Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 pamukkaleye falan gidin termal termal yatarsınız suda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kapadokya soğuk olur ya peribacasının dibindeki çöpleri görüp fitil olmaya değmez. daha ağaçlık falan biryerlere git mis gibi temiz hava alırsın. kapadokya ilkbahara kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ben midtermlere calisiyor olacagim. ben nereye gitsem? komsu kizi, kutuphane, arkadas evi, kendi evim seklinde opsiyonlarim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu kurban bayramı çok farklı olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kıbrs nasıl olur ki bu zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 İstanbul'dan o kadar çok sıkıldım ki saçma sapan yerlere gidelim deseler tamam derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Burhaniye'ye gidicem ben anamların yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 napae said: İstanbul'dan o kadar çok sıkıldım ki saçma sapan yerlere gidelim deseler tamam derim. ankaraya gel sıkıntı kavramını bir daha gözden geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Yer kalmamıştır heralde ama Kaz Dağlarının oralar güzel baya. Adatepe miydi neydi o taraflardaydı sanırım. Hünnap Han diye bi butik otel. Çok keyifli bi yerdi baharda. Şimdi nasıldır bilmiyorum ama. Bi de kafa dinlemelik bi yer yani. HE KONAK Bİ DE ORASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 su perisi var izmirde güzel bi yer istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ben eskisehirde olcam senko gelcen mi sende buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 gelcem gelcem ama perş cuma tatil değilmiş bize :/ çarş akşamı dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ben de Bahçeşehir'e kalmaya giderim muhtemelen. ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bende ankara bolu düzce sakarya izmit harem ve istanbula uğrarım otobüs yolculuğu eheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar