Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.40

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki dakika bıraktık endeksimiz nerelere düşmüş.. ilhan sen de bak gör meydanı kimlere bırakmışız.. yiğiti de bi sakatlandı diye kıyıya köşeye itmişler hemen. hem küçük nedir, ne yapsın adam hiç bir yöntem işe yaramıyosa? vicdansızsınız, papıt şovsunuz.

vefa sadece bir semt adıymış, yazıklar olsun.
Mesaj tarihi:
yurt dışındakileri yazmicaktım aslında
her an maça gelebilicek olanları yazıcaktım sonra vazgeçtim yazdım
bu arada maçlar başladığından beri en fazla gelenler kaspar-pha-cavanagh-fizban 4lüsüdür.
siz dışardayken zirveye otururum sdfs
Mesaj tarihi:
Hadi oynatmıyorsunuz onu anlıyorum ama 400 tane adam yazıp bari adımı eksik bırakmasaydınız. Benim kadar vefalı adam bulunur mu lan şurda 15 maç arka arkaya gelirim dedim bir kere gel demediniz bari toptan isimler yazılırken beni de katın bir köşede adımız dursun.
Mesaj tarihi:
Surekli Istanbul'da ikhamet edebilsem o listenin zirvesine oturur orda kilo alir o halde bile zirvede kalirim da itse fransa italya cin falan derken maclar malesef kaciyo...
Mesaj tarihi:
yüzdeye vurulduğunda istanbulda olduğum süre boyunca maç kaçırmadan geldim her hafta. bence birinciyim. istatistikler yalan söylemez. desinler değişemem resimler değişemez öpsün onu annesi öpsün onu babbbası
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

bende o kadar oynarsam bende %30 yaparım.
off ağır laf ilhan hahaa

o kadar oynarsan asagi yukari 40 larinda olacaksin ve oynayacak halin kalmicak. malesef senin icin cok gec bebegim
  • Yeni Oluştur...