deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Up'lamış olayım. Benim de elime az önce geçti, çok güzel olmuş. Devlet dairesinin duvarına astım Jar Jar Binks'i, umarım bölüm başkanı bir şey demez sdgfhgj Huzurla sipariş verebilirsiniz. (Hatun bugün evde değildi, o da beğensin lütfen QQ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Oh, beğenmene sevindim abi, teşekkür ederim :) umarım yenge de beğeni, merak ettim şimdik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 boyle yararlı bir başlığın arkada kalmaması lazım, ararken zaman kaybettim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Kalp kalbe karşı valla Erdem'im, ben de yarın güzel bir haberle birlikte başlığı yukarı çekecektim, boşa çekmek istemedim. Sağol (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Herkese tekrar merhaba, uzun zamandır başlığa yazmıyordum yasal prosedür peşinde koşmaktan, yeni bir şey olmuşken yazayım dedim :) Sitemizde SanalPOS aktif oldu, bundan sonra yapacığınız alışverişlerde Kredi Kartı / Banka Kartı Paypal Havale Yollarıyla alışveriş yapabilirsiniz. Kredi Kartlarına 2 - 3 - 6 - 12 taksit seçeneği mevcuttur. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paticik için kampanya yap, ayağımız alışsın The RıdOne kardeş. Standart müşteri gibi yönlendirme öyle bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kupon kodu "paticik" zaten abi %10 indirim ve ne alırsan al ücretsiz kargo imkanı sunuyorum. DAHA NE YAPİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fiyat zaten gayet uygun bi de kaliteli iş çıkarıyor adam kapı gibi güvenilir rıdvan beni işe al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben aldim herkes almaya basladi komisyon istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Theridone said: Herkese tekrar merhaba, uzun zamandır başlığa yazmıyordum yasal prosedür peşinde koşmaktan, yeni bir şey olmuşken yazayım dedim :) Sitemizde SanalPOS aktif oldu, bundan sonra yapacığınız alışverişlerde Kredi Kartı / Banka Kartı Paypal Havale Yollarıyla alışveriş yapabilirsiniz. Kredi Kartlarına 2 - 3 - 6 - 12 taksit seçeneği mevcuttur. Saygılar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DoruK said: fiyat zaten gayet uygun bi de kaliteli iş çıkarıyor adam kapı gibi güvenilir rıdvan beni işe al :p ADAMSIN abi senin gibi bir adam bizim şirkette olursa 6 ayda 4e katlarız işi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 site adresi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://www.bakbakayim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yukarıda belirttim ancak tek postta yine belirteyim. 1. Ürünü sepetinize ekledikten sonra üst bölümden sepetim'e gidin, 2. Kupon kodu kullan'a tıklayın, 3. Kupon kodu olarak paticik yazın. %10 inidirim ve ücretsiz kargo seçeneği aktif olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şu başlığa her bakışımda "işte bugün fırsat bulup seçices" diyorum sonra uçuo aklımdan peh. alıcam ama. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 çok pahalı, eminönünderesimçizenabi.jpg var baltası. ksdf şu eve bi çıkabilsem bildiğin arşiv yaptım tablo olucaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 rıdvan ben hala resim beğenemedim :( 18 mayıs gibi izmir'e geçicem, o tarihten önce beğenip siparişi veresim var. ama yine karar veremezsem diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sizin yüzünüzden zengin olamıyorum, ben de sorun nerde diyordum :P valla ben de sizden farksızım abiley, ilk tabloyu tee kaç ay sonra yapmıştım kendime =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Abi esnaf adam bu saatde atolyede is yetiştirmek icin ayakta degilse zengin olamaz fhdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 atölyedeyim ya sorma, puzzle çerçeveliyoruz yarına yetişmesi lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 memeli tablo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 reampage said: çok pahalı, eminönünderesimçizenabi.jpg var baltası. ksdf şu eve bi çıkabilsem bildiğin arşiv yaptım tablo olucaklar diye. Şunun benzeri benim ofiste yaşandı adsafd. Ben Rıdvan'dan kanvası alıp duvara asınca herkes sordu etti, çoğu pahalı yea dedi. Sonra bir arkadaş sipariş vermiş netten 16 liraya, gelen resmi yanlış oturtmuş adamlar, düzgün gerememişler, kanvas parlıyor, kenarlar kıvrılmamış falan. Verilen her kuruşu hakediyor bence yaptığı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi nette on dakka araştırınca zaten adamın en ucuz olduğu belli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Hayır 5 10 lira pahalı olsun bizden biri olsun zaten ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 70x100 yaptırdım. on numara iş çıkardı rıdvanım, işe sevgisini katmış resmen. görenler çok beğeniyor. eve gelen 2 kız sırf tabloyu beğendiği için benimle sevişti. teşekkürler rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar