Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Iphone fos cikti ya bi de samsung'un kasaya kotu diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bu videodan sonra artık iPhone alanı doverler bence. GS2 ezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 full plastik ezer tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cidden yere düşünce direk kırılan bi telefonu almak nasıl bişey anlamıyorum ama alıyoruz mal gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bence de tam tersine telefonu dayanikliligina gore secmek mantiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bence de, ama baskasina da dayaniklilik lazim olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 dayanıklılık neden mantıksız onu anlamadım ben? süper özelliği olsun, dünyayı kurtarsın gerektiğinde ama 2 düşünce şaftı kaysın. üstelik bu düşme sizin elinizde olmayabilir, yoldan geçerken biri kolunuza çarpar düşürür. sonra milyarlık aletin arkasından ağlamak kalır geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kirilirsa yenisini aliriz, muhim olan sevmek begenmek. tank ile ferrariyi test etmek gibi ikiside arac biri daha saglam digeri estetik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 benim 4'ü köpeğim bir kere yere düşürdü şarjdayken, birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Her 2 telefonu da birbiri ile alakasız atıyor yere yani biri yan düşerken diğeri tam ön yüze düşüyor ve atıldıkları alanında eşit olması lazım bla bla bla. Kısacası salak bir test. Kaldı ki IP4 kullananların %90ı zaten kılıflı kullanıyor yani düşse de bişi olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Valla ben testin gercekligine pek inanmıyorum. Etrafımdaki insanlar defalarca dusurdu, tangur tungur yuvarlandı alet. Ama hic bu videodaki gibi bisey gelmedi basına. Gayet sapasaglam duruyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 benim eski i4 de dustu simdiki s2 de, i4 deki kucucuk ezilme insana batarken s2 deki cizikler ezilmeler soyulmalar hic koymuyor bana cunku sevemedim aleti. iphone 4 un daha direncsiz olusu cok normal birisi arka on cam yanlar celik, digerinde hertarafi full plastik, on camlari bile birinde gercekten cam hissederken digerinde camimsi plastik gibi, yani bu testler devamli cikiyor zaten osurukmu iphone 4 mu, domatesmi i4 mu vs seklinde. plastik bardakmi kristal bardakmi. tabiki kirilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Holy said: dayanıklılık neden mantıksız onu anlamadım ben? dayaniklilik degil mantiksiz olan, dayanikli diye telefon alinmaz. cunku o kafayla smartphone alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 benzer özelliklere sahip ise, dayanıklı olması tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 seytan diyor al esinin iphone 4 unu sonrada kendi s2 ni bukulmeye karsi test et. s2 o kadar ince ki (iphone 4 den ince deniyor ama aslinda got tarafi daha kalin) gotunde otururken ha kirildi kirilacak. boyle bir test mi yapayim simdi ben hangisi bukulmeye daha dayanikli. bunda da iphone ezer. veya ustunde ne kadar agirlik tasir birisi plastikten zaten egriliyor biraz zorlasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 düşme, günlük hayatın içerisinde sıklıkla karşılaşılabilen bir sorun. ancak ben gün içinde yemeklerden sonra telefonumu bükmeden rahat edemiyorum diyen varsa onun için de bir test lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 arka cebinde tasimiyormusun sen bunu ? otururken ne kadar unutup oturup kastirabilirsen dusurme olasiliginda o kadar. aman ya tartistigimiz seye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 en guzel analoji plastik bardak vs kristal bardak idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Dayaniklilik onemli yine bir noktaya kadar. Belki eski ericsson a1018 kadar saglam telefon gelmeyecek bir daha ama en azindan smartphone ise o kadar onemli dosya program mp3 video ne varsa yukledigin aletin 1 yere dusme ile sapitmamasi lazim. iphone4s icin hava yastigi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://uk.appy-geek.com/Web/ArticleWeb3.aspx?regionid=1&articleid=1378244 ciddi bir guvenlik acigi bulunmus Siri'den kaynakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 arka cepte telefon taşıyan bi kanuniyi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 voice control icin her zaman gecerli birseydi bu ama sirinin kabiliyetleri goz onune alininca biraz daha ciddi birsey elbette. Ama telefonunu setting leri kurcalamadan kullanana da mustehak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 İlk gün yazılmıştı guvenlik açıkları. Bir tanesi mesela pin ile açılıyorsa telefonunuz o ekranda home tusuna 2 kez bastıgınızda cıkan ekranda foto cekmeye basmanız sayesinde sifresiz kullanabiliyorsunuz dediler. Denemedim ama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi telefonu arka cepte taşımak nasıl bir cesarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Loxias said: arka cepte telefon taşıyan bi kanuniyi gördüm cevremdeki herkes arka cepte tasiyor siz nerede tasiyorsunuz ? on ceplerdemi ? cok rahatsiz edici orada arti kalas gibi ne bilim. keyif isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar