inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bora reyiz konuştu dağılın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 inyourmind said: Bora reyiz konuştu dağılın ! trollukten ote birseyler yapsan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 inyourmind said: Bora reyiz konuştu dağılın ! hahaha adam bilir kişi dagılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Şu oyunu Bora kadar öğrenemedim, ne eziğim yaa. Bilseydim bende böle her önüme gelene kafa atardım. Gerçi o da daha 1-2 gün önce master olmuştu yanılmıyorsam ama çözmüş oyunu demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 said: Şimdi oyun dengede diye sayıklamaya devam edebilirsinizOyun en en üst seviyede Terran lehine dengesiz olsa bile (ki değil, çok rahat çürütülebilir bir argüman seninki) bu senin dengesizlikten yakınmanı haklı çıkarmaz. Bırak master ligi, Kore'de en üst seviye olmayan hiçbir yerde Terran dominasyonu yok. Yani Avrupa'nın/Amerika'nın en iyi oyuncuları oynadığında bile ortaya çıkan bir dengesizlik yok. Kore'de senin oynadığından kat kat üst seviyede oynanan oyunlarda kimin galip gelip gelmediği senin oyunlarındaki dengeyi etkilemez. Avrupa'nın en iyi Terranlarının/Zerglerinin ortaya çıkaramadığı dengesizliği senin master ligde karşılaştığın rakibimin mi ortaya çıkarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 öle demeyin beeyler adam high master =D=D=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sensei said: Şu oyunu Bora kadar öğrenemedim, ne eziğim yaa. Bilseydim bende böle her önüme gelene kafa atardım. Gerçi o da daha 1-2 gün önce master olmuştu yanılmıyorsam ama çözmüş oyunu demek ki... troll 2 sende scuniverse tayfasindansin heralde. oyunu cozmekle mantikli olmak farkli seyler. lig tartismasimi yapicaksin sizlere kalsa alayinizin gm olmasi lazim. bazi seyleri bilmekle bildigini artirmak cok farkli seyler. bunu dahi ayirt edemiyorsaniz size ne diyim. trollugunuzle kalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BoRaA said: trollukten ote birseyler yapsan daha iyi olur Eee reyiz biz senin gibi 2 maç verdikten sonra küfür edip oyunu bıraktım ayakları yapıp geri dönemiyoruz oyuna ne yapalım işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Biri özet geçsin şimdi protoss imbamı beyler? Ulan okadar imbayız ki herkes utanmışta terrana geçmiş vallaha püü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BoRaA said: Sensei said: Şu oyunu Bora kadar öğrenemedim, ne eziğim yaa. Bilseydim bende böle her önüme gelene kafa atardım. Gerçi o da daha 1-2 gün önce master olmuştu yanılmıyorsam ama çözmüş oyunu demek ki... troll 2 sende scuniverse tayfasindansin heralde. oyunu cozmekle mantikli olmak farkli seyler. lig tartismasimi yapicaksin sizlere kalsa alayinizin gm olmasi lazim. bazi seyleri bilmekle bildigini artirmak cok farkli seyler. bunu dahi ayirt edemiyorsaniz size ne diyim. trollugunuzle kalin Relax Reyizz büyüksün abisin sen var ya seeeen alayını s.k.sin. Böle söyleyince bu seni mutlu edecekse, mutlu ol. Ne demişler düşüncene saygı duyulmasını istiyorsan, önce sen düşüncelerine saygı duy, mesajlarında tavrını düzelt, gerisi yalaaan dolaaan. Oyun bir gün öyle bir gün böyle... Ayrıca scuniverse falan diil bildiğin patiyim ben. Eski hesapları kaybettiğim için 1 sendir, bunla takılıyorum.... SC1, BW, SC2 Beta, SC2 tüm bu zamanlar boyunca ben hep oyuncuydum, takip edendim. Bunca senedir bişi öğrenememişim demekki pardon. Me=Troll You=Goblin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Fazla söze gerek yok, rakamlar güzel http://eu.battle.net/sc2/en/blog/2995653 All leagues NA EU KR PvT 53% 54% 49% PvZ 47% 48% 49% TvZ 50% 52% 49% Master + GM only NA EU KR PvT 48% 49% 43% PvZ 57% 57% 48% TvZ 59% 57% 52% Görüldüğü gibi EU'da üst düzey ZvP ZvT biraz zorlu matchup'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sene 2020. Gsl grup eşleşmeleri. Gsl draw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Beyler adamı kızdırmayın sonu böyle oluyor ben kaybettim siz kaybetmeyin bundan sonraki Boraları.... Bora Reyiz Kızdı http://i54.tinypic.com/9fsguc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 HAHA bagırarak güldüm. bora reis sakinnnnnnnnnnnnnnnn. sen oyununa bak gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kisisel olarak 1-2 adama sorun var lakin cidden kafaniz almiyor bunu. Oymanla bir sorunum yok olamaz dedikleri ters geldi bende tepkimi gosterdim . Lakin kaan gibi adamlar boyle ergen isleri anca yapar kaanla aramizdaki muhabbetide yazalim pembe dizi olsun. Daha foruma yazi yazmiycam harbi sinir katsayisi artiyor adamin lakin, ulkemizi temsil edicek adamlarin `ADAM` olmasini temenni ediyorum. sc1deki kisa suren ama hem yetenekli hem iyi oyuncularin tekrar var olmasini diliyorum. gl hf gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BoRaA said: Kisisel olarak 1-2 adama sorun var lakin cidden kafaniz almiyor bunu. Oymanla bir sorunum yok olamaz dedikleri ters geldi bende tepkimi gosterdim . Lakin kaan gibi adamlar boyle ergen isleri anca yapar kaanla aramizdaki muhabbetide yazalim pembe dizi olsun. Daha foruma yazi yazmiycam harbi sinir katsayisi artiyor adamin lakin, ulkemizi temsil edicek adamlarin `ADAM` olmasini temenni ediyorum. sc1deki kisa suren ama hem yetenekli hem iyi oyuncularin tekrar var olmasini diliyorum. gl hf gg Hacı bukadar ciddiye alma imba muhabbetlerini ya. Herkes düşüncesini sölüyor. Alalhın kelamı değilki bunlar. Senin argümanlar sana göre doğrudur senin gibi düşünende çok vardır ama aksini düşünende vardır. Burda olay şu sen nekadar eskiysen ve biliyosan senin kadar tanımadığın takılan insan var. Mesala ben sensei'yi çok fazla tanımıyordum ama adam eskiymiş. Şimdi adam plat benim ondan iyi oynuyor olmam oyunu daha iyi biliyorum manasıan gelmez. Bu oyun pratik işi , konsantre işi kasma meselesi. Hani sen bana biraz daha ladder at dedin bak bişe demedim ben orda. Çıkıpta mvp blogunda evet terran imba çok biliyosanız benden daha fazla başarı elde edin gibi bir kriter koymuyor. O sebeple bunlar hep değişken konular. Takma kafana ignore'lama çocuğuda yaw yazıktır öpüşün barışın kapansın konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Aynen yaaaa relax diyorum, kendine zarar diyorum anlamıyor Oyman hocam şikayet ediyorum arkadaşı, tahtaya kalksın, böhhüüüü :) Bora Hocam, bu forumda farkettiysen genelde laf sokmaya karşıyız, yoksa dalga geçilmesine karşı değiliz :) Sen öle bi yazıyon ki mesajları, Ders verir nitelikte başlayıp, ölümüne >kendi< doğrularını savunup, her an İsmail YK parmasıyla bitecek gibi geliyor :) Yoksa kimsenin alıp veremediği olmaz senle, yani en azından tanımaaaaaam etmeeeeem niye sorunum olsun senle durduk yere. Tavır konusu yani, ne kadar güzel doğru şey söylersen söle, tarzın anlatır. Ahanda bu da konuyla ilgili son mesajımdır. Ama şu anki durum t=>z>p dir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şimdi ben ne t imba dicem ne de z , bana göre açık ara p imba ama istatistikler ve koredeki domine ediş hakkında şöyle bi yorumum var. oyuncu skillerini level 1(noob) den level 10(gosu gamer)a kadar sıralayalım.bildiğimiz gibi ladderda 1k puan vs 1k puan oynamıyor 1k MMR vs 1k MMR kapışıyor yani, level 1 terran vs level 2 p/z level 2 terran vs level 3 p/z level 9 terran vs level 10 p/z level 10 terran vs level ?? p/z karşılık olmadığı için level 10 terranlar domine ediyor bakınız top16da 15,5 tane t olması...amerika ve eu da olmama sebebi ise buralarda hala level 10 terran yok... eee terranlar zaten hep kendinden DAHA kaliteli adamla oynadığı içinde klasik 50% winratei az buçuk yakalıyorlar , tepedeki 20 adamda ratio yu etkilemiyor pek blizzardda memnun ayağına yatıyor. sadece bir düşünce çürütebilecek olan varsa sevinirim ^^ rağmen "Yapma abi gözünü seviyim toss imbanın allahı. " diyorum, gün sonuna kadar çürütemezseniz teori, yarın gün sonuna kadar çürütemezseniz kanun olarak kabul edilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 toss imba diyen bu oyunu oynamasın. bu kanun olarak kabul edildi ve onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oymanq said: toss imba diyen bu oyunu oynamasın. bu kanun olarak kabul edildi ve onaylandı. sen warcraft3 e geri dön abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sleeep said: şimdi ben ne t imba dicem ne de z , bana göre açık ara p imba ama istatistikler ve koredeki domine ediş hakkında şöyle bi yorumum var. oyuncu skillerini level 1(noob) den level 10(gosu gamer)a kadar sıralayalım.bildiğimiz gibi ladderda 1k puan vs 1k puan oynamıyor 1k MMR vs 1k MMR kapışıyor yani, level 1 terran vs level 2 p/z level 2 terran vs level 3 p/z level 9 terran vs level 10 p/z level 10 terran vs level ?? p/z karşılık olmadığı için level 10 terranlar domine ediyor bakınız top16da 15,5 tane t olması...amerika ve eu da olmama sebebi ise buralarda hala level 10 terran yok... eee terranlar zaten hep kendinden DAHA kaliteli adamla oynadığı içinde klasik 50% winratei az buçuk yakalıyorlar , tepedeki 20 adamda ratio yu etkilemiyor pek blizzardda memnun ayağına yatıyor. sadece bir düşünce çürütebilecek olan varsa sevinirim ^^ rağmen "Yapma abi gözünü seviyim toss imbanın allahı. " diyorum, gün sonuna kadar çürütemezseniz teori, yarın gün sonuna kadar çürütemezseniz kanun olarak kabul edilecek senin teorinden başlıyalım sleeep senin anlatmak istediğini gayet iyi anladım terranlar sürekli zor rakiplerle oynadığı için terranın bu yüzden mekaniklerini en üst seviyede kullanıyorlar ve daha hızlı öğreniyorlar. ben bunu anladım bu teoriden peki blizardın bu mmr puanına göre terranın karşısına neden lvl2 zerg veya lvl2 protoss getiriyor? ve neden hakketmediği bir üst ligteki oyuncular ile oynatıyor? aslında cevap çok basit "onları yenebilecek yeterli donanıma sahip." yani MMR bir üst ligteki diğer ırklar ile eşit. MMR win ve lostlara göre artıp azalmıyor mu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 o açıdan da bakılabilir ama asıl demek istediğim şuydu %50 winratein bozulması için 1k puan vs 1k puan oynamalı, mmr eşleşmesi yapınca zaten hep t ler kendinden aslında iyi adamlarla oynuyor ama onları o halleriyle yenebildikleri için de yine %50 winrate oluşuyor ama en tepeye çıktığımızda 20 30 40 50 100 terranın kendinden üst level protoss olmadığı için hiç yenilmiyor bu adiler , % oranı da çok etkilemiyor bi grup insan. yani olay extreme noktalarda belli oluyor bi pislik olduğu... çünkü sen ister bronze terran ol ister master protoss ol farketmiyor blizzard her türlü seni %50 skalasına yaklaştırıyor ama ekstrem noktalarda turnuvalarda en üst seviye oyunlarda %50 ye yaklaşamıyor çünkü blizzarddın ben T yi ondan 1 level üsttekiyle oynatırım yine balanceı sağlarım muhabbeti fail oluyor adamlar rakipsiz ! onu geçtim eğer en üst seviyedeki bir ligde 1 ırk çok fazla varsa 2 sebep vardır 1)(pvz de olur) pvt için T ler öyle bi ordu kompozisyonu bulmuştur ki RAKİPSİZ veya P ler hala ona karşı tecrübesiz bi araki 1-1-1 muhabbeti(ki yok öyle birşey çatır çatır macro*multitaskingle*microyla yeniyorlar) 2) terranlar azcık üstün be baba 3)ya da 20 terran var ve en iyi protosstan bile iyiler , yok böyle bir dünya sorry... layn t imba diyorum nerdeyse hala arkasındayım P IMBA, ama bunu desteklicek kanıtım yok.Bu arada gün bitti çürütülemedi.TEORİ oldu 1 gün daha çürütemezseniz sonsuza(sonraki t nerfüne) kadar kanun olarak kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Teori son 4sayfada defalarca çürütüldü. Gsl turnuvalarını incelemeni tavsiye ederim. Oda olmassa sc1e geri dönebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Sleeep hll aga, olaya hiç bu açıdan bakmamıştım. E o zaman bu yüzdelerde çok sağlıklı veriler değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 sleeep'in bu teoride GSL deki terranlar UberMaster diğer ırklar Grandmaster Soru2 Korede Starcraft evleri onların birer proofesyonel takımları o takımların her gün çalışması Sonuçta bunlar insan ve vücutlarının parmaklarının limitlerini zorluyorlar durum bu seviyede ise aynı takım içinde aynı saat çalışma ile terranlar UberMaster olabiliyorda diğer ırklar Grandmasterda kalıyorsa. sadece tank + marine ile neredeyse her türlü ordu combinasyonunu tutabilen terranlar hala imba değil ise ben sleeepin teorisini çürütemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar