kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 olsun olsun. kendine ait bi evinin olmasi hissi guzel sey.yanina birini alip almamakta ozhur oluyosun, ev sahibi konumunda olan sensin vs vs.guzel seyler bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben tam 2 minyon kazanıyorum bir de sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sakızı bana versene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 İzmit'e taşındım. Yaptığım hesaplamalara göre İstanbul'a hiç gitmezsem 300-350 lira ile yaşayabiliyorsun. O yüzden fakirlere İzmit'i tavsiye ederim. Ha ben her perşembe İstnbul'a gidip pazar akşamı dönmeyi seçtiğim için biraz daha fazla oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 nereye taşındın la izmitte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Akçakoça'nın boktan konutlarının birine ya. Ev güzel de işte İzmit yani. 16 dersim olduğu için bir hayatsız gibi yaşamayı göze aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bir makinacı olarak sonum ya bursa ya izmit sanırım ya. depremde yine yıkılır mı izmit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yukarı kaçmıssın biraz, ama okula yakın olur ordan hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 barnacle said: bir makinacı olarak sonum ya bursa ya izmit sanırım ya. depremde yine yıkılır mı izmit? yıkılmaz yıkılcaklar yıkıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Deprem sonrası yapılan konutların yıkılacağını sanmıyorum ya. Hepsi dağda falan zaten. Deprem oraya çıkmaya üşenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "roket adam" said: Akçakoça'nın boktan konutlarının birine ya. Ev güzel de işte İzmit yani. 16 dersim olduğu için bir hayatsız gibi yaşamayı göze aldım. Akçakoca Düzceye bağlı değil mi? Bir de güzeldir ki akçakoca sakinlik falan seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya zaten vuran vurdu depremde sdfsdf gebze falan pert olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 wastyrx said: "roket adam" said: Akçakoça'nın boktan konutlarının birine ya. Ev güzel de işte İzmit yani. 16 dersim olduğu için bir hayatsız gibi yaşamayı göze aldım. Akçakoca Düzceye bağlı değil mi? Bir de güzeldir ki akçakoca sakinlik falan seviyorsan. senin dediğin başka akçakoca bu akçakoca merkezin biraz yukarsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben Düzce'liyim de İzmit'te de bi Akçakoca olduğunu bilmiyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 off topic gidiyoz ama neyse.gebze tarafi yumusak zemin diye biliyorum ben.depremde gg olabilir o yuzden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 gebze tarafı öle. şimdilerde çoğu yerine 3-4kata kadar izin var ama yine de çok hoş değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hayatımın en sefil 1 yılı içerisine girdim öğrenimin bitmesiyle sadece peder beyin eline kaldım, alkol masraflarımı daralttım 450-500 civarı giderim var arabanın yakıt masrafları hariç. yaş 23 konum ailesiyle okuyan öğrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "roket adam" said: Deprem sonrası yapılan konutların yıkılacağını sanmıyorum ya. Hepsi dağda falan zaten. Deprem oraya çıkmaya üşenir bence. almanyadan izmite geri-çağ atlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 16 ders var hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 16 ders niye lan ? her biri iki saat olsa 32 saat ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çevre mühendisliği lan altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adamın çevresi geniş. bu espri yapılmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 fakir bi anket olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi gelir kişisel ama gider hiç kişisel olmuyo.. ona çare bulduğumda, kişisel giderlerimi hesaplamaya başlayacağım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar