mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/22672/18901514/1/o-kazanin-goruntuleri-ortaya-cikti.aspx tır direk aradan bi sürttürüp geçerim diye yaldır yaldır geliyo tır çarptıktan sonra görünen siyah araba nerden çıktı onu anlamadım. direk not a single fuck olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 PEKİ NİYE HÜRRİYET WEBTV'DEN LİNK VERDİN KARDEJ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 wwww.muratlojistik.com.tr çok iyi taşır super firma murat lojistik süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hepiniz yanlış anlamışsınız amaç orada sürat kargo'ya gözdağı vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet sürat kargoyu ezmiş direk murat lojistik viral gibi geldi bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 arabadaki adam iyi kaciyo lan, ben olsa napiyo lan bu diyip bakakalirdim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 qlrblrq said: PEKİ NİYE HÜRRİYET WEBTV'DEN LİNK VERDİN KARDEJ? sen sorasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o 2 araba çok şanslıymış gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Like a G6 var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi yalnız harbi daha ucuz kurtulamazmış herhalde insanlar. arabalardan birini önüne katsa direk sandviç olacak ordakiler tırla otobüs-kamyon arasında. otobüse çok az daha içten çarpsa otobüs muhtemelen yan devrilirdi. vurduğu kamyon karşı şeritte bir arabayı altına alabilirdi. bunların hepsi gayet yüksek ihtimaller ama hiçbiri olmamış yatıp kalkıp dua etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 teyzemin sakalı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet o da yüksekbir ihtimaldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Masticore said: hepiniz yanlış anlamışsınız amaç orada sürat kargo'ya gözdağı vermek. şuna gereğinden fazla güldüm ya, sdfgsfgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Myshkin said: evet o da yüksekbir ihtimaldi zaten. auhauahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 eğlenceli, karşıdan karşıya biri geçiyor olsa daha da eğlenceli olurdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 reyou said: arabadaki adam iyi kaciyo lan, ben olsa napiyo lan bu diyip bakakalirdim heralde ben de bunu düşündüm lan nası bi öngörü herifteki "bu mal aradan geçmeye çalışcak galiba" diye hahah ben olsam öldüydüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 korna çalmıştır tırcı1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar