Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversitelerin Websitesi Güvenlikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

rektörüyle konustugum durumdan haberdar olan ve açıgı kapatan bir ss

burası paneli bunun dısında sql ile database'e bağlanıp değişiklik yapılabiliyordu permissionlar hatalı verilmişti onlarıda düzelticekler inş sdfkl

Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

hani not değiştirme? kolpamıydı yoksa? onunda ss ini isteriz.

onu sql ile yapıyorum, ama o bölümü veremem mlsf sakıncalı olabilir nese yavaştan geri dönüşümler başlamış sitelerden yardımcı olayım
Mesaj tarihi:
Gosser said:

Napolyonn said:

hani not değiştirme? kolpamıydı yoksa? onunda ss ini isteriz.

onu sql ile yapıyorum, ama o bölümü veremem mlsf sakıncalı olabilir nese yavaştan geri dönüşümler başlamış sitelerden yardımcı olayım

sitelerden geri dönüşler?

yakında alırlar seni merkeze demedi deme (:D
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

http://i56.tinypic.com/rhubsh.jpg

tahribat :(

viral reklam böle yapılır işte orayı karaladım ama karalanmamış ssi koydum önce sonra kaldırdım bölece viral olucaktı sdjfkl

takıldıgım bi teknoloji sitesi içinde bir şey yok neden karaladıgımı bende bilmiyorum açıkcası :P
Mesaj tarihi:
Tamam iyi niyetlisin, açıklar kapansın senden başka kimse hacklemesin güzel düşünce. Peki o okullarında o kadar iyi niyetli olduklarından emin misin? Denildiği gibi gözaltına girersen hiç şaşırma.

Ben derse giren hocanın resmini istedim diye rektöre çıkartılmış sorguya çekilmiştim bu çocuk ne ayak, hangi örgütten falan ayağına...
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Tamam iyi niyetlisin, açıklar kapansın senden başka kimse hacklemesin güzel düşünce. Peki o okullarında o kadar iyi niyetli olduklarından emin misin? Denildiği gibi gözaltına girersen hiç şaşırma.

Ben derse giren hocanın resmini istedim diye rektöre çıkartılmış sorguya çekilmiştim bu çocuk ne ayak, hangi örgütten falan ayağına...

onu yapan okulu sölede bi imzanı atalım :P
umarım değillerdir yurtdısındayım zaten bide tor kullanıyorum
Mesaj tarihi:
Bone said:

adam white hat imiş.

bi bakıyormuşsun fbi'dan teklif geliyormuş, gel bizle çalış felan.
olur olur...

abi bi dürüm ısmarlasalar yeter ya öğrenciyim açım yemin ediyorum günde 2 öğün nedir ya :(
Mesaj tarihi:
ahahahaha

fakir patiler derneğine hoş geldin.

goldbaren ile fakir&fakir diye bi dizi çekelim diyoruz aslında ama paramız yok abi.
çeksek çok sevilir bence.
Mesaj tarihi:
sql injection'ı açık bırakan insanlar trigger ekleyip log düzmeyi de düşünmemiş olabilirler, daha standart şekilde log falan tutuyorlardır php vs. üzerinden sql'e işlenen.

biraz da iş konuşalım:

kaç paraya not yükseltirsin?
  • Yeni Oluştur...