Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kraliyet Ailesi @tv8


Ren

Öne çıkan mesajlar

Her hafta Salı'dan Cumartesi'ye saat 23:00'da ekrana gelecek olan Kraliyet Ailesi yine çok renkli, yine çok farklı, ve yine çok eğlenceli...

MUHALLEBİ KRALI (Her Salı)
Ekranların ilk ve keyifli felsefe programı... Her hafta farklı konukları ve konuları ile Muhallebi Kralı her Salı ekranlara geliyor...



KRAL ÇIPLAK (Her Çarşamba)
Kral Çıplak'a her hafta müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü bir ismi konuk oluyor, Okan Bayülgen konuğuna her şeyi soruyor, onunla her şeyi konuşuyor, sorular cevapsız kalmıyor...



MUHABBET KRALI (Her Perşembe)
Muhabbet Kralı'nda her hafta önemli bir konu, konunun tarafları eşliğinde tartışmaya açılıyor, programın eğlenceli moderasyonu ile farklı bir tartışma programı sunuluyor.



MEDYA KRALI (Her Cuma)
Medya ve sanat dünyasından ünlü konukların katılımı ve hoş bir sohbetle devam eden Medya Kralı eğlenceli bölümleri ile de izleyicilere renkli bir program sunuyor.



DİSKO KRALI (Her Cumartesi)
Her hafta programa müzik, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri konuk oluyor. Konukları, telefon bağlantıları, skeçleri, canlı performansları ve sabaha kadar süren eğlencesiyle Disko Kralı yine ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.





abi bunun bir sabit başlığı olsun.

şu an habertürkün manşeti tartışılıyor bakmak isteyen olursa baksın

edit: biraz ilk tanıtım mesajına döndüreyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

medya kralında hakkı devrimin yeri devam ediyor bu arada. başarılı.

he bir de yemeksepeti gibi bir twitter yayılma politikası izlenmiş sanırım. zırt pırt twitterlı adresler veriyorlar. bir wow acc eksik.

mesela: namı kral a.k.a namık ral https://twitter.com/#!/namikral

http://www.youtube.com/watch?v=91AjAYUjzEY

http://www.youtube.com/watch?v=OOdSqaF_OVU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kanalda ne yapacagını bilmekle alakası yok bunun. okanın kanaldedeki programlarında cok eleştiriliyodu hükümet falan cok kinaye yapılıyodu bi de okan gençleri ciddi anlamda etkliyordu ve resmen siyasete atılsa gençler tarafından meclise girebilecek bir konsept yarattı kendine..

ne dcek tolga ya küfürmü edicek sende he
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...