Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Selam, Kasamın içini ne kullanarak ne kadar zamanda bir temizlemeliyim. Süpürge makinası mı saç kurutma makinası mı kullanayım? Ekstradan neler yapabilirim? Bu konudaki bilgilerinizi hints&tips modunda paylaşabilirseniz çok mutlu ve mesut olurum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 saç kurutma makinası mı, wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 en iyi temizlik hiç kirletmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 youtubedan konu ile alakalı güzel videolarınız falanda varsa bookmarkınızda vs onlarıda paylaşabilirseniz şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 basınçlı hava kutucuklarından alıyorsun, bir yandan da elektrik süpürgesini hazır ediyorsun. basınçlı havayla içerdeki tozları dışarı atıp atıp süpürgeyle temizliyorsun. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kompresör + balkon vardı forumda bi konu bunla ilgili. küçük boyutlu 30 liralık falan bişeyler işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gg den ucuz bi kompresör çakıyosun kasa mis gibi oluyor 25 e bile var fazlasıyla yetiyo gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Myshkin said: basınçlı hava kutucuklarından alıyorsun, bir yandan da elektrik süpürgesini hazır ediyorsun. basınçlı havayla içerdeki tozları dışarı atıp atıp süpürgeyle temizliyorsun. bu kadar. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kompresor zarar verebilir yalnız. en temizi balkonda sac kurutma makinası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 zarar verecek kadar çok üflemiyor o küçük olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Zaten hasırt diye basmıyorsun pssst psssst pssst yapıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ben direk yer süpürür gibi süpürüyorum içini kasamın, hata mı yapıyorum ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kirlenince yenisini alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 daha bugun balkonda saç kurutma ile soguk üfleyerek temizledim kasa fanı baya pislenmişti bi onu söküp sildim o kadar ztn o kıl tüy toz gidince rahatlıyor alet ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bunu aliyosun, http://www.amazon.com/3Mcommercl-Antistatic-Electronic-Equipment-Wax-Free/dp/B0006OKJTC http://ecx.images-amazon.com/images/I/31ODgHM3GiL._SL500_AA300_.jpg keyfine bakiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/s-link-slx-bl800-model-kompresor/ProductDetails.aspx?productId=bs2056&categoryId=83843 Bende bundan var, arada bir çıkarıp balkona veriyorum gazı. Hatta bugün yaptım, mis oldu kasanın içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Fistan said: kirlenince yenisini alıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 elektrik süpürgesiyle alıp geçin düzenli temizlerseniz temiz kalır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar