dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bir gün dedirticem sana da işte delikanlı değilsin gelemedin bi.
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 dreagloth said: Bir gün dedirticem sana da işte delikanlı değilsin gelemedin bi. Gelecem yakındır .. Bayramdan sonra 15 gün tatilim var bi haftasonu kaçıcam söz ..
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 babacum ve bitchofbat ses verin, kaleci lazım=)
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bir şey dicem, halı sahada ismini bildiğim çoğu kişinin burada nicklerini bilmiyorum. şöyle son 5 - 6 haftadır maçlara gelen kişilerin nicklerini bir öğrensem de ONA GÖRE MUAMELE ETSEM sdf
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Selam ben Sercan, sahada bir komutan olan Sercan, memnun oldum. Tanıyamazsın belki, ekleyeyim, sahanın en şekilli oyuncusuyum.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 memnun oldum komutan sercan, ben de private deniz. geçen maç yere düştüğünde seni kaldırmıştım hatırladın mı ?
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ben kendimi adamın önüne attım, düşmedim!
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cavanagh-güvenç fizban-seren kaspar-öncü pha-saygın babacum-ildeniz bitchofbat-eser wishmaster-emrah fde-küçük cem tora-tora tolga-tolga esh-yankı konn-ilhan emir güney(fd) noyanh-noyan baki(fd) umut(fd) dreagloth-sercan khelben-hakan hill-emre spidee-güneş dracos-görkem screwy-serhat kermit-gökalp kenshin-uluç vingthor-aras scheriff-büyük cem recokongo-recep larry-can sertac-sertaç patpoker-murat cthulhu-ferit zaugna-arda tharkas-erkin khala-büyük yiğit holy-küçük yiğit aquila-şükrü viseroy-can arcane-tuna deno-deniz dela-emre mr.bomb-utku bathory-sabri sabonis-can azmodai-emir pyro-oğuz shagrath-çağlar viper-yasin mysterious-onur mithat çağrı(fd) yusuf(fd) benhur(fd) zafer(fd) emir(fd) aklıma gelenler böle foruma üye olmayan da var aralarında, (fd) diye belirttim unuttuklarımı söleyin ekliyim listeye
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dreagloth said: Selam ben Sercan, sahada bir komutan olan Sercan, memnun oldum. Tanıyamazsın belki, ekleyeyim, sahanın en şekilli çirkef/ağlak oyuncusuyum. fixed ayrıca büyük cem olmuşum gururlansam mı hüzünlensem mi bilemedim..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kendimize 5. sırada yer bulmuşuz vay be :)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oha ayıp senin yaptığın cem, sol bacağım ful morluklar içinde ağzımı açmamışım, bir penaltı pozisyonundan neler demişsin, püh.
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 benim de sol ayağım sızlıo hala yapcak bişi yok onlara adamın topu centilmenlik olsun diye bize verdi ona bile söylendin hatırlatırım :)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Top bende, önümde ful açık alan, durduracak adam yok, ben durmuşum, beklemişim, sonra adamım centilmenlik yaptı. http://img.donanimhaber.com/upfiles/602114/CD12628569434D148600A615AFD2F243.jpg
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bana küçük yiğit denmiş, 6 ay sonra soyunma odasında göstericem küçük yiğiti.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ihtiyacım yok canım ya, camı aç istersen uzatıyorum bi muayene et.
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 feritle ardayı unutmuşum onları da ekledim=p
Öne çıkan mesajlar