copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ahmedinejad said: Ekranın üst kısmına hafif bir çizik atmayı basarmisim. Cok derin degil ama gözüm kayıyor hep oraya. Bu idrops diye sıvı zamazingolar varmış. İse yarar mı onlar yok etmeye? Ayni yerde ( sanirim) benim de oldu kucuk cizik. sanirim zayif noktasini bulduk sdf Ama benm gozume takilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dikkatli bakmayınca belli olmuyor zaten. ama orada olduğunu biliyorum ya kesin takıntı olur bende sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bana kol saatinde cok oluyor o , o yuzden saat takamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ya bu iphone un kendi mail uygulamasında okunmuş mailleri ignore etme gibi bir seçenek var mı? inboxtan silmek istemediğim eski maillerim var. ama sanki yeni mail gelmiş, okunmamış mail varmış gibi uygulama iconunda sayısı yazıyor. girip baktığımda hepsi okunmuş mailler. aradım bulamadım. eğer koymadılarsa böyle bir seçenek gerçtekten saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 okunmus mail badge'de gostermemesi lazim? mail uygulamasina girince okunmus gozukuyor ama badge'de sayisi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Evet aynen oyle. Bunlar zaten çok eski maillerimdi. Belki telefona ekleyince okunmamış gösteriyor diye tekrardan girip okudum. Hala 42 diye duruyor orada. Kıl etti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Cidden çok garip. 2. Kez silip gene ekledim ve simdi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Telefonun şarjı bi anda dakikada %1 azalmaya başladı. Ben de kıllandım konum servislerini falan kapadım 3G yi kapadım. Olmadı hala dakkada 1 azalıyor. Foursquare i sildim notif gelip duruyodu. Gene olmadı. Eve geldim şarj olmuyo. Oluyo ama fişe takılıyken bile %15i geçemiyo. %12 şu an. Bozuldu diyebiliriz sanırım, garantiye götürcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 tiLi said: Telefonun şarjı bi anda dakikada %1 azalmaya başladı. Ben de kıllandım konum servislerini falan kapadım 3G yi kapadım. Olmadı hala dakkada 1 azalıyor. Foursquare i sildim notif gelip duruyodu. Gene olmadı. Eve geldim şarj olmuyo. Oluyo ama fişe takılıyken bile %15i geçemiyo. %12 şu an. Bozuldu diyebiliriz sanırım, garantiye götürcem diş fırçası ile şarj yerini fırçala güzelce servise göndermeden önce sonrada güzel bir restore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi restore da ayarlar ve app ler silinsin ama rehber kalsın gibi bir seçeneğimiz yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 rehberi sync etmio mu bi yere? bi de pilini değiştiremiyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 var, itunesdan sadece rehberi sync edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 2 hafta sonra telefon kendiliğinden düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 2 buçuk saatte şarjımın hiç kullanmama rağmen yüzde 80 e düşmesi normal mi? 3g fln açık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 @tili aynı sorunu ben 2 kez yasadım. reset ile duzeldi telefon. yazılımsal bir sıkıntı olusuyor sanırım. ios6'dan once yasamıstım. 4 var bende ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 şarjım tamamen bitti. sabah 6da şarjdan çıkardım. ve ısınma var telefonda. bu normal mi? değilse sıkıntı nerede? restore mi etmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bazen oluyo ya böyle, bi kapatip acsan bence duzelir yada cak restore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dün öyle yaptım tamamen bitirip kapadım res attım. restore etmedim hiç iphone u bilmiyorum yedeklemek gerekiyor mu bütün bilgileri. rehberimin whatsapp kayıtlarımın silinmemesi gerekiyor ve ios 6 yuklemedim, yuklemek istemiyorum. ios 6 yuklemeden yapabilir miyim bu işlemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ya gene ısınmaya başladı ve şarjı dakkada %1 azalmaya başladı. restore edince değil de restoredan 1 hafta sonra kendiliğinden düzelmişti. gene restore etmek istemiyorum bıktım. gene 1 ay sonra düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 jailbreakliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 jailbreaklemedim hiç. ios5 iken bozulmuştu. restore yaptım ios6 kurdum düzelmedi. sonra 1 hafta sonra falan düzeldi. şimdi 2 hafta geçti tekrar bozuldu. ios sürümüyle alakalı değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 servise goturdun mu? normal degil sendeki sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 servis kızılay gibi boktan bir yerde. gitmeye üşenmiştim sonra düzeldi. biraz daha bekleyeyim gene düzelebilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Valla kapatip acinca ya da iki tusa basarak resetledigimde duzelmisti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 arkada calismamasi gereken birsey calisiyor, pili tuketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar