Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bizim buraya açılmış.İsmi çok cana yakın geldi. Güzelmidir pizzaları ?
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ev yapımı pizzaların bi level üstünü düşün xD
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iyi ne güzel işte malzemesi kaliteli ise no problem. papam benim bi deniyim bu akşam
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sizin ora nere bizim burda da var mıdır
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Harika bu, bunlarınki kadar kaliteli ve bol malzeme koyan yok sanırım.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bizim bura florya said: Viaport AVM Ataşehir Bostancı Çekmeköy Esentepe Sapphire AVM Fulya Yeşilköy Bomonti yazıyor sitesinde
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Amerikada papa john's ilk açıldığında oradaki ilk mağazasında çalışmış daha sonra mağaza müdürlüğü vs yapmış, ikiz kuleler saldırısından sonra türkiyeye mecburi dönüş yapması gerekmiş bir abimiz şu an çalıştığım mağazada müdür. süreli anlatır papa şöyle papa böyle diye. amerikada dominos pizza hut neyse bu da öyleymiş. sosları vs baya iyiymiş filan. deneyemedim daha. ama ben blackjack pizza'yı tek geçerim alemde.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j0lSpNtjPM8&ob=av2n
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Dün yedim güzel beyendim hawaii (tu) best. Pizanın yanında turşu ve garlic sos verdiler ekmeği batırıp yedinmi al sana sarımsaklı ekmek tıpkısının aynısı... ama çok suni geldi , iyi kilo yapan bir sos gibi duruyor o yüzden tutmadım sosu
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 soslar fazla sistematik de pizzalar fena değil papa john baba fingo gibi bişi
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 piyalepiyale said: ama ben blackjack pizza'yı tek geçerim alemde.
Öne çıkan mesajlar