Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE'nin annesi vefat etti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

birisi de ölmüş mü ne olmuş

başbakanın, hopa'da eylem sırasında biber gazıyla öldürülen metin lokumcu'nun arkasından söylediği söz.
neden bugün buraya yazdım, biliyorsunuz.
karşındakine saygı gösterdiginiz kadar saygı alırsınız
insanlar size korkularından ötürü saygı duyuyorsa,durup bir düşünmeniz gerekir.
allah tekrar rahmet eglesin,saygılar.

bunu yazmaya girmiştim başta.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

birisi de ölmüş mü ne olmuş

başbakanın, hopa'da eylem sırasında biber gazıyla öldürülen metin lokumcu'nun arkasından söylediği söz.
neden bugün buraya yazdım, biliyorsunuz.
karşındakine saygı gösterdiginiz kadar saygı alırsınız
insanlar size korkularından ötürü saygı duyuyorsa,durup bir düşünmeniz gerekir.
allah tekrar rahmet eglesin,saygılar.

başı sağolsun.

bu şekilde tepki vererek rte'den bir farkın kalmıyor.her ne kadar rte'yi sevmesem de sonuçta annesi kaybetmiş bir insan
Mesaj tarihi:
'birisi de ölmüş mü ne olmuş '

şunun için demiştim

benim de pek umrumda değil annesinin vefat edip etmemesi.ne olursa olsun tayyibe tayyib gibi davranmamak lazım

neyse pek önemli değil
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

orasını mı okudun sadece mesajın?

hayır hepsini okudum sadece o cümlenin hoş olmadığını belirtmek istedim.

@nutella

tayyip'in o cümleyi neden kullandığını biliyorum.
Mesaj tarihi:
hayır hakaret bile etmedim,ortada bin tane şehit ailesinin kaybına "kelle" diyen,maden ocagında 3 kuruş için çalışırken ölen insanlara bu şartları saladıgı icin devlet olarak utanmayıp gelip sonra "onların kaderinde ölmek" var diyen kişi var,niye bu kadar gocundun anlamadım.
Mesaj tarihi:
gocunduğum filan yok herif terbiyesiz diye bizde ona aynı şekilde karşılık vermeyelim demek istiyorum o kadar

bana gelipte tayyip'i anlatma neler yaptığını neler konuştuğunu takip ediyorum zaten.sende onları yazınca sanki tayyip'i savunuyorumşum izlenimi yaratmışsın.
benim anlatmak istediğim noktayı anlayamadın ya da ben anlatamadım.
Mesaj tarihi:
sanki rte ile oturup hergün kahve muhabbeti yapıyormuş gibi konuyu ne kadar saçma büyütmüşsünüz. anasını kaybetmiş bir insan hakkında bir konu açılmış, vicdanınız "birisi de ölmüş mü ne olmuş" da diye bilir Allah rahmet eylesin de diyebilir. Bu kadar büyütmeyin, herkes kendi vicdanını yaşasın.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

hayır hakaret bile etmedim,ortada bin tane şehit ailesinin kaybına "kelle" diyen,maden ocagında 3 kuruş için çalışırken ölen insanlara bu şartları saladıgı icin devlet olarak utanmayıp gelip sonra "onların kaderinde ölmek" var diyen kişi var,niye bu kadar gocundun anlamadım.

altına imzamı atarım
  • Yeni Oluştur...