nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cüzdan + telefon elde en rahatı ve en sağlıklısı. cüzdan götte baya sağlık problemlerine yol açıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Abi ezelden beridir cüzdan = sol göt, telefon = sol cep, anahtar = sağ cep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 trde kac para burda 630 eyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pahalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 enteresanmis elde hic tasimadim hayatim boyunca on ceptede anca anahtar para, sag got lobunda cuzdan sagdakinde cep telefonu. ilgincmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cüzdan sağ göt telefon sol cep anahtar çakmak sigara bozuk paralar sağ cep bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sol cep ev anahtarı sağ cep telefon ve araba anahtarı, arka cep cüzdan öteki arkada cep bazen ruhsat. telefonu çekip alırlar valla arka cepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 göt cebinde telefon rahat oluyor ama insan korkuyor, düşer mi, elleyip alsalar göte mi üzüleyim telefona mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ruhsatı niye üstünüzde taşıyosunuz ya direk arabada duruyo benim cebe koyayım dedim de ruhsatı sigortası kaza raporu cartı curtu ne ararsan var kitap gibi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Actually.. http://2.bp.blogspot.com/_geKpqfkSXkE/TC99VQ_f9II/AAAAAAAABPo/ZLDsibd6jWQ/s1600/larissa_riquelme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 DoruK said: ruhsatı niye üstünüzde taşıyosunuz ya direk arabada duruyo benim cebe koyayım dedim de ruhsatı sigortası kaza raporu cartı curtu ne ararsan var kitap gibi mübarek yerine göre abi. akşam kesin bırakmıyorum zaten arabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 götte cüzdan cidden rahatsız yalnız. uzun süre ben de öyle kullandım. arabaya binince falan arada deniyorum imkansız yani. elde taşıma olayı da dışarıdan kötü gözüküyo bariz ama rahat baya. hele alışınca eller boş yürümek garip geliyo insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 benim cüzdan ince, fakir cüzdanı ondan sorun olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bozukluk çok olur sende daha çok batar yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Telefon göt cebinde taşınmaz diyecektim ki gereken cevaplar verilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi zaten s2 nin göt cebinde kırılma olasılığı daha fazla. tepsi gibi telefon sonuçta. 80 kiloluk yükü verirsen bi zahmet çatırdasın. size dökme demir bile dayanmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cok alakali bi konu degil ama yeri burasi olur heralde; samsung vs apple legal savasinda samsung apple satilmasin diye bi tarafini yirtarken adamlar galaxy player icin olan web sitelerinde yaptiklarina bakin; birileri kovulacak o kesin adfadf. http://photos.appleinsider.com/samsung-111019.png http://www.appleinsider.com/articles/11/10/18/samsung_accused_of_lifting_iphone_screenshot_for_galaxy_player_promo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Anlamadım ne yaptıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 samsung tanıtım resminde iphone görüntüsü kullanmış telefonun ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 samsung player da ios google maps screenshotlari kullanmis adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 samsung sey yapmis ya yerli hatunlarin isyan etmesi gibi "rus kizdaki meme ise bende de meme var al bak" dercesine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Biraz once Apple Store'a gidip siri ile lafladim. Fena degil baya eglenceli. Hosuma gitti. Mesela youtube.com acar misin dedim. tube.com anlamis google da aratti sex icerikli siteler listeledi. dedim siri yeri degil youtube ac. 2. seferde anladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 söylenenler yalan falan değilmiş. yalnızca gidip unlocked iphone satar mısınız dediğinizde satmıyorlarmış. arkadaşım aldı bugün. ahanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sifreli mi konusmak gerekiyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar