balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cetintas said: balon said: cetintas said: Diğer'e giriyor demek ki ;) En yüksek oyu Diğer kısmı alıyorsa, bu anketi becerememişsin diyebiliriz. iki tane cevabım var sana. seç,beğen,al. a)Anket okumayı bilmediğin anlamı çıkar buradan. Şu an için 46 oy verilmiş ve 22% diğer seçeneği işaretlenmiş ki bu da anketin son derece başarılı olduğunu gösteriyor. b)de ki beceremedim, madalya mı istersin yoksa kına mı? En fazla oy "diğer" diye bir seçeneğe verilince, sen bütün alternatifleri hakkıyla dizdiğine inanıyorsun di mi şimdi ? Yapamadın öyle bir şey. Dünyanız zaten o kadar sığ. Ötekileştirdikleriniz yüzde 50'lerde. Ne isticem, beceriksiz anketin için sana atılmak üzere fıstık varsa ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eyvallah birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 %77 insanların fazlasıyla genele hitap eden mantıklı bir anket oranı olmuş bence. Nerden saçmalasak diye uğraşıyor millet de. Artık anket oranlarına göre de madalya falan verelim isterseniz? 150 mantıklı anket açana M yazarız mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 est gene bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Hafıza kaybı, unutmak gibi şeyler korkutuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Diğer işaretledim, çünkü Bilgisayar Oyunlarında micro transactionların sektörde hakim hale gelmesi beni çok korkutuyor. Eğer siz de korkuyorsanız, korkularınızı ve tepkilerinizi bu yeni konseptin kaynağı olan Diablo3 e karşı dile getirin. Sessiz kalmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 modlar eklesin o seçeneği, ben de değiştiririm. ölümden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi ben evde tek basımayken ölmekden korkuyorum haa, hatta sadece oyuzden kapıyı falan kitlemiyorum bogazıma bişey takılırsa falan kapının kilidini açmakla ugrasmayayım diye. Birde apartmanda veya asansorde korkuyorum hatta biriyle falan girip çıkmam geç saatte illaki beklerim. izleyip izleyip gerilim filmlerini sonra boyle dolanıyoruz işte. bu en saçması ki, bide sapıgım olmasından cok korkuyorum, boyle cok yakın bizde balkonlar camlar birbirine falan, kalkıp benim evi goruyodur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Hedeflerime ulasamamak ve cok uzun yasamak arasinda gidip geldim. Ilkini sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sakat kalmaktan korkuorm, onun dışında yok herhalde, bide yakınlarıma bişi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 aklımdaki ütopik dünyayla tam anlamıyla zıt olan ve hiç değişmeme ihtimali olan bi dünyadan korkuyodum ama sonuna kadar savaşıcam. zayıf insanlar korkar ve saplantılara yer verir bkz. evlenmek, zamanını gelişmek yerine başka şeylere harcamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hayatta en çok korktuğum şey birşeyden korkmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bişey dediğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 her hangi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Hastalık Para kariyer çevre herşey boş. Hayatınız tepe takla oluyor Allah düşmanıma vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Wispy said: Hastalık Para kariyer çevre herşey boş. Hayatınız tepe takla oluyor Allah düşmanıma vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Abi beni unutmussunuz. Siklar arasinda yer almaliyim kesinlikle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 İyi de sen tatlı bir arkadaşsın. Lisedeyken çizdiklerime falan bakıp begenmiştin, hey gidi. Delioglan'da nargile içemeyip öksürmüştü. ANILAR... -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 di said: Abi beni unutmussunuz. Siklar arasinda yer almaliyim kesinlikle bence. evet aslinda tam bir felaket magnetisin seni ceken belayi da ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bahtsiz di'm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 MADBOY said: İyi de sen tatlı bir arkadaşsın. Lisedeyken çizdiklerime falan bakıp begenmiştin, hey gidi. Delioglan'da nargile içemeyip öksürmüştü. ANILAR... -xunn Delioglan'in fotografi elimde hala. Bir gun zengin olursa o fotograf karsiliginda deli paralar koparicam ondan. Hem ben aslinda seni begenmistim xunn <3 adsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 O fotografı bana atarsan 1 saatliğine seninim. Yengeye birşey söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sakalin var lan artik. Senden gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Nazlanma, öm'le fotoyu. Kendimi koynuna photoshoplar yengeye yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar