Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2024 Ilk bolumu izledim. Insan haric her seyin cizimi cok iyi. Ama insanlar olmamis, konusurken agizlari bir garip hareket ediyor, uzuvlari bir enteresan. Oyun grafikleriyle yapilmis ingame cinematic havasi var.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 ikinci hathaway filmi geçenlerde çıkmış, guns 'n roses kullanılması herkese büyük sürpriz oldu gördüğüm, iyi yakışmış. netflix sonra ekler herhalde, bakalım.
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Hele şükür. Ufukta yine Bright Noa tokadı gözüktü.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Eklenmiş netflix’e. 5 yıl geçmiş, bayağı unutmuşum herhalde anlamıyorum diye düşünürken görmediğim eski serilere bağladı, iyice koptum. Neyse olsun, prodüksiyon, karakter tasarımı, art, animasyon filan gene tatmin etti.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 (düzenlendi) Sam, 31.08.2026 02:57 tarihinde dedi ki: Eklenmiş netflix’e. 5 yıl geçmiş, bayağı unutmuşum herhalde anlamıyorum diye düşünürken görmediğim eski serilere bağladı, iyice koptum. Neyse olsun, prodüksiyon, karakter tasarımı, art, animasyon filan gene tatmin etti. oturup izlemen lazim senin ya, logh gibi orjinal gundamlar artik yapilmio bole yapimlar -gundam the origin -One year war -08 MS team -0080 War in the pocket -Stardust memory -Zeta -chars counter attack -Unicorn kult bunlar ya 08 ms team hele benzeri son 20 senede cikmadi bile, mecha harbi savasta kullanilsa bakimi, kisla dinamikleri, pratik limitasyonlar vesaire birde stardust memory tam 11 eylul predictioni, su anda zeta timeline da yasiyoruz dunya olarak. buyuksun tomino char in dakar konusmasi her sene daha relevant ya elhamdullilah char ciyiz Ağustos 31, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 o kadar merak etmiyorum ya oturup baştan izleyecek kadar. baktım amuro ray (akagi narrator adamla tanışıklık derecem lol) nerede oynamış, bilmem kaç tane seri. arada tek tük izlediklerim daha yenilerden kökenine inecek kadar cezbetmedi.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 origin i dene bi bak siddetli tavsiye, anime nin yarattigi en ikonik karakter hatrina izlenir
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2026 Hathaway 2 yi izledim. Sam'in dedigi gibi prodüksiyon, karakter tasarımı, art, animasyon cok iyi. Aradan cok zaman gecti diye, once ilk filmi tekrar izledim. 2 filmde de ayni combat problemi var. Butun aksiyon ya gece yada safak vakti gibi isigin yetersiz oldugu durumda geciyor. Ilk filmdeki sehir combati bayagi iyiydi, oradan durumu kurtariyor. Ama genelde uzayda gecen aksiyonlarda bile daha fazla detay goruyorduk. Burada karanlik faktoru cok etki ediyor. Insan gibi gunduz gozuyle bir combat olsa da mecha detaylarini daha yakindan gorsek. Penelope ne boka benziyor diye 50 kere bakmak zorunda kaldim. Xi Gundam da enteresan bir dizayn. Dizlik ve dirseklikleri kullanistan ote goruntuye gore yapilmis gibi duruyor. Haliyle dizaynin combat kullanisini gorup "evet bu ise yariyormus" demek istiyorum, ama goremiyorum. Gunpla olarak fena durmuyor, oradan hakkini vereyim. Bu film goremedik(flashback haric) ama bir sonraki filmde Bright Noa tokati geliyor gibi duruyor.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 demin şunu çıkardı youtube karşıma sağolsun, aslında daha ilk film çıktığında yayınlamışlar. neyse şimdi biraz daha anlaşılır oldu.
Öne çıkan mesajlar