toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 22 yaşında. FB ile 3 maça çıkmış. Allahım şaka gibi. Oguz Cetin denen serefsiz babasının ahırı gibi kullanıyor milli takımı resmen. Mert icin hayırlısı olsa bari. Adamın kariyeri bile bitebilir su macta yapacagı tek bir hata ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kaleciye çok iş düşebilecek maç olduğunu sanmıyorum rakibi küçümsemiyorum az çok nasıl oynayacakları belli azerbaycanın tek kale oynayacağını pek sanmıyorum. sen insanların kaç tane maç izlediğini nereden biliyorsun ? saçma sapan argümanlar sunma lütfen sırf tecrübeli veya kendi takımında düzenli oynuyor diye kötü bir kaleciyi kaleye koymak yerine gelecek vaat eden kendi takımında oynadığında kötü işler yapmamış birini oynatmak daha mantıklı. @rew tecrübe sıfır, büyük maç oynamışlığı sıfır, istikrarlı oynama sıfır. e ne kaldı? bunlar mı yetenekli olmanın formülü ? doğru kelimeyi seç istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mertin oynamasını savunanlar olmuş ya ahahaha gerçekten komik abi.sırf fenerli diye yapılıyor beşiktaşın 3. kalecisi oynasa yada gsnin ne ağlardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mert'in oynamasını değil yerine daha iyi oynayacak birinin olmadığını savunuyorum bu arada 3 değil 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yahu mert'in oynamasını kesinlikle savunmuyorum. eğer ztn bu adam 3. kaleci olarak alınmıyosa buyuk bi olay var demektir. eğer bu adam volkan olmadığı ztn 2. kaleci olarak oynicaksa niye kadroda değil. e kadroda 2 ve 3. kaleci olarak alınan adamlar niye kadroda ozmn. maçta sinan oynicaktır muhtemelen. mert direk 3. kaleci olarak alınmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 oguz çetin hiddinki göndermeye calısıyor herşeyi beklerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 S-H said: kaleciye çok iş düşebilecek maç olduğunu sanmıyorum rakibi küçümsemiyorum az çok nasıl oynayacakları belli azerbaycanın tek kale oynayacağını pek sanmıyorum. sen insanların kaç tane maç izlediğini nereden biliyorsun ? saçma sapan argümanlar sunma lütfen sırf tecrübeli veya kendi takımında düzenli oynuyor diye kötü bir kaleciyi kaleye koymak yerine gelecek vaat eden kendi takımında oynadığında kötü işler yapmamış birini oynatmak daha mantıklı. @rew tecrübe sıfır, büyük maç oynamışlığı sıfır, istikrarlı oynama sıfır. e ne kaldı? bunlar mı yetenekli olmanın formülü ? doğru kelimeyi seç istersen zaten 3 mac yapmıs daha kariyerinde, kac tane izlemis olabilirsin ki. durustce soyle madem. antrenman performansı ile de milli takıma secilemeyecegine gore dupeduz mantıksızlık var bu isin icinde. daha neyi savunmaya calısıyosun anlamadım? rakibin kim oldugunun ne onemi var? kazanmak zorunda oldugumuz bi mac. takımın halini goruyoruz. kazakistan da azerbaycan'dan farklı bir takım degil ama got zoruyla aldık 3 puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 S-H said: @rew tecrübe sıfır, büyük maç oynamışlığı sıfır, istikrarlı oynama sıfır. e ne kaldı? bunlar mı yetenekli olmanın formülü ? doğru kelimeyi seç istersen Evet yetenek bunlardır. Potansiyelle yetenek farklı şeyler. Yetenek oynadıkça gelişir, tecrübe kazandıkça parlar, istikrarlı oynadıkça da göze batar. Yetenek, adı üzerinde "Yete-bilme oranı"dır, yani bugün bu adamı hemen sahaya sürsem ne yapar, odur yetenek. Sen istediğin kadar güçlü, çevik, hızlı ol, tecrübesizsen, kaleye geçince altına dolduracaksan, hangi pozisyonda ne yapılmalı öğrenememişsen "yetemezsin". Bunlar da antrenmanla olduğu kadar maçla öğrenilir. Yoksa zaten rotasyon yapıp gençleri sahaya sürmenin manası ne, bas antrenmanı, iyi diyince de direkt ilk 11e sok. Di mi? Dünyada kaleye geçer geçmez harikalar yaratan kaç kaleci var? Casillas belki... O da çok nadir durum. Ha adam kazmaysa istediğin kadar oynat parlatamazsın, potansyeli o kadardır. Üzgünüm ama yeteneğin bunlarla alakası var, sizin söylediğiniz "eli yatkınlık", o konuda hiç tecrüben olmasa bile farkettirirsin diğerlerine oranla daha iyi olduğunu. Ama o da tek başına çok yeterli değil. "Kelimeleri doğru seçtim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 rew, senin açıklayacağın dilde anlatiyim. aydın yetenekli futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 tdk said: a. 1. Bir kimsenin bir şeyi anlama veya yapabilme niteliği, kabiliyet, istidat: “Her bir dönemin incelenmesi, sonuçlarının değerlendiril-mesi ulusal yeteneklerimizi, eksiklerimizi anlamak bakımından uyarıcıdır.” -M. And. 2. Bir duruma uyma konusunda organizmada bulunan ve doğuştan gelen güç, kapasite. 3. eğt. Kişinin kalıtıma dayanan ve öğrenmesini çerçeveleyen sınır. 4. eğt. Dışarıdan gelen etkiyi alabilme gücü. senin bahsettiğin tecrübe yetenek değil. özellike 2. ve 3. madde güzelce açıklıyor @toggie rakip kolay ne olursa olsun kazaklar milyonda bir olacak bir gol attılar ondan zorlandık. hazırlık maçları da var.3-5 maç kabaca nasıl bir kaleci olduğunu anlamaya yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aynı kazaklarlarla ilk macta da berabere kalmıstık ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 fizban said: rew, senin açıklayacağın dilde anlatiyim. aydın yetenekli futbolcu. ı ıh, aydın potansyeli olan oyuncu. herhangi bir maçta takıma yetebildiğini daha görmedik. arda yetenekli oyuncu. S-H said: tdk said: a. 1. Bir kimsenin bir şeyi anlama veya yapabilme niteliği, kabiliyet, istidat: “Her bir dönemin incelenmesi, sonuçlarının değerlendiril-mesi ulusal yeteneklerimizi, eksiklerimizi anlamak bakımından uyarıcıdır.” -M. And. 2. Bir duruma uyma konusunda organizmada bulunan ve doğuştan gelen güç, kapasite. 3. eğt. Kişinin kalıtıma dayanan ve öğrenmesini çerçeveleyen sınır. 4. eğt. Dışarıdan gelen etkiyi alabilme gücü. senin bahsettiğin tecrübe yetenek değil. özellike 2. ve 3. madde güzelce açıklıyor @toggie rakip kolay ne olursa olsun kazaklar milyonda bir olacak bir gol attılar ondan zorlandık 1. anlamda bahsettiği üzere "anlama veya yapabilme niteliği" işte. Adamı bugün kaleye koysan milli takım kalesini kaldırabilir mi? Kaldıramaz. 3. anlamda bahsettiğiniz yetenek olayı biraz sizinkine benziyor. iki anlamda da kullanılabiliyor işte bi şekilde. Ama birincil anlamı kökeninin dayandığı yetebilmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aydın topcu değil sdece hızlı koşabilen sıradan bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 son macta aldıgımız sampiyonlugun oldugu sezon bi son saniye golu vardı. onun dısında bi yararını goremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bu konuda klupler çok duygusallık yapıyor.aydın bence gsden para kazanmayı hak eden bir futbolcu değil.hani sat gitsin.sırf altyapıdan çıktı ayagına tutuyorlar emre çolak mesela.10 sene sonra bile hala aynı futbolu aynı fizikle oynuyor olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mokoko said: volkan kadrodan çıkarılmış sakatlığından dolayı. http://i55.tinypic.com/2aaef6d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 rustu denmemis heralde hic yani adam hem formda hem tecrubeli daha ne istiyorsun ki son ve en kritik macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Trabzonlu Tolga geçer işte kaleye, Rüştü zaten bıraktı diye biliyorum. Sinan geçer ya da sakatsa. Belirteyim. Kendi takımında oynamayan kaleci kesinlikle geçmemeli kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Berabere kalırız, Belçika'da berabere kalır, eleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok ya, ikinciler arası kurada en ballı kurayı seçip orada elenmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kimler var 2. ler arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Biz yokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Şöyle bir göz gezdirdim, gruplarda ikinci olabilecek takımlar şöyle: İrlanda/Ermenistan Estonya/Sırbistan Fransa/Bosna Hersek İsveç Hırvatistan Karadağ Portekiz/Danimarka İskoçya/Çek Cumhuriyeti En iyi ikinci şu an İsveç sanırım. Muhtemelen play-off'a kalıp Estonya'yı Ermenistan'ı falan çeker eleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bosna gelmesin aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar