Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 liberal said: Rochelle dedi ya.. ondan. Yoksa Irlandalı sinemciğime bişey olmasın sdhgds ahaha bunu simdi gordum dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Zoey isimden kazaniyor. Tek harfin lafi olmaz aramizda. MADBOY said: Deacon said: Morgda, sirtima kazinmis bir "roman" ve yanimda havada suzulen bir kuru kafayla uyanmak. Sonra olaylar gelisir cunku. Farkettiğiniz üzere Deacon'ın da Planescape: Torment kirazı yeni patladı. Artık 3 ay boyunca her postunda torment izleri gözlemleyebiliriz. Klube hoşgeldin şampiyon. Through my punishment I will achieve perfection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: liberal said: zoey'e kurban ol sen. biraggallasen zevksiz. Lyvanna_Dolores said: liberal said: Rochelle dedi ya.. ondan. Yoksa Irlandalı sinemciğime bişey olmasın sdhgds ahaha bunu simdi gordum dsfsd 1. post diyor ki; bsg 2. post diyor ki; canıms yaaa sdfasdhngsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Deacon said: Through my punishment I will achieve perfection. Justice is not blind for I am her eyes. resmen erkek oldun Ayberk. Taylan'da bulusalım bir sarılayım sana. torment öncesi taylan: Abi mümkün değil kotor 2'den iyi olması, mümkün değil yani. Torment sonrası: Abi net en iyi oyun Torment, haklıymışsın biladelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 liberal said: 1. post diyor ki; bsg 2. post diyor ki; canıms yaaa sdfasdhngsd zoey i begendigin surece bsg derim zevkine gordugun uzere bi guncelleme yok postlarimda <3 edit: her ne kadar alakam olmasa da irlandalilari seviyorum nabayim canims yaaaa =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 zenci sevmiyorum. sana göre değişebilir tabi. BİLEMEĞM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 o degil de dead island daki hatunlar cok daha korkunc kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bu arada en çok korktuğum şey hedeflerime ulaşamamak falandır heralde. 21. yy'da animasyoncu olarak mezun olup hayatına devam eden insanlar var ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MADBOY said: Deacon said: Through my punishment I will achieve perfection. Justice is not blind for I am her eyes. resmen erkek oldun Ayberk. Taylan'da bulusalım bir sarılayım sana. torment öncesi taylan: Abi mümkün değil kotor 2'den iyi olması, mümkün değil yani. Torment sonrası: Abi net en iyi oyun Torment, haklıymışsın biladelim. Ahah abi cidden boyle okulda ogretilmesi gereken ogretiler var. "When a mind does not know itself, it is flawed. When a mind is flawed, the man is flawed. When a man is flawed, that which he touches is flawed. It is said that what a flawed man sees, his hands make broken." Cok hisli bi oyunmus, bambaskaymis yani. Brothel'a girdigimde mesela arkada calan muzik ile grace'in guzelligi yasadim ya. Resmen icim isindi boyle. Pixel pixel olmasina ragmen o hissi veriyor ya ornek alsin oyun yapimcilari. Bariz en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Çok eğlenceli abi muhabbetiniz. Beni de alsanıza aranıza kız falan diyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 liberal said: Bu arada en çok korktuğum şey hedeflerime ulaşamamak falandır heralde. 21. yy'da animasyoncu olarak mezun olup hayatına devam eden insanlar var ya. :( seni bir daha steam de gormeyeyim cocuk WASD TUSLARINA BASAN PARMAKLARIN KIRILIR INSALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 animasyoncu demis kucumsemis bi de animasyon yoksa oyunda yok hadi annem sen kitap falan oku siyaset yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://marcusvbp.com.br/site/arquivos/user-upload/navegadores/half-trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bunu bir ozur olarak kabul ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 küheylan said: Çok eğlenceli abi muhabbetiniz. Beni de alsanıza aranıza kız falan diyorduk. Torment oyna, bi küçük açarız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Deacon said: MADBOY said: Deacon said: Through my punishment I will achieve perfection. Justice is not blind for I am her eyes. resmen erkek oldun Ayberk. Taylan'da bulusalım bir sarılayım sana. torment öncesi taylan: Abi mümkün değil kotor 2'den iyi olması, mümkün değil yani. Torment sonrası: Abi net en iyi oyun Torment, haklıymışsın biladelim. Ahah abi cidden boyle okulda ogretilmesi gereken ogretiler var. "When a mind does not know itself, it is flawed. When a mind is flawed, the man is flawed. When a man is flawed, that which he touches is flawed. It is said that what a flawed man sees, his hands make broken." Cok hisli bi oyunmus, bambaskaymis yani. Brothel'a girdigimde mesela arkada calan muzik ile grace'in guzelligi yasadim ya. Resmen icim isindi boyle. Pixel pixel olmasina ragmen o hissi veriyor ya ornek alsin oyun yapimcilari. Bariz en iyi. geçen yine bitirdim, son paramla masama Justice heykeli aldım abi metal. Böyle oturmuş tahtına, teraziler mükemmel dengede. No mercy allowed before her eyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Aha buldum, bunun aynısı. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51HZ36sJuyL._SS400_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: bunu bir ozur olarak kabul ediyorum Animasyon yapmak için uni okumak.. meh http://i.imgur.com/re5OO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cok sirinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: cok sirinsin haklısın biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MADBOY said: Deacon said: Morgda, sirtima kazinmis bir "roman" ve yanimda havada suzulen bir kuru kafayla uyanmak. Sonra olaylar gelisir cunku. Farkettiğiniz üzere Deacon'ın da Planescape: Torment kirazı yeni patladı. Artık 3 ay boyunca her postunda torment izleri gözlemleyebiliriz. Klube hoşgeldin şampiyon. planescape torment coop yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Senden olsa olsa Nordom olur.Cuce Dak'kon, Deacon Vhailor, Tyrannus Ignus. Ne akarız. Fall-From-Grace'i oynayacak hatun bulmak lazım. http://shrines.rpgclassics.com/pc/planescape/images/characters/grace.jpg Da o kadar taşaklı bir hatunla tanışmış değilim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Derpremden cok korkuyorum, bina yikilicak olecemden cok bi sallantida kac tane figurum telef olucak diye oda, toz alirken bile elimde kaaliyolar bazen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 haha tam kabus ya o bende net worth 10k edecek legolar var. (hayır alırken fiyatı öyle değildi) kapalı camlı yerde duruyorlar falan deprem yıkmasa da NASISA OYUNCAK, KIRILSA DA BİŞİ OLMAZ diyen bi barzo bişey yapacak gibi geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 el ve ayak bileklerimden bağlanıp bi odaya kitlenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar