Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 halbuki unutulacak gibi değiller... ... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 iki dakika bıraktık endeksimiz nerelere düşmüş.. ilhan sen de bak gör meydanı kimlere bırakmışız.. yiğiti de bi sakatlandı diye kıyıya köşeye itmişler hemen. hem küçük nedir, ne yapsın adam hiç bir yöntem işe yaramıyosa? vicdansızsınız, papıt şovsunuz. vefa sadece bir semt adıymış, yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yurt dışındakileri yazmicaktım aslında her an maça gelebilicek olanları yazıcaktım sonra vazgeçtim yazdım bu arada maçlar başladığından beri en fazla gelenler kaspar-pha-cavanagh-fizban 4lüsüdür. siz dışardayken zirveye otururum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 lan yışbaşında fln gelirken kek getir de daha eğlenceli maça çıkalım öncü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kültürleri harmanlayalım, uzay baklavasına maç yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Hadi oynatmıyorsunuz onu anlıyorum ama 400 tane adam yazıp bari adımı eksik bırakmasaydınız. Benim kadar vefalı adam bulunur mu lan şurda 15 maç arka arkaya gelirim dedim bir kere gel demediniz bari toptan isimler yazılırken beni de katın bir köşede adımız dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 mantarları getir mantarlı börek yapıym ben size ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Larry can var. Onu unutmuşsunuz listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Surekli Istanbul'da ikhamet edebilsem o listenin zirvesine oturur orda kilo alir o halde bile zirvede kalirim da itse fransa italya cin falan derken maclar malesef kaciyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Güvenç`in her zaman gelenler listesi yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 her zaman değil, maça gelenlerden hatırladıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sercan surekli muhalifsin bu aralar. dertli misin? anlatmak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 her zaman gelenler listesine arabistandan/hollandadan/amerikadan/çinden/almanyadan adam mı yazıcam lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 screwy + spidee kesin geliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 En çok gelenler listesi demek istedim. Sen olmayınca pas atacak adam bulamıyorum İlhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konn said: sercan surekli muhalifsin bu aralar. dertli misin? anlatmak ister misin? geceleri uykusuz geçiyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yüzdeye vurulduğunda istanbulda olduğum süre boyunca maç kaçırmadan geldim her hafta. bence birinciyim. istatistikler yalan söylemez. desinler değişemem resimler değişemez öpsün onu annesi öpsün onu babbbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dreagloth said: En çok gelenler listesi demek istedim. Sen olmayınca pas atacak adam bulamıyorum İlhan. oha ben varım açık ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Kara deliksin sen. İlham yine %30 bir gol oranına sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bende o kadar oynarsam bende %30 yaparım. off ağır laf ilhan hahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: bende o kadar oynarsam bende %30 yaparım. off ağır laf ilhan hahaa o kadar oynarsan asagi yukari 40 larinda olacaksin ve oynayacak halin kalmicak. malesef senin icin cok gec bebegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 başgan, hani kadrolar? oranlar ne zaman açıklanacak? ne bu ölü toprağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 listeler supriz, mactan hemen once aciklanicak, sike icin onlem aldi federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Maçın erken saatte olduğunu hatırlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar