Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hemde hintli.fakirin atababası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok böyle dansta dans edicekmiş adriana pazar akşamı acun dedi gelin izleyin bekleriz dedi de kim gidicek güneşliye şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 HARBİDEN YOK ÖYLE Bİ DANS BENCE DE ADRİANAHMFSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dans hocasını beğenmemiş hatta başka bi hoca göndermişler amerikaya nazlanmış güzel kuşum bunları nerden mi biliyorum? yetenek sizsiniz çekimlerine gittim boş dersim vardı =( acun söyledi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ben çok güzel çiftetelli oynarım, dans hocası olabilirim. Karşılıklı göbecik atarız. Göbüşünüyirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 koymuş şekli kusura bakmayın silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Helikopter de helikopter diye tutturdu ne yapalım kıydık paraya bindirdik helikoptere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 SeaGle said: Hayır sen fakirsen ben neyim, dasaaa ne? GOLDBÄREN NE ABİ O HEM FAKİR HEM ŞİŞMAN?? itiraf ediyorum zengin gözükmek için yemeksepetinden yiyormuş gibi yaptım hep BEN BULGUR PİLAVIYLA ŞİŞMANLADIM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Acılı bulgur iyi gider yanlız şimdi haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 vulgur kingle gidelim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Saka maka, hatun ikidir geliyor. Acun ne kadar veriyor acaba bolum basina. Birde Adriana nin devri gecti, diyenler kimi cikaracak karsina kate upton imi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 close enough adriana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 samet'i özlemiş o yüzden gelmiş. http://i.imgur.com/iqjZz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Scott Pengelly: The only thing wrong with "Turkey", is the Turks! Harun Aydoğan Likes this. aahahah tiplere gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 benjani said: samet'i özlemiş o yüzden gelmiş. http://i.imgur.com/iqjZz.jpg ulan samet biz erkeklerin taptığı herşeyi ele geçirene kadar durmıcak heralde. alex, adriana lima vs bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 alex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 tipine çakayım herifin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Alex'in mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 he abi alexsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o değilde senin nicki görünce hep aklıma lapacı geliyor kötü korsan jack'deki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nalaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Iggy said: benjani said: samet'i özlemiş o yüzden gelmiş. http://i.imgur.com/iqjZz.jpg ulan samet biz erkeklerin taptığı herşeyi ele geçirene kadar durmıcak heralde. alex, adriana lima vs bu ne Bu samet bizim akraba lan. Babamın dayısının torunu mu ne. Ben daha geçen gün öğrendim sülalede böyle bişey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Iggy'den talihsiz acıklamalar gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 küheylan said: nalaka? üşenmedim buldum http://www.youtube.com/watch?v=8Ay1KIAgCQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 eheh hadi baklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar