qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 iyicene ülkücü forumlarına dönmüş başlık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Flameoffear said: Göt kadar ülkelerinde ne düşündükleri zerre umrumda değil. Kaale alınacak adamlar değiller. Tasmalarını tumuş birileri, şunlara iliştirelim de kavga çıkaralım mantığı ile dürtüp duruyorlar. Kendilerinin bir hiç olduğunu bildiklerinden gelip yunanistan askeri gücü ile karşılaştırma yapmalarından anlaşılacağı üzere. Neyini kaale alıyorsunuz ki. Ha totosu yiyen ülke varsa şansını dener. Türkler ısırırmı koparırmı görür. cCc cCc cCc cCc cCc cCc oralara akdar gitmisken bari japonyayida alsaymisiz lan, figurler filan ucuza alirdim kur taafindan ezilmeden :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi o saatten sonra kur zaten türk akcesi olur merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 japonya ile türk devleti dosttur arkadaşlar. onlar kominik rusya gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Akçe mi??hmmm bana uyar æ olur simgeside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 problem moskovaya sefer duzenlicek komutan bulmaya kaldi o zaman, polatla filan olmaz o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 putinle ülkesine teke tek atarım ben sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 @viktor O yazıdan o resmi anlayacak kadar koftiysen sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Abi bizi keşke alsalar başka ülkeye. Rum falan da olabilirim ben nema problemo. Türkiyenin flameoffear gibi kofti olmayan adamlara kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Engelleyen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 oha süper lan rusyaya gidicez 40 yıl sınra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben simdi de gidebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Hayır birde bütün çöp mekanları almışız. Afrika olsun, Ortadoğu çölleri olsun. Geçmiş olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o çöp mekanların yeraltı zenginlikleri ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben yunanistandaki kızlarıda istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ilk once arabistan'ı almısız. baskenti de mekke yapmısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Şimdi elimizdeki yer altı zenginliklerini çok acayip değerlendiriyoruz ya? Şu anda yapıldığı gibi kapış usulü hediye ederler bizi sömüren devletlere. Hem yer altında mı yaşayacaksın ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bizim yer altında petrol olsa ozellestiririz direkt. ooo paraya bak, ekonomi hell yes, teget gecti fuck the what. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sabahtan beri yunanli trolliyorum cok zevkli asdfadsf http://images.4chan.org/int/src/1317837472705.jpg sole bi harita yapmislar, canlarim ya <3 http://boards.4chan.org/int/res/4438621 maximum troll! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bu harita ne lan lol bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Flameoffear said: Engelleyen mi var? Kalitesiz bi ülkenin vatandaşı olduğum için evet, vize problemi var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ben rahatlıkla alabildiğime göre, arkadaşlarımda rahatlıkla alabildiğine göre demekki ortada "ülkesel" değil "kişisel" bir sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ouch demagoji. "Yüzbaşı Aşikar" said: Kaliteli ülkeler diğer kaliteli ülkelerden vize istemezken, kalitesiz ülkelerden istiyorlar. İstisnalar kaideyi bozmuyor. Ya dandik işe flame. Dandik. Kötü. Halkı da kalitesiz. Hepsi kıro, tipsiz bi kere. Anlamıyorum nesini bu kadar seviyosunuz. Zorunlu askerlik falan var. Aman tanrım ya ıyy kabus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sdf Ben de taşına toprağına hasta değilim. De göt kadar ülkenin lafını umursayıp o yea biz den bir bok olmaz vari yazanlarıda haklı bulmuyorum. Bunu belirtincede altına gelen "ooo ccc, alemin gıralı" yaklaşımlı dandik mesajları da görmezden gelmiyorum. Olay bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar