Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi kafede gördüğüm, sorup soruşturup bulup facebooktan eklediğim, ama facebookta olmasına rağmen sohbette hiç online olmayan bi kızla nasıl muhabbet açılır lan? direkt bu ilk paragrafı atıp geçsem mi geyik olur hem skjfh
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hep lafta kaldı o ya, bari sen yap da neler oluyo bi görelim dsfs
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: hep lafta kaldı o ya, bari sen yap da neler oluyo bi görelim dsfs gerçekten bir arkadaşım için ona benzer bi mesaj yollamıştık. hiç kasmıyorum yeaws naber diye işe de yaramıştı. hatta baya bi moralim bozulmuştu lan ben de yapsam mı diye.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fikrin yoksa yolla topiğin linkini kıza. die trying
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oha mantıklıymış yav. yeaws naber diyim bence de iyi fikir
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 doğru dedin editliyim her ihtimale karşı skdjfhg
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 son yazdığın özelliğini editle, öyle yolla link i
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tema ve ismini gördüğü an sitenin kaybedersin. sakın.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 niye yav, ben şimdiye kadar ki bütün sevgililerime gösterdim paticik i, en fazla garipsediler kötü bi yorum gelmedi hiç :/
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 selam ? kısa ve öz.illa ya geçen böyle olmuş böyle böyle de oldu nasıl lcak bu işler.diye konuya gerek yok dfs
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kedisi olan bir hatun vardı benim de onun çok hoşuna gittiydi.
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Benim sevgilim üye lan. Hiç postu yokta nedense üye olmuş. Tahminim girdigimi biliyor kontrole falan girmiştir öefff bu mu lan paticik burdan zarar gelmez diip çıkmıştır :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Drall said: doğru dedin editliyim her ihtimale karşı skdjfhg şunun ilk hali + Dynun said: adı ne cog çagalsın sdf
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o editli postun ilk hali neydi, ö.m lütfen.
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o editli postun da ilk hali kızıl saç beyaz ten big tits abi. kıza nasılsa burayı göstermem ya masq'ın sunduğu nedenlerden ötürü sdfkjh
Öne çıkan mesajlar