hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 benim firefox ikide bir tıkanıyor lan. nabıcaz? mal mal cevap vermiyor hatası verip duruyor 30-40 saniye sonra düzeliyor. chrome rezaletine de bulaşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 biz chrome ile çok mutluyuz, bize katılsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hgokberk said: benim firefox ikide bir tıkanıyor lan. nabıcaz? mal mal cevap vermiyor hatası verip duruyor 30-40 saniye sonra düzeliyor. chrome rezaletine de bulaşmak istemiyorum. hgokberk said: benim firefox ikide bir tıkanıyor lan. hgokberk said: benim firefox hgokberk said: firefox http://www.vber.org/downloads/firefox-vs-opera_7BE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bak gökberk ben de senin gibiydim.alışkanlıklarımdan vazgeçemez hata üzerine hata veren firefoxda inadına oturumu kurtar seçeneğiyle sanal hayatımı sürdürürdüm... fakat gün geldi ''tak'' diye bi ses geldi ve chromea bir şans verdim. şimdi onunla çok mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hgokberk said: chrome rezaleti ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hocanı dinle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 chrome'a rezalet demiş. captain obliviousluk bir durum sezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 beş senedir firefox kullanıyorum toplasan on kere göçmemiştir napıyosunuz da göçertiyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 goldbären said: beş senedir firefox kullanıyorum toplasan on kere göçmemiştir napıyosunuz da göçertiyosunuz lan hacıt hayvan gibin komputerim var. nasıl oluyor ben de anlamıyorum. zenginim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yanar döner kurukafa gifli sitelere mi giriyosunuz napıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 crash raporunu gönder derdine çare olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iarwain said: crash raporunu gönder derdine çare olayım bro öyle crash raporu falan yok. sığır gibi tıkanıyor 'cevap vermiyor' diyor görev sonlandırıcısı falan. 30-40 saniye soğra düzeliyor. bu başlığı açtığımdan beri 10 kere falan oldu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 pm attım bi şey et sen ben şeyetcem ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 önce insan gibi topik acıcaz, msnden fırlayıp yeni konu tuşuna basmayacagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar