Gosser Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 rektörüyle konustugum durumdan haberdar olan ve açıgı kapatan bir ss burası paneli bunun dısında sql ile database'e bağlanıp değişiklik yapılabiliyordu permissionlar hatalı verilmişti onlarıda düzelticekler inş sdfkl
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hani not değiştirme? kolpamıydı yoksa? onunda ss ini isteriz.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Napolyonn said: hani not değiştirme? kolpamıydı yoksa? onunda ss ini isteriz. onu sql ile yapıyorum, ama o bölümü veremem mlsf sakıncalı olabilir nese yavaştan geri dönüşümler başlamış sitelerden yardımcı olayım
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://i56.tinypic.com/rhubsh.jpg tahribat :(
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Gosser said: Napolyonn said: hani not değiştirme? kolpamıydı yoksa? onunda ss ini isteriz. onu sql ile yapıyorum, ama o bölümü veremem mlsf sakıncalı olabilir nese yavaştan geri dönüşümler başlamış sitelerden yardımcı olayım sitelerden geri dönüşler? yakında alırlar seni merkeze demedi deme (:D
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Napolyonn said: http://i56.tinypic.com/rhubsh.jpg tahribat :( viral reklam böle yapılır işte orayı karaladım ama karalanmamış ssi koydum önce sonra kaldırdım bölece viral olucaktı sdjfkl takıldıgım bi teknoloji sitesi içinde bir şey yok neden karaladıgımı bende bilmiyorum açıkcası :P
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 baba iyi yapmışsınız ama. haber de vermişsiniz. güzel olmuş gerçekten.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Tamam iyi niyetlisin, açıklar kapansın senden başka kimse hacklemesin güzel düşünce. Peki o okullarında o kadar iyi niyetli olduklarından emin misin? Denildiği gibi gözaltına girersen hiç şaşırma. Ben derse giren hocanın resmini istedim diye rektöre çıkartılmış sorguya çekilmiştim bu çocuk ne ayak, hangi örgütten falan ayağına...
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Lord_Argos said: Tamam iyi niyetlisin, açıklar kapansın senden başka kimse hacklemesin güzel düşünce. Peki o okullarında o kadar iyi niyetli olduklarından emin misin? Denildiği gibi gözaltına girersen hiç şaşırma. Ben derse giren hocanın resmini istedim diye rektöre çıkartılmış sorguya çekilmiştim bu çocuk ne ayak, hangi örgütten falan ayağına... onu yapan okulu sölede bi imzanı atalım :P umarım değillerdir yurtdısındayım zaten bide tor kullanıyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bişi olmaz. adam açık bulmuş, bildirmiş. açıktan faydalanıp database'de bişiy mi değiştirmiş? hayır zarar mı vermiş? hayır
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 e tabii. database'e kim girmiş değiştirmiş bi kaydı vardır.
saturn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 beni boğaziçinden mezun edip öyle bildirse idin
rcknrll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bizim okulda var içerisinde.vay arkadaş.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adam white hat imiş. bi bakıyormuşsun fbi'dan teklif geliyormuş, gel bizle çalış felan. olur olur...
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bone said: adam white hat imiş. bi bakıyormuşsun fbi'dan teklif geliyormuş, gel bizle çalış felan. olur olur... abi bi dürüm ısmarlasalar yeter ya öğrenciyim açım yemin ediyorum günde 2 öğün nedir ya :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahahahaha fakir patiler derneğine hoş geldin. goldbaren ile fakir&fakir diye bi dizi çekelim diyoruz aslında ama paramız yok abi. çeksek çok sevilir bence.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şununla dizi çekmek hak verirsiniz bayağı zor ancak bunu bulabildik bit pazarından http://www.collectorsweekly.com/articles/wp-content/uploads/2008/07/gennert_montauk2.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 baba biz yazıp biz oynayacağız aslında hem!
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aha bizim okul varmış lan, ben ss den bakmışım direk.
geezus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sql injection'ı açık bırakan insanlar trigger ekleyip log düzmeyi de düşünmemiş olabilirler, daha standart şekilde log falan tutuyorlardır php vs. üzerinden sql'e işlenen. biraz da iş konuşalım: kaç paraya not yükseltirsin?
Öne çıkan mesajlar