escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 escape said: iphone 4 şeysi said: İphone 4G 16GB (Siyah) Yurtdışı. Cihaz Gevey ile kullanılırken yanlışlıkla İOS 5.0 a güncellenmiştir. Doğal olarak basebandı değişmiş, bu yüzden Gevey çalışmamaktadır. Ben basebandı düşüremedim, yapabilenler var. Telefoncuların bir kısmı yapıyormus fakat ben kimseye götürmedim. Hiçbir şekilde açılmamış, tamir görmemiştir. Kusursuz derecede temiz bir cihazdır. Üzerindeki yazılım İOS 5.0.1 Baseband 04.11.08 dir. Hepimizin bildiği gibi yakın zamanda bu basebandın veya İOS 5.0 ın kilidini açan Miracle ın çıkacağı söylenmektedir. İlan süresi içerisinde simlock çözümünün çıkması durumunda fiyat buna göre tekrar güncellenecektir. gg den iphone 4 alıcam cihaz son sürüme güncellendi diyor ama ben açıklamayı anlamadım pek bilmiyorum bu konuyu, yani ben bu telefonu aldıgımda hattımı takıp kullanabilkcemym kullanamıcakmıym? kullanamıcaksam ne yapmam gerekiyo? bi acıklayın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 valla olay karmaşık bir hal almış, bana sorarsan hiç bulaşma. eğer aldıysan direkman yan sanayii bir iphone tamircisine. sana detaylı bilgi versin. en son sürüm olaylarının iyice cılkı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 vay arkadaş ya.. tamam birader saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 tavsiyem sim-lock telefonlari bu saatten sonra kesinlikle almayin. apple artik simlock olayini kaldirdi, kendisi direkt olarka sim free satiyor. o yuzden yavas yavas unlock ile ugrasan dev'ler unlock ile ugrasmayi birakacaktir diye dusunuyorum, tabiki gene ugrasnan olur ama iphone 4 ilk ciktiginda ki gibi bir caba yok. ayrica her update etmek istediginizde ayri bir izdirap siciyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 peki 4S simkilitli var bi yerde alma gibi bi durumum olabilir burdan onay alıyım dedim, alınır mı? yani ne kadar beklerim yeni şey için, kullanabilmem için gerçi adam üstte sölemiş ya :s offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1388302_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Eşimle aldık birer 4S, ama hakkını veremiyoruz sanırım. Millet neler neler yapıyo, biz anca oyun oynuyoz... Alışırız zamanla, windows phone'dan sonra komik derecede basit ve kullanışlı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 1600e buldum 4s 16g sıfır iyi mi daha ucuz bulabilrmiym :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 dün bende turkcele fatura yatırmaya girdim 4s alıcaktım az kalsın.sonra kendime dedim napıyorsun olm yürü git bela mı arıyorsun almadım. çok para lan.hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 turkcellden alıyosan cok para zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 farketmez herutrlu çok para.kontratlı alınca biraz daha pahalı o kadar. en azından kontratta bilmem kaç dakka şusu busu geliyor.ztn suan 100-150 fatura ödüyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 amerikadan alabiliyorsanız fiyatlar süper bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 okuldaki wireless a bağlanamamaya başladım bu telefonla. diğer heryerdeki modemlere bağlanabiliyorken sadece okuldaki modeme bağlanamıyorum. daha doğrusu bağlanıyorum ama kullanamıyorum neden olabilir.herşeyi denedim nerdeyse telefonda. okulun modeminede 1 2 kere restart attırdım ama gene bağlanamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Aiko said: okuldaki wireless a bağlanamamaya başladım bu telefonla. diğer heryerdeki modemlere bağlanabiliyorken sadece okuldaki modeme bağlanamıyorum. daha doğrusu bağlanıyorum ama kullanamıyorum neden olabilir.herşeyi denedim nerdeyse telefonda. okulun modeminede 1 2 kere restart attırdım ama gene bağlanamadım.. +1 bana da oluyor öyle. Birgun baglanabildigim ağa ertesi gün baglanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 network ayalarını sıfırlayıp deneyeceğim pazartesi. daha önce yapmamıştım onu. yeni keşfettim onu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 y1git said: Aiko said: okuldaki wireless a bağlanamamaya başladım bu telefonla. diğer heryerdeki modemlere bağlanabiliyorken sadece okuldaki modeme bağlanamıyorum. daha doğrusu bağlanıyorum ama kullanamıyorum neden olabilir.herşeyi denedim nerdeyse telefonda. okulun modeminede 1 2 kere restart attırdım ama gene bağlanamadım.. +1 bana da oluyor öyle. Birgun baglanabildigim ağa ertesi gün baglanamiyorum denedim olmadi. napicaz simdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 cöpe at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aletin topiki bile afilli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 cehaletime bağışlayında arkadaşlar bu aletde mp3 leri nasıl zil sesine çeviriyoruz androidin gözünü seveyim bu arada lan telefonların windows 95 i oldu başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 www.audiko.net vardi eskiden bu is icin, orda cevirebilirsin, indirebilirsin.. vs.. ben bu durum artik degismistir saniyordum ios da.. neyse degismemis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 itunesda bi şarkıyı kısaltıp kaydedyosun sonra itunes libraryden onu bulup m4a yada m4r ye çeviriyosun (hangisiyse diğerine çevir) sonra itunesdan o şarkıyı bulup yine ringtones a atıyosun alternatif olarak bu işi yapan programlar da var app storeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 libya dan calistigim bir musteri 540 euro gibi ucuz bir meblaa ya iphone4s 16gb aldigini soyledi ve onumde de bir guzel kullandi. Bircok application la birlikte geliyormus ( ama aptal ben versiyona bakmayi, cydia ya bakmayi akil edemedim, jailbreak li mi diye ). libya dan iphone 4s alip da memnun olan/olmayan var mi ? veya bu konuyla ilgili yorumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 şu aveanın kampanyasından alıcam sanırım yarın. resmen 12 ay peşin fiyatına taksit gibi oluyor yahu kesin bi bokluk var diye baya oturdum aynı şeyi 10 kere hesapladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hesaplamadigin sey muhtemelen paket disi bindirmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yok paket dışı da benim şu an kullandığım ücretlerden, ama ellerinde iphone kalmamış. 3 bayi gezdim 10-15 taneyle konuştum. şubat sonu bir daha kampanya yapacaklarmış o zaman gelecekmişmiş. bi android almazsam o zamana kadar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar