Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Lise 2 de üç tane üst dönem benim üzerimde skill kasmıştı baya, Adamlar macroya bıraktı gitti. Yatılı okul olunca haliyle süre ve eğlence bazında ekonomik oluyor.
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 benjani said: yemedik ama çok dayak attık bu alemde. kah çıkarım gökyüzüne seyrederim âlemi kah inerim yeryüzüne seyreder âlem ben
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 enseye tekme ile baslayıp, liseli abiler gelene kadar yerde tekmelenme benimki. acıdı işte cok.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 çünki bi tanesini kime anlattıysam gülüyo 7 kişiydiler askhdgas
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sana gülmüyoruz kermit seninle beraber gülüyoruz
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ginaly said: HEPİNİZ BİLGİSAYAR ÇOCUUSUNUZ. + dayak yedim diyeninizde tatava, hicbiriniz kenar mahalle sokaklarına gidip adam gibi dayak yeme.............
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Okuldaki bikaç ufak itiş kakış dışında hiç öyle efsanevi bi dayak yemedim.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bar cıkısında 1.50 lik ankaralı mafyamatike tokat atmamla 1.90 lık 4 tane korumasının arasında kalmıstım sfdg. 2 kaburgam kırılmıstı, en efsaneside budur. hamur gibi yogurdulardı yerde tekmelerle, hey gidi haha :D
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kadıkoyde çok mal bi olay yuzunden yumruk yemiştim 2 hafta once. çok guzel yedik ama dayağı.
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 çok kavga ettim ama hepsinde win oluyordu. biraz cüsseli ve Allah vergisi teknikle olayı halledebiliyorum. sucker punch olayında iyiyim hehe. öyle kavga isteyen biri değilimde başka çare kalmayınca deli rage oluyorum. sonra bi titreme boşalma falan. neyse ama başıma gelen en kötü şey heralde 3 kişiyle kavga edip alnımın hakkıyla çıktığım bir kavganın başkaları tarafından ayrılarak son bulması sanarken yolda giderken 1 dakika sonra kavgadaki bir elemanın koşarak kafamın arkasına kelebeği geçirmesi ve başımın yarılması oldu. sonra vitesi 5 e takıp kaçtılarda o an hiç bişey hissetmedim başımdan hayvan gibi kan akmasına rağmen. işte o gündne beri kafamın arkasında 4-5 cm uzunlugunda bir yarık ve kellikle takılmaktayım.scarface. ama saçlar uzun olduğundan görünmüyor hehe.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ilkokul 3 te çok dayak yemiştim, ikametgâh uymadığı için çocuk esirgeme kurumunun okuluna gitmek zorunda kalmıştım. her hafta periyodik olarak dayak yiyodum. sonra tabi babamı çağırdım asker üniformasıyla falan geldiydi orada yurt müdürüyle dövdü babam hepsini sonra kanka olduk. bi de lise hazırlıkta bi muhabbetten kavga etmiştik, dayak yedik mi attık mı onu kestirmek güç ama ufak bi çizittirmişlerdi karnımın solundan 1.5 saat eczane aradık tanıdık olmayan.
marksman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 okul çıkışında omuz attı diye bi meslek liseliyi dövmüştüm çocuk yurtta kalıyormus, ertesi gün 1 vs 10 oldu aoe damagelerimle total de kazansamda sopayı yiyen haliyle bendim
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bikere 2 sene once falan beyolunda kız kaynaklı bi kavgaya girdik, 4v9, ama karşıdan kimse vurmayı bilmedigi ve alkollu oldugu icin, biz de outnumbered oldugumuz için tshirtumuz yırtılarak çıktık. bi de karşıdan birinin kaşı açılmıştı.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ben hiç dayak yemedim ama kafasına bisiklet attığım çocuk gelip şuraya yazsa çok eğlenirdim.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bisikletle giden cocugun birine tekme atmıştım uçarak o cocuk şimdi f16 pilotu oldu
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Xaenin said: Ben hiç dayak yemedim ama kafasına bisiklet attığım çocuk gelip şuraya yazsa çok eğlenirdim.Sinirlendiginde cok korkunc oluyosun ama sen =(
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 AHAHAHAHAHAH o gun aklima geldikce omrum boyunca gulucem galiba aahaha
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 3sene önce beyoglunda, kafalar güzelken karides tabağını yürüttüğümüzde dayak yemediysem bir daha hayatım boyunca yemem herhalde
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 güzel dayak fransada yenilir. burada güzel dayak yedim diyenler hiç yurtdışında metroda falan dayak yememişler besbelli. /napae was here
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı
Öne çıkan mesajlar