Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 2 Gün önce elektriğe yapılan zamı okudum bekleyim dedim doğalgazada gelir,aynen geldi. BOTAŞ, konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,28 ile yüzde 14,35 arasında, sanayide kullanılan doğalgazfiyatlarına ise yüzde 13,7 ile yüzde 14,30 arasında değişen oranlarda zam yaptı. Para kum abi zaten istedikleri kadar zam yapsınlar hatta sıkılan yılda 3 4 tane zam yerleştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 memleket iyiye gidiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 adamlar calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Zamımıza da koysalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 elektriğe 50% zam gelsin sorun değilde şu kaçak kullananların parasını benden almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ramazan ayında yiyeceklerin, kurban bayramında kurbanlıkların artması mantığı ile aynı kış geldi seve seve kulanıcaklar artırıp kazıklayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bunlar harbi pislis bir devlet ya bıktım anasını satayım. Utanmadan Rusya ile aramızda olan kontrat olaylarına kafa tutuyorlar ulan neyin var elinde ve neyin kaldı elinde.Bu kadar sömürücü bir devlet olamaz. Herif çıkıyor Tvye atıyor tutuyor sonra istatislik yapılıyor neymiş yurt dışı politikası yükselmiş ey allahım ama allah ne yapsın. Yok böyle bir dalavere durmadan yukarı gidiyor çizelgeler durmadan boku çıkacak yakında.yol köprü yapıyorlar skkyı yapıyorlar bir yüzler imam okulu açıyorlar cami yapıyorlar ne o devlet diyorsuz ulan zaten 2011de yaşıyoruz,sabit basit şeyler ileri hiç bir şey yapmadılar,yapmıyorlarda.Köle halkın çalışsın yeter sonra gel alnından öptür.Bir gün öpecekler işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Qualance said: Ramazan ayında yiyeceklerin, kurban bayramında kurbanlıkların artması mantığı ile aynı kış geldi seve seve kulanıcaklar artırıp kazıklayak. bende onu anlamış değilim Benim bildiğim çok giden maldan sürümden kazanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 türkiye için geçerli değil o kural, burada bindirebildiğin kadar bindir ilkesi geçerli, orman kanunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 arkadaşlar sizin dünyadaki global krizden haberiniz yok sanırım (:P) bir dünyada fiyatların artışına bakın bir bizdeki. bizim yöneticiler dişini sıkıyor az bile yapıyor (:P) ama hakikaten sizin dediğiniz gibi müstehak sanırım bizlere, sırf muhalefet olmak için muhalefet olduğumuzdan (:P) (:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kNX0TRlBoTs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sanada güzel ezberletmişler global kriz sohbetini,az demişin zama daha çok gelsin zaten tek sebebi kriz zamın gelmesinin. 4 ülkede uzun zamandır yaşıyorum herhalde kriz immunity var adamlarda daha zam görmedim. ama muhalefet olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 elimdeki lcd televizyonu satıp üstüne para ekleyip led aydınlatmalı tv alırsam kafa kafaya geliyor şu durumda evde ekonomik ampul kullanıyorduk onalrı da led armatüre çevirdimmi oldu bu iş zaten prizde boş boş şarj aleti tutmuyordum çok da iyi ooluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 15 çok büyük bir oran be. tam da bu yılı buldum doğalgaz olan eve taşınmak için. bir an önce kömürlüye dönmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben lcd tv ve monitörü satıp lsd alırsam herşey çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sdfdsfs kış gelince daya zamı yaz gelince düşür ne güzel iş ulan hiç bişi yapmadan 100 lira geliyor elektrik ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Twitterdan, elektriğe %10, doğalgaza %13 zam. oy karşılığı kömür alanlar yaşadı. winter is coming... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hee oldu olacak salonda yağ tenekesinde ateş yakıp ısınalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 evet nukleeere karşı çıkanlardan alalım parasını bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 zam sadece bana değil oy veren %50 ye de girdiği için sevinçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Nomak said: Sanada güzel ezberletmişler global kriz sohbetini,az demişin zama daha çok gelsin zaten tek sebebi kriz zamın gelmesinin. sdfsdf birader friendlyfire açık kalmış, sarcasm diye yazmıştım onu ben petrol artınca zam yapan, petrol %75 ucuzlayınca indirmeyen yönetimde ne iyi niyeti allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 TD)Pentagram said: evet nukleeere karşı çıkanlardan alalım parasını bence Dünya nükleerleri kapatmaktan konuşuyor bir başkasıda siyasi görüşünü savunmak için zammı sahiplenip nükleer muhabbeti yapıyor. This is ısparta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ne siyasi görüşü la hemen yaftalama. dışa bağımlı oldukça iktidara kim gelirse gelsin yaslıcak zammı. sanki bu iktidara kadar elektriğe doğalgaza zam gelmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Argüman-2 : Sanki bu iktidara kadar zam gelmiyordu. Başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar