Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Almanya

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Hamit çok doğru açıklama yapmış, 6 ay sonra adamı oynattıktan sonra bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncuydu. Arda hala şımarık bebe, Atletico'ya da gidince iyice bir şımarmış. Sabri ve Aurelio 2'lisine zaten bir şey diyemiyorum, zira 2'sini anlayabilmek insan beyninin anlayış gücünün üstünde bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

takımda tek bişi yapmaya çalışan adamdı.yetemedi ama hamite gelene kadar rezillik say say bitmez

adamın tek suçu orda orta şut karışımı saçma birşey yapması.birde kaleci neuerin şansıydı kaçırdığı golde

onun harici bireysel olarak adam geçebilen top yapabilen tek adamdı sahada

şu kötü performansıyla 2 tane daha hamit olsa shada maça ortak olurduk ezilmezdik

genelde ne yazsam tersini yazarsın da büyüklük ben de kalsın, bu konuda seninle aynı fikirdeyim ;)
he,pardon
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

servet'in takımın en iyisi olması demek:
-hiçbir büyük milli takım oyuncusu stperinin yemeyeceği golü yememize neden olması
-10 metre çapında hiçbir rakip oyuncu yokken doğrudan kendisine havadan gelen topu adam gibi durduracağına maymun gibi olduğu yerde havaya zıplayıp,topu ıskalaması ve daha sonra da rakip oyuncuya topu kaptırıp kalede tehlike yaşanmasına neden olması

olsa gerek.

stoper hatasız oynayacak kardeşim.
yoksa galatasaray'da oynar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Servet'in tarzı belli abi. Adam sürekli kendi sınırları içerisinde beklenen şekilde oynuyor. Şahsen takımımda Servet'i görmek istemem ama asla kızmam da ona. Fenerde de böyleydi bu adam sonrasında da böyle. Kendi oynunu oynuyor en azından.

Fener'de boyle degildi, bildigin yaptıgı hatalarla gol yediren yetersiz bir adamdı. Herif Sivas'a gittikten sonra guclendi, sapasaglam bir stoper oldu.

Uzun boy avantajına ragmen hava toplarında hep sıcıyor. Ama bu kalıpla stoperde oynayan adam icin gayet iyi performansı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Servet golu yiyene kadar takımın en iyisiydi. Yedigi calımda yetersiz kaldı tabi o kalıpla.

Bi de Burak da iyiydi bence. Cabaladı yani ilerde kendi basına.

O gol tamamen %100 olarak Hamit'in hatasıdır, bizim bariz gollük atağımızda içeride pas verebileceği 4 adam varken şov yapacam diye nerdeyse aut çizgisinin dibinden sıfırdan kalecinin kapattığı köşeye abanarak şut çekti, kaleci de tuttuğu gibi başlattı kontrayı, sonrası malum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor abartma abicim ya. İcerde 1 kisi vardı, cevirebilirdi yapmadı sut cekti. Bunu ilk defa gormuyoruz milli takımda. Zaten Turk futbolcuların kanında var bencillik, sovmenlik.

Sadece bu pozisyonda degil bir cok atagımızda kalecinin attıgı pas ile pozisyon yakaladı adamlar. Bir maçla adamı vatan haini ilan edecek degiliz.

Esas Hiddink'in mactan sonra soyledigini dusunmek gerek. Hamit hazır degil, daha calısması lazım gibi bisiler soylemis. Madem oyle niye 11'e aldın embesil herif diye soran da olmamıs.

Almanya'yı yenme sansımız zaten yoktu. Ama gercekten hakediyoruz da yani tokatlanmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

O kaleci pasları zaten efsane, böyle güzel atak başlatılmaz.

Golden sonra 3. defa aynı şekilde Neuer oyun başlattığında zaten öeh dedim, sonra top bizim Volkan'a geldi, yandaki arkadaşa "bak şimdi bi de bizim odunun oyun başlatmasına bak" dedim, adam rastgele dikti topu ileri almanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan dün tribünden izlediğim kadarıyla ortalama bir oyun sergiledi. Öyle fenerdeki gibi coşmadı, muhtemelen bunda hem kondisyon eksikliğinin hem de karşısında çok hızlı ve ofansif bir takımın olmasının etkisi var. Ama kötü de değildi, orta karar oynadı işte. Ki dünkü takımda orta karar oynamak demek zaten takımın 3te2sinden iyi oynamak demek. Sahada dökülen Hamit, Sabri, Burak, Aurelio hatta ortalam performansının bile iki gömlek altındaki Arda falan varken Gökhan gayet iyiydi denebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Saldırmak için bahane aradınız dimi hemen, bana göre Servet kötü oynamadı mesela dün, çünkü adamın kapasitesi belli Servet bu kadar oynar sakatlıktan yeni dönmüşken yeni bi durum yok.
Gökhan Gönül ise normalde dün sahaya koyduğu futboldan çok daha iyisini yapabilen bi oyuncu o yüzden bana göre dün sahanın en kötüsüydü dedim.
Ayrıca ilk golde mesela Servet suçlanıyor yalnız büyük takımları takip ederseniz kontra yedikleri pozisyonda geride hep hızlı bi adam kalır genellikle de bu beklerden biridir, bizim sol bekimiz Hakan Balta kısaca çok hantal bi adam bu şartlarda bütün takım ileri çıktığında Gökhan'ın çıkmaması gerekirdi, Gökhan formda ve konsantre olsa bize o golü yedirtmezdi.
Bakın kötü oyun Servet'in, Sabri'nin, Hamit'in suçları değil onları hazır değilken sahaya süren teknik direktör'ün.
Ama Gökhan Gönül kapasitesinin çok altında futbol oynadı dün akşam keza Arda da öyle, o yüzden bana göre sahanın en kötüleri belki kötünün iyisi görünen bu oyunculardır... Sahada Sabri'yi AMC oynatıp Sabri kötü oynadı diye eleştirmek çok saçma...
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri'yi ortasahaya da koysan forvete kaleye de koysan kötü oynuyosa kötü oynuyodur. Eleştiriyi sabriye ya da onu orada oynatan adama yapabilirsin o ayrı ama gerçeği değiştirmiyo. "Kapasitesi bu" lafı kabul edilebilir bir laf değil, kapasite yetersiz o zaman. Milli takım burası, en iyilerin olması gerekiyor. Ülkede daha iyisi yoksa da yapacak bir şey yok kötü oynuyor katlanıyoruz olur, ama kötü oynadığını değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle ntvspor'un aşırı şişirdiği milli takım şaşırtmayacak şekilde patladı.
o kadar şişirdiler ki takımı ve oyuncuları hepsi patladı. böyle eze eze yenerler yani. normal.

dünden aklımda kalan teş şey gökhan töre'nin ilk 11 oynaması gerektiği.

ayrıca maç boyunca silik olan arda'nın tripleri de ayrı komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...