Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şu vıcık vıcık yağa bezenmiş böreğin yanında yumurta ne be. of soğudum yeminle.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bence bunun adı farklıymış ama yiye yiye şişmanlamış biri BOYOZ YODOM BOYLOR ÇOK GOZOLDO diye diye adı BOYOZ olmuş, başka bişeydir orjinali
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Brony olayını yanlış anlamışsın. http://2.bp.blogspot.com/-JTBCFRNkcH8/TfkIclXxiuI/AAAAAAAAF9M/QzA6EZh30Rg/s1600/l8Owo.png Ayrıca boyoz hala son derece sıkıcı bir yiyecek. Sizler de bu hamur parçasına olmayan anlam ve tatlar yükleyen özenti gençlersiniz.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 izmirli kızlar çok seviyo lan öyle deme. memeleri öyle büyütüyolar
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok yaw yanlış anlamadım, öyle ilk aklıma gelen şeyle saldırdım. kavga etmeyelim. ben zaten demiştim sevmeyen sevmez diye bir önceki postumda. hayatımda girmedim izmir rage'ine sevmeyen sevmez banane lan. ben axedice'a yıllarca izmirin ürünlerinin farklı ve güzel olduğunu sanıp yiyince hayal kırıklılığa uğramasından girmiştim konuya zaten. öyle bişey yoktu yani yıllarca bir yalanı yaşamışsın boyoz hariç. hatta ben ki istanbul gevreğini daha çok severim doğma büyüme izmirli olarak -pardon simidini- şimdi biz bunla büyüyoruz. yıllarca alsancakta bardan çıkıyoruz hamidoya uğrayıp boyoz yumurta yiyoruz bazen arasına karper kattırıyoruz. doğal olarak da genellikle insanlar seviyor izmirde bunu. şimdi koskoca adamı bir anda katı yumurtalı, yağlı börekli ortama sokunca 5 bira sonra, noluyor ulan diyor normal olarak. şimdi elin gavurunu alsancak çıkışı çorbacıya sokup işkembe hadi işkembe olmasın mercimek-daha içilesi sakatat kültürüne yabancı olan biri için- ortamına sokarsan o da noluyor lan soup mu içicez der. -tam olarak aynı şey değil biliyorum rage'e girmeyin hemen bağlantı yakalayın işte ne bilim-
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ÜF WOT YAPTIM GARBIÇTA. BAY AÇIKLAYAN DİYİN BANA.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kültür abi işte yemek kültürü. boyoz sevmeyen bi bok anlamıyor kültürden sdfsdfsdf
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ekmek arası patates yiyen bir nesil var zaten...
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Post modernist yemek kültürünü tanımayan, ekmekle patatesin ve dönerle ketçabın uyumunu yakalayamamış cahil "anadolu" halk kitlelerinin kültürü tekel altına almaya çalışması gerçekten çok ironik. Boyoz diyeniniz de tatava.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 axedice said: Askere gittiğimde aa izmirde boyoz yerim çiğdem yerim gevrek yerim diyerek heves ettiğim şeyler beni hep hayal kırıklığına uğrattı. Bi tanesi ankara simidini geçtim istanbul simidi ayarında bile değil, diğeri zaten pakette çekirdek (yerel bi tat yakalayamadım çarşılarda).. Boyoz ise soğuk yağlı börekten başka bi niteleme bulamadığım inanılmaz sıkıcı bir aperatif. Böylesine primitif yiyecekler için neden başlık açıyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca izmir türkiyenin m2 başına kebapçı sayısı en az olan ili heralde. Büyük lokantalar harici adam gibi kebapçı bütün şehirde bir elin parmakları kadar, ve ilk 3 ay bi tanesine bile rastlamadım. Ya lahmacunu nasıl kötü yaparsın? Bak iyi yapamazsın demiyorum, her yer kozyatağı çanak kebap ayarında lahmacun yapamayabilir. Ama nasıl kötü yaparsın izmir? Yuh sana. bir izmirli olarak şu an sinirden elim ayağım titriyor, sakın benim karşıma çıkma..
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Saeros said: axedice said: Askere gittiğimde aa izmirde boyoz yerim çiğdem yerim gevrek yerim diyerek heves ettiğim şeyler beni hep hayal kırıklığına uğrattı. Bi tanesi ankara simidini geçtim istanbul simidi ayarında bile değil, diğeri zaten pakette çekirdek (yerel bi tat yakalayamadım çarşılarda).. Boyoz ise soğuk yağlı börekten başka bi niteleme bulamadığım inanılmaz sıkıcı bir aperatif. Böylesine primitif yiyecekler için neden başlık açıyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca izmir türkiyenin m2 başına kebapçı sayısı en az olan ili heralde. Büyük lokantalar harici adam gibi kebapçı bütün şehirde bir elin parmakları kadar, ve ilk 3 ay bi tanesine bile rastlamadım. Ya lahmacunu nasıl kötü yaparsın? Bak iyi yapamazsın demiyorum, her yer kozyatağı çanak kebap ayarında lahmacun yapamayabilir. Ama nasıl kötü yaparsın izmir? Yuh sana. bir izmirli olarak şu an sinirden elim ayağım titriyor, sakın benim karşıma çıkma.. adam gitmis bi de borsam tas fırın varken kozyatagı canak kebap demis. izmir'i elestirirken istanbul'u oveyim demis, onu da becerememis. primitif cahil.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 >anadolu yakası http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/005/498/1300044776986.jpg?1301826641
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Toggie çanakta lahmacun yedin mi hiç? Borsam evet sinekli minekli olsa da güzel yapar lahmacunu ama çanakta yedin mi sen onu söyle. Avrupa yakasının anadoluya şu anda tek üstünlüğü fridays. Of ne kadar köylü toplanmış bu foruma. Bi izmir köylüleri bi bakırköylüler gaziosmanpaşalılar falan its raining plebs
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 boyozun kavgasını mı yapiyorsunuz napiyorsunuz yaf.
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yalnız olayı kokoreç'e getirecek olursak istanbullular bir susup otursunlar kıyma yiyonuz lan kokoreç diye domates biber felan koyan yüzsüzler bile var hele aman aman pizzaya mayonez sıkmaktan öte bir rezillik.
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 izmirde bulunduğum süre zarfınca lan bak şusu çok güzel diyebileceğim bi yiyecek göremedim ben.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yav said: yalnız olayı kokoreç'e getirecek olursak istanbullular bir susup otursunlar kıyma yiyonuz lan kokoreç diye domates biber felan koyan yüzsüzler bile var hele aman aman pizzaya mayonez sıkmaktan öte bir rezillik. nerde yedin istanbulda?
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi daha önce geldiğim zamanlar 2-3 kez yemiştim bu son sefer beşiktaş çarşıda yedim de valla 50 gram falan kıyma yapmış koymuş hiç bişi anlamadım resmen izmir'de nerde yersen ye bir güzel oluyor bir farklı oluyor
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir.
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 beni adam gibi kokoreççiye götürsün biri istanbul'da birasını ben ısmarlarım
Öne çıkan mesajlar