Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 paticik tekrar nerd forumu olsun! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 küheylan said: cetintas said: roket. şu maykılın mısır yiyen videosu beni maykıldan da,mısır yemekten de soğuttu arkadaş aaa... abi dünyanın en komik gif i olabilir o. yapma bunu. valla ben de bayılıyorum diym Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 paticik nerd forumu değil mi zaten, akşama kadar pc başında oturup sürekli üni değiştiren elit insanların oluşturduğu bi topluluk değil mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ve onlarin yaninda emegini satan, ekmegini tastan cikaran biz emekciler...,,, die devam etceksin sandim bir an. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne ben bile bu kadar kasmıyorum kardeşim. biraz rahat ol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben kasıyosam bile bilerek ve boş boş konuşup makara yapmak için kasıyoruım. birilerini kızdırıp gülmek için kasıyorum. ama sen ciddsin be olm ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 özür dileriz one sanal ortam işte askerlik gibi devlet dairesi gibi senin gibi elitlerde bizim gibilerle aynı ortamda oluyor istemeden.kusura bakma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hepiniz trollsünüz zaten anasini satiyim size kalsa sdfg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Tyrannus said: paticik tekrar nerd forumu olsun! sen agliyo musun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: Patiden kız arkadaş edinmek, hmm 1-2 tane edinmiştim. Biri eileithiya idi, ama diğerinin nickini hatırlamıyorum. Öm/Msn/Tel üçlüsü eşliğinde 3-4 aydan fazla konusup görüşmüştük. iliskilerin cok ilgincmis. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ya ben kendimi kasmıyorum ki, kendime topic açıcam bu gidişle, ne zaman bişey yazsam topiğin yönü değişiyo. Hoşgeldin merve sende, kusura bakma topiğini biraz baltalamış gibi oldum ama her topikte başıma gelen bişey o yüzden np. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne sana bişi sorucam delikanlı gibi doğruyu söyle ama tamammı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: Patiden kız arkadaş edinmek, hmm 1-2 tane edinmiştim. Biri eileithiya idi, ama diğerinin nickini hatırlamıyorum. Öm/Msn/Tel üçlüsü eşliğinde 3-4 aydan fazla konusup görüşmüştük. Ayrıca net ortamından kız ayarlamaya çalışmaktansa, alt katta çalışan 1-2 arkadaşa telefon etmem bana birini ayarlamaları için yeterli gayet. Aslında baya bi wot döşemiştim, ama size bu bile fazla. bu arada adım bora gerisi gelir zaten... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 one sen boşver bunları, Zamanın unutturamayacağı anı,ölümün dindiremiyeceği acı yoktur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 delikanlılığa sığıyomu ya öyle takıldığın kızın adını falan zankk diye deşifre etmek.bu anı bekliyomuşçasına Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cerebralis said: delikanlılığa sığıyomu ya öyle takıldığın kızın adını falan zankk diye deşifre etmek.[b]bu anı bekliyomuşçasına[/b] HAHASHASGHAFDJA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: ??? bakirmisin değilmi bana onu söyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ba dum tısss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 niye, mektebe mi götürücen ?? rusa falan gidiceksek değilim diyebilirim aslında, ama sen ısmarlıcaksan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 delikanlı ol diyorum adam dansöz gibi kıvırıyo ya bursalıydın dimi ? tmm anlaşıldı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sanane olm, belki bakirim kendimi ilk geceye saklıyorum belki artisim her gece bir kızın koynuna giriyom sanane olm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şimdi Nefr gelecek . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 0ne said: niye, mektebe mi götürücen ?? rusa falan gidiceksek değilim diyebilirim aslında, ama sen ısmarlıcaksan bence bakir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 merveco said: SaoL Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.