Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.883

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

olm ben mi çok iyi kalpliyim yoksa siz de mi bi gariplik var :D kız benden hoşlanacak beni sevecek diye bi olay yok ki, bana yok dedi diye kıza söveyim sayayım çocukları sakat olsun diyeyim =)
dedim bende çok güzel sohbetlerimiz oldu dertleştik fln herşey için saol umarım hayatında hep mutlu olursun kendine iyi bak.

o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :) sende kendine ii bak hiç kimse için üzülme hepsi boş, dertleşmek istediğinde ben hep burdayım unutma sakın!"

ben de şimdi şöyle yazacam, üzgünüm ama benim için "şahsın ismi" yok artık:) silecem sora tel face msn cart curt ne varsa

hacı güzel bi sie çek bence kapa konuşmayı hele o taş yazma şeyine para gittiyse oturur ağlarım yazık olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :) sende kendine ii bak hiç kimse için üzülme hepsi boş, dertleşmek istediğinde ben hep burdayım unutma sakın!"

abi şu kısım gerçekten çok vahim ya.

tam bir klişe
Sosyal ağlarda paylaş

ayıp ama ya. rüyamda gördüm işe gönderiyodum falan ne ya haha. günahtır bu ya günah.

kızların opsiyonları olunca böyle götüm götüm şımarıyolar. inşallah dayakçı kocaya falan varır sfdsdf.

yemin ediyorum bir pixelini kıpırdatmana değmez abi. şimdi çok koyuyor mana arıyosun hala eski konuşmalarda falan da

SICK THREAD. belki onbin yıl sürecek ama türk kızına prim vermemeyi öğrenip tekrar ipleri elimize alacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

ya o rüya olayı olmasa gerçekten bu kadar heycanlanmazdım bi karşılık beklemezdim, olayların biraz daha gelişmesini beklerdim fln.. neyse ya.

kendimi inandıramıyorum hala benle oynadı ya da dalga geçti diye, o yüzden sie fln çekemiyorum sdf. eğer gerçekten öyleyse de birisi de ona çektirir illaki, benlik bişi kalmadı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

abi DRAGON ŞU ANDA DUYGUSAL OLMANDAN ÖTÜRÜ BÜYÜK BİR YANLIŞ İÇERİSİNDESİN.

O DA KIZI HAKLI & SUÇSUZ ÇIKARMA DURUMU.
kızlar aptal değil. elbette "ben sama umut vermedim ki konuştuk sadece" çamuruna yatıyorlar ama sen "ya sevmek zorunda değil ki ben umutlandım..." diyince kendi elinle meriçlik fermanını imzalıyorsun. gaza gelieceksin kızı kafaya takacaksın belki, onun yolunu yapmaya çalışıyorlar.

bi türk kızı asla bir erkeği -standardını düşürecek biri değilse- tamamen hayatından çıkarmaz, öyle terslemez.

OYUNA GELMEYELİM
Sosyal ağlarda paylaş

abi burda öncelikli hata bir kızla internetten sms ile falan böyle işleri yapmak

sen kızla normal konusucaksın.buluşmaya calısıcaksın

bulustuktan sonra işin gidişatı ztn belli olur.şimdi kızın birebir yüzyüze gorusugu bi adam varken.neden msnden sendne hoslandım diyen adamı seçsin misal

ne bilim belki gözlerinle öyle bi bakıcan ki kız seni isticek.facebuk msn buluşma kapmak için güzel araçlar sadece

ayrıca şu attıgın mesaj ile tavşan dağa küsmüş oldu sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

redin dediği doğru. öyle giriş-gelişme-sonuç ile lafı gediğine oturtamıyorsun. bi bakıp geçiyolar adamlar s.klerinde değilse hahah.

@dragon, abi standart derken, kız seni silmeyi yeğlememiş zaten, yedek olarak, o konuda standardın iyi demekki :P

bir de öbür elemanı mı siliyosun kızı mı siliyosun anlamadım.

abi derhal acil durum planı yapman bu geceyi atlatman lazım.

alkollüsün,
yeni yaşadın,
üstünden bir tur uyuman lazım hayalkırıklığın azalsın.

bambaşka kafa dağıtan bir şeyle oyalanıp topiği konuyu kapatıp yatman lazım. hiç değilse sabah kalkınca düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

red, kesinlikle katılıyorum sana, lakin şöyle bi problem var, iş sebebiyle 3-4 aydır ankarada değilim, ankaraya geldiğim zamanlar da o ankarada deildi ya da bi iş çıktı görüşemedik fln. işim bitti artık 2 hafta sora ankaraya dönüyorum geri ama iş işten geçti :D
zira ben de bi görüştükten sonra ne olacak ne olmayacak herşey belli olur diye düşünüyodum, kendime de güveniyodum bu konuda görüşünce ayarlaryım diye :D ama elin bebesi benden hızlı davrandı yapcak bişey yok artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...