escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 DynamicK said: TR'de hayatta kalabilmek icin telefonunda kontor olmasindan ziyade telefonunun masaya koydugunda en cok parlayan olmasi onemli. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 LathspeLL said: http://www.youtube.com/watch?v=MKRwV3DTVLo abi inanılmaz yahu. nası bi algoritma, nası bi ses algılama sistemi kullanıolar lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 apple tıpkı samsung gibi telefon spamlese piyasaya marka değerini büyük ölçüde yitirir. apple'ın en son isteyeceği şey de budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 oha anasinin orekesi. fenaymis bu olay. ilk lanse edildiginde hardware dusuk diyenlerdenim ama yukardaki linklerde ezmis gecmis 4s. herseyin hardware olmadiginin kaniti siri, hersey hardware diyenler icin 4s, yetmis. keske biraz tipini degistirselerdi aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kulaklıkla telefon cepteyken kullanımı çok hoş olabilir. hiç telefonu cepten çıkarmadan "Call mayk" falan diyip direk konuşmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Say: Kill all humans, and see what it does ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bence telefonun en guzel yanı hala tipi. sırf su tasarımı yuzunden vazgecmekte zorlanıcam iphone 4'ten, zamanı geldiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yok canim tipi super hic lafim yok, hani boyle 3,7-3,9 inch olsaydi tarzinda, dunyanin en iyi tasarimli telefonu benim gozumde, elinde tutmak bile nefis bir olay, heleki sgs2 kullanmaya basladigimdan beri daha bir anladim ne oldugunu tasarim ve kullanilan malzemenin onemini. bir tarafta tabak gibi plastik ucuz bir alet, diger tarafta tasarim kullanilan malzeme guc kullanim vs ile 4. ahaha. esek ile at gibi fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Samsung öyle zaten. Ama SE'nin telefonları en iyi tasarımlarla geliyor nacizane fikrime göre. HTC de Apple'dan daha iyi tasarım. Bu üçünün malzeme kalitesi de aynı gibi. Apple'ın asıl sorunu tasarım değil ama bence, 3.5" yapıyor telefonları bir kere 4" üstü Android'lere alışıp Netflix filan izleyen adam orada geri dönmez o boyutlarda ekranlı bir telefona. Büyük model çıkarmamalarının nedeni anlıyorum ama rekabette büyük darbe yiyorlar bu yüzden. Ben de küçük telefonları savundum burada ama küçük telefon zaten multimedia için kullanılmayacağından çok 1.500 TL verip Apple almak yerine 500 TL verip Wildfire S almayı tercih eder bir sürü insan. Demeye çalıştığım: smartphone pazarını kuran Apple olmasa de gerçek anlamıyla global bir pazar haline getiren Apple ama o günden beri tarz değiştirmeyerek pazarın gerisinde kaldıklarını ve yakın zamanda 90'ların başındaki düşüşlerine benzer bir şey yaşamalarının önündeki tek engelin kazandıkları büyük kullanıcı kitlesi ve DRM olduğu. Siz ne dersiniz bilmiyorum ama bence işler böyle. Apple gerçek anlamda yenilik yapmalı yoksa pazarın %10'u civarında dolaşmaya başlar kullanıcıların 1/3'ünü filan Android'e kaybedip. Teknolojik olarak çok geride kaldıklarına da inanmıyorum Apple'ın, bir kaç şey var gözüme batan sadece. Nasıl iOS 5'i Android 2.x.x ile kıyaslayamazsak bu çıkanı da GS3 ile kıyaslayamayız ama. Geri kaldıkları yerler var, işlemci filan geri demek şaçma yine de. Near field communication yok mesela, bunu diyin donanımı kıyaslayacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 4" üzeri cep telefonu olmuyo abi onu gecicen. 3.5" de su an icin kucuk evet, max 4" olmalı cep telefonunun ekranı. malzeme kalitesinin hepsinin aynısı olması dusuncesine lol diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mokoko said: kulaklıkla telefon cepteyken kullanımı çok hoş olabilir. hiç telefonu cepten çıkarmadan "Call mayk" falan diyip direk konuşmak gibi. bben öyle yapiom, çok ta karizma oluyor. ama keşke bi uygulama olsa da jabrayı taktığımda bana arayanın ismini söylese, bazen karıştırıyorum arayanları ahmete mehmet diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 HTC'nin ya da Sony'nin üst modelleriyle farklı değiller pek. Sensation hatta daha kaliteli malzemeden bile yapılmış olabilir, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sadece ekran boyutuna bagladin olayi gerge. yani kucuk ekran olunca wildfire=iphone mu oluyor? ayrica insanlarin cogu 4" ekrani cok buyuk buluyor. misal benim esim, arkadaslarim gibi teknoloji bagimlisi olmayan insanlarin sg2'yi gorunce "oha o ne be, oldu olacak tablet tasiyalim" dedigi cok oldu. form factoru bozmadan iphone'un ekranini buyutebilirlerse cok guzel olur, evet, ama oyle olumcul bir ozellik oldugunu sanmiyorum ben. nfc vs gibi olaylarin yayginlasmasi icinse daha bir omur var. nfc telefonun olsa ne olacak ki? yarattigi etki sadece marjinal bir katki, sektoru degistirecek birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 HTC Sens var işçilik ve malzemesinden son derece memnunum ben, hiç aramadım iPhone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ekran boyutu değişken bişi ya bana 5" bile küçük gözükmeye başladı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 NFC konusunda ciddi ciddi eksiklik demiyorum ben zaten, işlemci kötü demek anlamsız, bunları diyin bari iPhone'lar geri kalmış diyecekseniz demek için dedim onu (de fiilini çok kullandım sanırım :) ). Bir de abi, burada kaç kere okudun yazdıklarımı, tek sorun tasarım demeyeceğimi tahmin edersin diye düşünmüştüm =( Konu tasarım olduğu için tasarım hakkında bir paragraf yazdım. Son üç paragrafı ayrı düşün. Genel onlar. Wildfire=iPhone değil ama Wildfire sınıfında satılan telefon sayısı giderek artıyor ve sanırım bu aralar iPhone'u geçiyorlar. Hatta geçmiş bile olabilirler. Bu durumda Apple'ın buna bir cevap vermesi lazım. Eğer iPhone Lite çıkarırlarsa mesela pazar paylarını epey arttırırlar ama çıkarmamak için de geçerli nedenlerı var. Karmaşık iş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Tuyoyu veriyorum. Hic birisinin aklina da gelmemistir. 3" boyutunda ekranli telefon yapicaklar. Telefon ebatlari da ekran boyutunu asmayacak. Istenildiginde bir tusa basip ekrani 2`e katlayabileceksin. Nasil? Basit... Tusa basinca telefonun ekraninin altindan cikan gizli ekran bosluk birakmaksizin gorunur ekrana eklenecek. Cepte tasirken ufak boyutlu. Kullanirken ekran boyutu yetmiyor ise de IPAD gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bence wildfire sinifi yok. ucuz smartphone sinifi var. oraya da 3gs'i getirdiler iste, iphone lite olarak 3gs devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 onun patentini almışlardı birileri bi ara dynamick. de şimdi hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi takıldığın yere bak ya, tabii wildfire sınıfı yok. aklıma öyle geldi öyle yazdım, sonuçta anlaşıldı. 3GS hâlâ iki katı fiyat ama Android'inkilere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 toggie said: doktora git. yok görememezlikten değil, böyle tıkıl tıkılmış gibime geliyor ekran gerçi biliyorum sorun bende evde 2x22" sığdıramıyorum kendimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bu saatten sonra retina display olmayan telefon almam. Ekran size'ı 4 için yeterli. Daja büyüğüne ihtiyacım yok. Daha büyük ekrani ve daha iyi işlemci daha iyi teleon anlamına gelmez. Software olarak iOS'un sunduğunu sunamadıkları sürece zittin sene kassınlar iPhone'dan iyi olamayacaklar nokta Olayın sadece hardware olmadığını daha iPhone ilk çıktığında Steve abi söylemişti. Hala tuğla gibi telefon yapmaya kasıyorlar yok ekran 5", yok 4G var. Açıkça söyleyeyim, şu sizin yerinize kart atma servisi bile tek başına iPhone sattıracak güçte. Demiştim, bir arkadaşım bana android telefonuna "şunu yükledim, bunu yükledim, şu istatistikleri veriyor, menü 3D oluyor, ordan buna şöyle bağlanıyorum" falan diyor, 3D ekranı bir çeviriyor parmakla; 5 fps. Kolaylık ve classy olmak lazım galibiyet için. Adamlar aynı zamanda still satıyor. "Siri ne ki, Samsung Galaxy'de de var voice recognition" diyenler var. Siri bütün yaptığınız querry'leri Apple HQ'ya yolluyor ve database'i güçlendiriyor, Siri her seferinde daha çok güçleniyor. Hizmet, software gücü bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 gerge her konu acildiginda androidle iphone u kiyasliyorsun bu bence cok yersiz bir karsilastirma. birinde binlerce telefon var digeri tek bir seri. iphone nasil mac vs pc ise telefondada oyle adamlar ota boka sarmadan kendi kitlesi ile gidiyor. belli kitlesi var ve nerdeyse android kullanicilarinin toplamindan cok para akitiyor apple a. %80 android olsada adamlarin gittigi yol bu ve gecmistede bu oldu. 4s 1 gunde bir milyon preorderla gecmis rekoru kirdi gene. apple android pazarindan bambaska bir yerlerde. windows phone vs android olabilir ama apple ve kitlesi baska bir duzlemde.. acikcasi osuruk warez tayfasi yerine elite az bir kitleye sahip olmak cok daha iyi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bizim 3g ile siri çalışmaz yavaş olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar