ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 allah rahmet eylesin ve sevenleri ayırmasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 "nutella yerim" said: birisi de ölmüş mü ne olmuş başbakanın, hopa'da eylem sırasında biber gazıyla öldürülen metin lokumcu'nun arkasından söylediği söz. neden bugün buraya yazdım, biliyorsunuz. karşındakine saygı gösterdiginiz kadar saygı alırsınız insanlar size korkularından ötürü saygı duyuyorsa,durup bir düşünmeniz gerekir. allah tekrar rahmet eglesin,saygılar. bunu yazmaya girmiştim başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Nomak said: Şehit ailelerini biraz anlar umarım ve oğlunun ezdiği kadının ailesini. Toprağı bol olsun. dream on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 "birisi de ölmüş mü ne olmuş " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Adam tarlada bitti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Nomak said: Şehit ailelerini biraz anlar umarım ve oğlunun ezdiği kadının ailesini. Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hangi dilde yazmıs onu salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 "nutella yerim" said: birisi de ölmüş mü ne olmuş başbakanın, hopa'da eylem sırasında biber gazıyla öldürülen metin lokumcu'nun arkasından söylediği söz. neden bugün buraya yazdım, biliyorsunuz. karşındakine saygı gösterdiginiz kadar saygı alırsınız insanlar size korkularından ötürü saygı duyuyorsa,durup bir düşünmeniz gerekir. allah tekrar rahmet eglesin,saygılar. başı sağolsun. bu şekilde tepki vererek rte'den bir farkın kalmıyor.her ne kadar rte'yi sevmesem de sonuçta annesi kaybetmiş bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 başı sagolsun dedim işte saygılı olarak daha ne diyeyim.ne saygısızlık etmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 klan kavgasından bi replik aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 'birisi de ölmüş mü ne olmuş ' şunun için demiştim benim de pek umrumda değil annesinin vefat edip etmemesi.ne olursa olsun tayyibe tayyib gibi davranmamak lazım neyse pek önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 orasını mı okudun sadece mesajın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 o cümleyi ben demiyorum altında yazdıgım olay için rte zamanında demişti.onu hatırlatmak için yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 annesi hakkındaki yorumumu yazının sonuna yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Aluriel said: orasını mı okudun sadece mesajın? hayır hepsini okudum sadece o cümlenin hoş olmadığını belirtmek istedim. @nutella tayyip'in o cümleyi neden kullandığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hoş olmayan cümle sahibine aittir,sahibi söylerken utanmıyorsa ben agzından cıkan kötü lafı yazarken hic utanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hayır hakaret bile etmedim,ortada bin tane şehit ailesinin kaybına "kelle" diyen,maden ocagında 3 kuruş için çalışırken ölen insanlara bu şartları saladıgı icin devlet olarak utanmayıp gelip sonra "onların kaderinde ölmek" var diyen kişi var,niye bu kadar gocundun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 gocunduğum filan yok herif terbiyesiz diye bizde ona aynı şekilde karşılık vermeyelim demek istiyorum o kadar bana gelipte tayyip'i anlatma neler yaptığını neler konuştuğunu takip ediyorum zaten.sende onları yazınca sanki tayyip'i savunuyorumşum izlenimi yaratmışsın. benim anlatmak istediğim noktayı anlayamadın ya da ben anlatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 işte o şekilde karşılık vermedim diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sanki rte ile oturup hergün kahve muhabbeti yapıyormuş gibi konuyu ne kadar saçma büyütmüşsünüz. anasını kaybetmiş bir insan hakkında bir konu açılmış, vicdanınız "birisi de ölmüş mü ne olmuş" da diye bilir Allah rahmet eylesin de diyebilir. Bu kadar büyütmeyin, herkes kendi vicdanını yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 "nutella yerim" said: hayır hakaret bile etmedim,ortada bin tane şehit ailesinin kaybına "kelle" diyen,maden ocagında 3 kuruş için çalışırken ölen insanlara bu şartları saladıgı icin devlet olarak utanmayıp gelip sonra "onların kaderinde ölmek" var diyen kişi var,niye bu kadar gocundun anlamadım. altına imzamı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ayrıca başbakan üzerinden annesine yaptığım yorumlar ölünce değişmedi değişmeyecekte çok muhterem bir kadındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar