Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Asıl tf2 konusunda konuşuyoruz şu anda bu konuyu. Görmeyenler vardır diye hem ayarlamak daha kolay olsun diye buradan devam edelim. WTF IS PRO VS PUBBER? konsept şu: 9 pubber (her classdan 1 adet olacak şekilde) ve 6 pro kapışıyor. Kurallar resmi etf2l kuralları olacak. Toplam 3 map oynanacak. Mapler konusunda sonra konuşuruz :D Takımlar Pro: Jahrein(cystein): Medic R_ (daesu): Soldier Knoxville: Soldier Remy: Scout Vasgort/bans: scout (biriniz demo oynayabilirse şükela olur) Pubber: Lyv: heavy Xeno: soldier revangelis: scout/sniper (2sinden biri) loxias: demo/spy kutulu: engineer şimdilik hatırladıklarım bunlar. Daha varsa ben gelicem çok iyiyim diyen gogogo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 said: 9 pubber (her classdan 1 adet olacak şekilde) ve 6 pro kapışıyor bu sekilde saglikli bir mac olmaz. Ayrica beni yazmamisin konu kilit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dünyanın her yerinde yapılan bir maç türü bu. Pro vs pubber 6 v 9 ve pubberda her klass'dan 1er tane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 allahin tf2 cilerinden de bu beklenirdi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bu random crit olayi falan maclarda oluyor mu peki yoksa kapatiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben pubber olarak engineer/heavy olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Myshkin said: bu random crit olayi falan maclarda oluyor mu peki yoksa kapatiliyo mu?yok olmuyo random crit falan. scatter'ın saçmaları bile belirli bir düzenle dağılıyor. Şansa dayalı hiç bişey yok yani. ama sen gelme sevmedim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben de seni sevmedim =( mac stili de son derece sacma haritaya gore ve atak/defans durumuna gore class secemedikten sonra oyunun bir anlami zaten yok gercekten cok sacma bir kuralmis. pro oynayan bebelerin bir yandan az kisiyle yendik diyip bir yandan da galibiyeti garantiye almak icin uydurdugu bir kural bariz. TUM DUNYADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ehaehahaeha sen konsepti hiç anlamamışsın yahu :D pro'lar da zaten dakkada bir değiştirmiyolar ki class'ı. sabit yani bizim classlarımız en fazla scoutlar arada bir değiştirir o kadar. ama genelde 3 kişi büyük fark olduğu için pubberlar alır bu maçları. türkiye'de bir kere yapıldı henüz ve pubberlar aldı aşşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dakikada bir degistirmekten mi bahsediyorum sence ben. neyse ya caniniz nasil istiyorsa oyle yaparsiniz bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 neden rage olunmuş anlamadım da pubber vs pro gayet eğlenceli bi aktivite aslında. pub tarafı highlander class limitine göre, pro tarafı standart class limite göre oynuyor. highlander classlimit 1 şeklinde iki takımın 9v9 kapışması, etf2l'de oynanan ise oyuncuların icat ettiği 6v6 - medic, demoman, heavy limit 1; gerisi 2 şeklinde. pro vs pubber da bu iki tarafında birbiriyle kapışması işte. şov maçı yani. payload veya dustbowl gibi att/def cp haritalarında gayet pub tarafı kazanıyor. 5 cp haritalarında da kapışır iki taraf ama gene pub alır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Pro takımına medic bulamazsanız zevkle katılırım. Edit: Varmış, nvm o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi geçen pub vs pro takımı bildiğin adil değildi. pubda bazı prolardan iyi adamlar bile vardı yani. En azından benim gözümde. Kazanılması olanaksızdı zaten. Ben spy olarak oynarım muhtemelen. Demo da baya oynamış olsam da herhangi bir iddiam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 aslında pubber takımından 6v6 yapalım desen o iyi oyuncular büyük ihtimal duman olurlar ama pubda tabiki iyiler var geçen pro maçında kimler oynadı bilmiyorum ama zaten 9v6 olduğu için ittirmeli kaktırmalı mapleri alıyor pubberlar. 5cplerde bilmiyorum ne olur bi de saatlerce xkafede oynayıp bi 6v6 denemeyenler var onları anlamıyorum ortada bi challenge yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ANELOR PAYRO pabcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Pubberlara tavsiyem spy ve sniperı unutun 2side bi işe yaramaz 6v6da ekmek olursunuz. Gerçi 6v6 sandım ben 6v9muş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ne olak qanqa spec mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 şimdi baktım pro oynayanlara da sağlam adamlarmış karşı taraftan daha iyi oynadığını düşündüğüm adam yok gibi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Loxias demo oynamaya karar verirse spy oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 her kılası oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Edikleyemiyorum ilk mesajı. Takımlar Pro: Jahrein(cystein): Medic R_ (daesu): Soldier Knoxville: Soldier Remy: Scout Vasgort/bans: scout (biriniz demo oynayabilirse şükela olur) Pubber: Lyv: heavy Xeno: soldier revangelis: scout/sniper (2sinden biri) loxias: spy kutulu: engineer darkcloud: pyro loxias spy'a karar verdi. darkcloud da kimse kusura kalmasın türkiye'nin en iyi pyrosudur :D kimselere vermez pyroluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 moriQ said: her kılası oynarım.medic yazam mı seni? tur başlamadan demoya sonra sollye sonra scoutlara sonra tekrar solly/heavye heal atabilcen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 mini sentry ve death ringer'a izin verilirse kazanan şimdiden belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 highlander turnuvası pek dönmediği için emin değilim ama sanırım o maçlarda silahlar serbest. vanilla+medlock yapabiliriz iki tarafı da. çünkü gerçekten minisg, deadringer gibi şeyler işin içine girince iyice mallarız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://wiki.teamfortress.com/wiki/Pubstars_vs_Pros burda yazan formata uyarsak hiç bi sınırlama yok iki tarafa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar