aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Giovanni said: abi iyi guzel ama applefanboi olarak ayni kasaya para vermem disapoyint oldum senin fanboylugun yetmemis o zaman, disappoint olan steve. standard fiyatlandirma iste, ne bekliyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu sayfaya appleın hisseleri düşücek çok yanlış yapıyolar rereroro yazanlara bir sorum var.Adamlar bukadar gerizekalı mı gerçekten yoksa siz mi akıllısınız da apple da ekonomi strateji departmanında çalışmayı reddediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahmedinejad said: Loxias said: dusuncelihayvan said: android çok yavşak bence ios delikanlı 6630 için symbian güncellemesi falan duyurdu mu nokya? android tek bir cihazda çalışmıyor ki? hangisinde yavaş mesela? bence de iphone 2g çok yavaş mesela buna güldüm. yavşak = yavaş sdgjsdg ahaha harbi yavaş diye okumuşum FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 özelliğe bakmaz aslında. bu "jobs gitti, apple sıçtı" muhabbeti çok abarır, iphone sahibi olmak hip olmaktan çıkarsa o zaman düşüşe geçer apple. sanki normalinde çok über bir alet diye mi satıyor iphone (ipad vs ile bilrikte)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kojiroh said: 16GB 199$ 32GB 299$ 64GB 399$ GG with contract Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 GERGE said: Apple smartphone pazarında epeydir yerinde sayıyor, iyiye filan gitmiyor. Nereden uydurup iyiye gidiyor diyorsunuz bazılarınız anlamıyorum. napsınlar daha? ben asıl "iyiye gitmek" için neler yapmaları gerektiğini merak ettim şimdi. çıkıp toplantı ortasında striptiz falanmı yaopsın adamlar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 7si preorder , 14ü satış. Amerika tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kojiroh said: 16GB 199$ 32GB 299$ 64GB 399$ GG şu fiyatlar gerçekten 4s için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Evet kontratsız 799$ HHHEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iPhone 4'ün 8GB'ı çıkıyor: 99 dolar. Diğer versiyonları kalkıyor herhalde. GG. Kontratsız 799 mu? GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 799$ 64gb no contract fadsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abo dolar da 1.9 oldu. 3k ya yakın gelir bize artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya bırakın abd i falan türkiyeden bahsedin siz? bunu da yine herzamanki gibi lanet turkcell el koyacak ve kaça kitleyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 799 ABD Doları = 1 517,86003 Yeni Türk Lirası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Loxias said: abo dolar da 1.9 oldu. 3k ya yakın gelir bize artık ama dual core işlemcisi var MUST HAVEEE!!! asdfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Buarada Other Countries diye tabir ettiği ve bizimde içinde bulunduğumuz ülkeler için end of this year dediler. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sorry folks, no iPhone 5... yet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/10/iphone5apple2011liveblogkeynote1599.jpg abi türkiyeye seneye anca gelicek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 "roket adam" said: Kanuni, gerçek mt sana çok mu lazım ki? hayir kesinlikle degil ben zaten baska bir sey icin yazdim bir iki sayfa geriye bak. savunmuyorum zaten s2 pil omru ile alakali idi yazdigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Abi düşün işte, dolar kuru x kdv dersen zaten 1800TL oluyo. Bi Bilkom klasiği olarak minimum %50 kar eklersen de 2700TL falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kardeş listede türkiye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu fiyata tek kullanımlık toros alırım, dağ bayır gezip çöpe atarım daha iyi. araba fiyatına telefon çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Listede olmayanlar için aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 serjuhan said: Buarada Other Countries diye tabir ettiği ve bizimde içinde bulunduğumuz ülkeler için end of this year dediler. pehh arkada kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi doğubanktan alsan şu durumda 2.3 talebe göre 2.5 den aşağı satmazlar zaten. bide vergili falan düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar