DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kısa kesecem diyip wot döşemişim lan pardon =) efes de sarhoş etmiyor ki mesaj atayım söyleyim herşeyi iyice rezil olayım sonra temelli sileyim çıkartayım hayatımdan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 that's how the story ends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R34phZe7j7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 madem kaybettin kızı bari içini dök ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Deacon said: Bir gun gecmiyor ki bir genc kizimiz bos umut verip kendisini seven kisiyi uzmesin. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Abi kız yaşlıymış zaten boş ver. Konuştuğum biri var ne demek lan, anneannem sordu bayramda var mı konuştuğun bi kız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 genel tavsiye içimi dökmem yönünde. şu birayı da bitireyim hızlıcana, belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 of kiz ne uyuzmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 msj attım döktüm içimi. ben seni ark oalrak görüyorum fln bişi derse silecem hayatımdan tamamen. unutacam bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 had bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 gelen cevabı mutlaka yaz buraya hacılit meraka koma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 uyumuştur şimdiye, uyumadıysa bile cwp geleceğini sanmıyorum ajajaj ümitsizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 heyecanla bekliyorum ben ben olsam küfrederdim bu arada sdfjhsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kız ne dalga geçmiş belli değil.insanlar böylelerişni 3 yerinden bıçaklayıp çöpe atıyor.sen hala mesaj atıosun dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: yazdığım kız bi şarkı gönderdi çokzel diye http://www.youtube.com/watch?v=bIHwedl1gYc hee iimiş ne güzel fln dedim kız :Yarım kaldım senle olsun değerdi:)şarkı cok etkiliyo beni nedense:) ben :"yarım kaldım senle olsun, değerdi" pes etmişlik hissi veriyor bana ya, pes etmemek lazım :)) k: Pes zaten :P şimdi bunun bi sevgilisi vardı unuttum sildim gitti fln diyodu onu mu kastediyo acep yoksa biz bi ara çok yakındık acaiptik sora ben tatile o tatile gitti böyle bi kopukluk olmuştu onu mu kast edio lan off uzun zaman sonrasında heycanlandım bak şimdi çok kötü yerden girdim konuya da ama yapcak bişi yok boşlukları doldrurum gerekirse şu muahbbeti ben koysam bana bangır bangır liseli dersnizi!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 zaten diyosunuz gereksiz bi şekilde ama, bu sefer harbi herkes der. ayıp ayıp bırakın su ciftestandartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kız mı dalga geçti, ben mi ufacık şeylere heycanlanıp umutlandım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kız dalga geçmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ahah msj geldi, tabii tahmin edileceği üzere sen çok çooook iyi bi insansın ama ben seni arkadaşım olarak görüyodum vs vs. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 umarim o kizin cocuklari sakat dogar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 escape said: zaten diyosunuz gereksiz bi şekilde ama, bu sefer harbi herkes der. ayıp ayıp bırakın su ciftestandartı escape reyiz bi ara senle mi gıcıklaşıyorduk hiç hatırlamıyorum ama bu ara çok sempatim var sana reyiz adamsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Red said: kız ne dalga geçmiş belli değil.insanlar böylelerişni 3 yerinden bıçaklayıp çöpe atıyor.sen hala mesaj atıosun dfs ABİ AHAHAH ÇÖPE ATMAK LOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 olm ben mi çok iyi kalpliyim yoksa siz de mi bi gariplik var :D kız benden hoşlanacak beni sevecek diye bi olay yok ki, bana yok dedi diye kıza söveyim sayayım çocukları sakat olsun diyeyim =) dedim bende çok güzel sohbetlerimiz oldu dertleştik fln herşey için saol umarım hayatında hep mutlu olursun kendine iyi bak. o da şimdi yazmış "sen çok iyisin ama gerçekten :) herşey için ben de çok teşkkür ederim hiç bi zaman yalnz bırakmadın aradın sordun çok saol :) sende kendine ii bak hiç kimse için üzülme hepsi boş, dertleşmek istediğinde ben hep burdayım unutma sakın!" ben de şimdi şöyle yazacam, üzgünüm ama benim için "şahsın ismi" yok artık:) silecem sora tel face msn cart curt ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Abi tipik türk kızı işte. Olayların nasıl geliscegini sen de dahil tüm türkiye biliyo ama yine de deniyosun bi umut . İnanmıcan o gülücüklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar