Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Madem kulüplerin var, neden milli takımın olmasın? Maç başlıklarını ayrıca yine açarsınız da, genel haberler, değişiklikler, puan durumu, gurup ve turnuvalarla ilgili görüşler için böyle bir başlık fena olmaz. Çok hit almaz heralde, ama çok hit alırsa bunu da 2012 2013 diye böleriz zamanla. İlk haberi verelim: A milli takım dışındaki tüm milli takımlardan sorumlu genel direktör olan Ersun Yanal kovulmuş. Kendisi bir avuç iyi teknik direktörden biri ve genç yetenekleri keşfetme-geliştirme konusunda bayağı yetenekliydi, hakikaten çok yazık olmuş. Sağda solda "Zamanında kendisini milli takıma almadı diye Hakan Şükür kovdurttu" iddiaları var, gerçekliğini bilmiyorum. Ama Oğuz Çetin falan hala o TFF'de görev alıyorken Ersun'a yapılan ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 milli takıma beşiktaşlı futbolcu niye alınmıyor çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 e almışlar işte. egemen, köybaşı ve aurelio var. zaten başka kimi alacaklardı ki? ersan sakat, necip genç ve bi var bi yok, rüştü bıraktığını açıkladı, kalanlar da yabancı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 cenk gönen: 3.kalci olarak alınabilir ibrahim toraman : servet ve göghan zandan nesi eksik necip uysal: yavaş yavaş milli formayı giymesi lazım tecrübe kazanması için ideal yaşta muhammet demirci : eğer avrupa şampiyonasına kalınırsa mutlaka kadroya alınmalı . messi onun yaşında oynamadığı turnuva kalmamıştı. veli kavlak: ilerleyen dönemlerde takımda kendini kanıtlarsa girmesi gerekir . mustafa pekdemek: kesin çağırılmalı burak ve semihden sonra banko milli takımda oynaması lazım. en az 3 futbolcumuz daha milli formayı şu an hakediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 beşiktaştaki bütün yerlileri saymış adam ahahaha bu mantıkla gidersen ayhan akman banko oynamalı.adam kendini ispatlamış tecrübeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Abi her sey tamam bak 3 büyüklerde tecrübe kazanması filan neyse bi miktar mantıklıda milli takımda tecrübe kazansın diye futbolcumu oynatılır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Uzun uzun hepsini anlatacaktım da boşverdim, Ekrem Dağ (Avus. milli takımı), daha kendi takımında oynayamayan 40lık kaleciden forma alamayan, ilk 18e giremeyen, hatta 1-2 tanesi hiçbi numarası olmayan adamlarla doldurmuşsun kadroyu. Biraz mantıklı düşünüp yazın yahu, ayıp. Necip ve Muhammed de hele bi kendi takımlarında as çıksınlar sonra bakılır. Milli takım tecrübe kazanma yeri değil tecrübelilerin başarı kazanma yeridir, tecrübelerini kazansınlar sonra hazırlık maçıyla ısındırılıp alınırlar. Saydığın adamlar milli takımdan önce beşiktaşta oynasınlar hele bi. Sonra sorarsın milli formayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 PZero said: cenk gönen: 3.kalci olarak alınabilir Ne gerek var? ibrahim toraman : servet ve göghan zandan nesi eksik Hayır bi numarası yok. necip uysal: yavaş yavaş milli formayı giymesi lazım tecrübe kazanması için ideal yaşta Milli takım tecrübe kazanma yeri değildir. ekrem dağ:en azından yedek beklemesi gerekir sonuçta diri bir ekrem başarılı olur. Bu Türk değil. muhammet demirci : eğer avrupa şampiyonasına kalınırsa mutlaka kadroya alınmalı . messi onun yaşında oynamadığı turnuva kalmamıştı. Bebelere biberon verme yeri zaten değil milli takım önce takımında resmi maç görsün. veli kavlak: ilerleyen dönemlerde takımda kendini kanıtlarsa girmesi gerekir. Kendini kanıtlarsa girer zaten de bi kendini kanıtlasın önce. mustafa pekdemek: kesin çağırılmalı burak ve semihden sonra banko milli takımda oynaması lazım. Burak,Semih,Mevlüt,Kazım gibi adamlar oldukça önünde şuan için Mustafa'nın belki ilerde form düzeyini arttırırsa düşünülebilir. en az 3 futbolcumuz daha milli formayı şu an hakediyor bence Şu saçmalamana 2. kez cevap yazıyorum. Kısaca değil en az üç 2 tane bile yok milli takıma katılabilcek oyuncunuz, orda milli forma giyse tepki görmeyecek tek adam Toraman onu da ısrarla kimse almadığı,kendi takımında bile bi var bi yok olduğu için bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ekrem dağ türkiye milli takımında oynamak istiyordu kendi ağzındanda bu konu hakkında röportajı vardır . fakat oğuz çetin sağolsun kadroya almadı tapkı mesut özil ve diğerleri gibi oda 2010 yılında avusturya nın teklifini kabul etti o milli formayı giydi . bence cok net milli takıma çağrılmalıydı . edit : çok bilmiş arkadaşlara duyurulur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ya Ekrem istese de Türk milli takımı kalitesinde değil, ki zaten kendisi şuan başka bi milli takımın futbolcusu üzerine konuşmak son derece anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yahu mesutu falan tamamda ekram ya ahahah sabri bile ekremin yanında sağ bek tanrısı kalır o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 harbi lan ekrem yani.Serkan balcı bile daha iyidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 cenk gönen: hakani alip cenki almamak bildigin kufur ibrahim toraman ben olsam toramanin da gokhani da almam necip uysal: necip iyi oyuncu yasiyla ilgili yorum yapimicam ama o bolgede cok fazla secenek var necipe sira gelmesi cidden zor bu kadar kritik maclarda alinacak risk deil muhammet demirci : turkiyeden messi cikmaz orasi cok net veli kavlak: --- mustafa pekdemek: forvetlerimiz hepsi on uzerinden 5.1 ile 5.5 arasinda degisiyor kimi alsan ayni nane burak ile pektemek arasindaki fark adam iki senedir yardiriyor pektemek sakatlik yasadi hermac oynamiyor flan filan en az 3 futbolcumuz daha milli formayı şu an hakediyor benceben besiktasli olarak tarafli yorumumla bile bir kisi ekleyebildim anca edit:benim asil anlamadigim bu mehmet topuz sakat faln mi yani selcuk sahin ile switch flan nie olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 selçuk şahin'in ve gökhan zan'ın olduğu bir milli takımda herkes olabilir. burada hakan'ı yerden yere vuran, geçmediği dalga kalmayan arkadaşlar cenk'e karşı hakan'ı savunmuş. ne güzel :) bana kalsa milli takıma hakan değiş rüştü alınmalı oynamasa bile. sadece ortamdaki insanlarla tecrübesini filan paylaşması için. bazı oyuncuların milli takıma alınma sebebi oynaması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Hakan'ı savunma değil olayı, kim oynuyorsa o alınıyor işte. Selçuk Şahin ve Gökhan Zan'ın oynadığı takımda çok oyuncu oynayabilir, ama saydığınız oyuncuların çoğu oynayamaz :) Adam Veli diyor, Ekrem diyor, Mustafa diyor yahu. Beşiktaşta ne kadar yerli varsa saymış. Bunlara sıra gelene kadar Barış-Ayhan-Sarp üçlüsüyle ortasaha göbeği yapardık o takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o adamı ciddiye mi aldınız abi? ekrem türkiye'de oynamak istiyorum dediğinde avusturya milli takımında oynadığını hatırlamıyordu bile. o adamdan ne hayır gelir. toraman iyi yedek olur milli takımda, necip bu aralar formsuz, tek dert cenk'in olmaması. hakan'ı alacağına rüştü'yü alsın alacaksa. hakan ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 PZero said: necip uysal: yavaş yavaş milli formayı giymesi lazım tecrübe kazanması için ideal yaşta muhammet demirci : eğer avrupa şampiyonasına kalınırsa mutlaka kadroya alınmalı . messi onun yaşında oynamadığı turnuva kalmamıştı. veli kavlak: ilerleyen dönemlerde takımda kendini kanıtlarsa girmesi gerekir . mustafa pekdemek: kesin çağırılmalı burak ve semihden sonra banko milli takımda oynaması lazım. en az 3 futbolcumuz daha milli formayı şu an hakediyor bence Su saydigin adamlarin kalitesinde adamlar anadolu kluplerinde de yetisiyor ama milli formayi giyemiyor. Ortaya koydugun sebeplerden dolayi alinmalari gerekiyosa, bu deneyimlere ihtiyaci olan tonla oyuncu var. Birde biri messi digeri muhammet dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 BiTcH_oFBaT said: o adamı ciddiye mi aldınız abi? ekrem türkiye'de oynamak istiyorum dediğinde avusturya milli takımında oynadığını hatırlamıyordu bile. o adamdan ne hayır gelir. toraman iyi yedek olur milli takımda, necip bu aralar formsuz, tek dert cenk'in olmaması. hakan'ı alacağına rüştü'yü alsın alacaksa. hakan ne ya Rüştü'yü zaten gözü kapalı alırlar heralde ama adam milli takımı bıraktı. Yoksa değil 3. ben 1. kaleci olarak bile koyarım Rüştü'yü hala yeri gelirse. Ama işte adam bıraktım dedi milli takım jübilesi bile yaptı. Hatta futbolu bile 1 senedir bırakacak da baskıyla oynuyor. Antrenörünün açıklaması vardı, vücudu artık kaldırmıyor, eski sakatlıkları ağır iz bıraktı, antrenmanları ağrıyla acıyla tamamlıyor maç sonrası bütün gece tedavi oluyo falan diye. Bu arada kişisel kavga olmasa bence de Toraman gayet iyi olur milli takımda, zaman zaman yedek zaman zaman 11 oynar. Sürekli yeni adamlar denemektense, 3 büyüklerin aldığı her defansa aç şekilde atlamaktansa en azından bilindik tecrübeli bir adam oynar. Tecrübeli dedim de aklıma geldi, CM4'te genç yetenek olarak alırdık Toraman'ı, Servet'i tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bırakmış olabilir de ben oynasın diye alınsın demiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Haber doğru mu bilmiyorum da, eğer şu doğruysa Arda'ya bayağı saydırılacak heralde. Bir de o beğenmediğimiz çirkef dediğimiz formaya layık görmediğimiz Emre Belözoğlu da çok sağlam bir helal olsun'u haketmiştir. http://www.maraton.com.tr/Milli-hovardalar_152542.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Adamlar alışveriş yapmış, bende alem falan yaptılar zannettim lol... Emre B. tribe giriceğine 3 tane olumlu pas yapsaymış sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.blogcdn.com/www.urlesque.com/media/2010/05/hatereagle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gökhan gönül işportacılık yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 said: Azerbaycan maçı öncesi yaşanan akıl olmaz olay srsly, wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gerçekse büyük mallık bence sanki izin günleri yok sanki gezip alışveiş yapmıyorlar hiç eleştiri alcagını bile bile yada bi kıllık olma ihtimalini bile bile niye böyle holywud yıldızı tiribine girmiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar