Reyna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 in dermişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bir gün dedirticem sana da işte delikanlı değilsin gelemedin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 dreagloth said: Bir gün dedirticem sana da işte delikanlı değilsin gelemedin bi. Gelecem yakındır .. Bayramdan sonra 15 gün tatilim var bi haftasonu kaçıcam söz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 recokongo in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kongo varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 babacum ve bitchofbat ses verin, kaleci lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bir şey dicem, halı sahada ismini bildiğim çoğu kişinin burada nicklerini bilmiyorum. şöyle son 5 - 6 haftadır maçlara gelen kişilerin nicklerini bir öğrensem de ONA GÖRE MUAMELE ETSEM sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bunu kaleye koyun bu hafta, biraz pişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ahahah no way punk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sus bakıym. değnekle döverim ardını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Selam ben Sercan, sahada bir komutan olan Sercan, memnun oldum. Tanıyamazsın belki, ekleyeyim, sahanın en şekilli oyuncusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 memnun oldum komutan sercan, ben de private deniz. geçen maç yere düştüğünde seni kaldırmıştım hatırladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ben kendimi adamın önüne attım, düşmedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 cavanagh-güvenç fizban-seren kaspar-öncü pha-saygın babacum-ildeniz bitchofbat-eser wishmaster-emrah fde-küçük cem tora-tora tolga-tolga esh-yankı konn-ilhan emir güney(fd) noyanh-noyan baki(fd) umut(fd) dreagloth-sercan khelben-hakan hill-emre spidee-güneş dracos-görkem screwy-serhat kermit-gökalp kenshin-uluç vingthor-aras scheriff-büyük cem recokongo-recep larry-can sertac-sertaç patpoker-murat cthulhu-ferit zaugna-arda tharkas-erkin khala-büyük yiğit holy-küçük yiğit aquila-şükrü viseroy-can arcane-tuna deno-deniz dela-emre mr.bomb-utku bathory-sabri sabonis-can azmodai-emir pyro-oğuz shagrath-çağlar viper-yasin mysterious-onur mithat çağrı(fd) yusuf(fd) benhur(fd) zafer(fd) emir(fd) aklıma gelenler böle foruma üye olmayan da var aralarında, (fd) diye belirttim unuttuklarımı söleyin ekliyim listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dreagloth said: Selam ben Sercan, sahada bir komutan olan Sercan, memnun oldum. Tanıyamazsın belki, ekleyeyim, sahanın en şekilli çirkef/ağlak oyuncusuyum. fixed ayrıca büyük cem olmuşum gururlansam mı hüzünlensem mi bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kendimize 5. sırada yer bulmuşuz vay be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oha ayıp senin yaptığın cem, sol bacağım ful morluklar içinde ağzımı açmamışım, bir penaltı pozisyonundan neler demişsin, püh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 benim de sol ayağım sızlıo hala yapcak bişi yok onlara adamın topu centilmenlik olsun diye bize verdi ona bile söylendin hatırlatırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Top bende, önümde ful açık alan, durduracak adam yok, ben durmuşum, beklemişim, sonra adamım centilmenlik yaptı. http://img.donanimhaber.com/upfiles/602114/CD12628569434D148600A615AFD2F243.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bana küçük yiğit denmiş, 6 ay sonra soyunma odasında göstericem küçük yiğiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 vpills mi alıyorsun hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ihtiyacım yok canım ya, camı aç istersen uzatıyorum bi muayene et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 feritle ardayı unutmuşum onları da ekledim=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar