ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 rıdvan nerdesin loo öm dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Birader evlenme teklif etti , aklındaki mizanseni gerçekleştirmesine yardım ettiği için Rıdvan'a tekrardan teşekkür ediyorum buradan ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 hayret, genelde birlestirici degil bolucu islere el atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ya ben foto cekip koyacaktım. ama iphone 4 kamerası hakettiği iyiliği yansıtamıyordu. o yüzden çekemedim theridone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 stimpak said: Birader evlenme teklif etti , aklındaki mizanseni gerçekleştirmesine yardım ettiği için Rıdvan'a tekrardan teşekkür ediyorum buradan ^^. Insallah bir omur mutlu olurlar ya, cok guzel dusunmus Rasim, akilli cocuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 barbu said: ya ben foto cekip koyacaktım. ama iphone 4 kamerası hakettiği iyiliği yansıtamıyordu. o yüzden çekemedim theridone. Duvarinda guzel duruyorsa begendiysen yeter abi bana, sagolasin dusunmen yeter ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Killer said: rıdvan nerdesin loo öm dolu boşalttım aşkoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 bu da butun sene kapatiyoruz yazan dukkanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Theridone said: stimpak said: Birader evlenme teklif etti , aklındaki mizanseni gerçekleştirmesine yardım ettiği için Rıdvan'a tekrardan teşekkür ediyorum buradan ^^. Insallah bir omur mutlu olurlar ya, cok guzel dusunmus Rasim, akilli cocuk :) Ne düşünmüş ne düşünmüş???? Bayramın son günü nişanlanıyom. Help me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ne zamandır yazmıyormuşum başlığa, ta 7. sayfaya gitmiş. 3-4 güne kadar güzel bir kampanya yapacağız yılbaşı üzeri. Bir de sitede "FIRSAT" bölümü açacağız, devamı olmayan ürünler getirip stoksuz ve uygun fiyata satacağız. Onun da anlaşmasını tedarikçilerle ya cumartesi, ya da pazartesi yapıp buradan duyurucam. kip in taç pati! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Theridone said: mekan burada, http://maps.google.com/maps/place?q=ceylan+k%C4%B1rtasiye+izmir&hl=tr&ie=UTF8&cid=4302427366025292721 google desteklemiyormuş.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 TERLİDON kutun dolu boşaltır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar