Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı bomba kontrol noktasında infilak etti - Antalya


mokoko

Öne çıkan mesajlar

"Göynük Jandarma Karakol Komutanlığı’nı önündeki kontrol noktası önünde büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Kontrol kulübesi havaya uçarken, kontrol noktasıyla karakol arasındaki otomobiller büyük hasar gördü. İddiaya göre olay karakola girmeye çalışan canlı bombanın kontrol noktasından geçemeyince üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmesiyle meydana geldi. Olayda canlı bomba parçalanarak ölürken bir uzman çavuş yaralandı. Olay yerine sağlık ekibi ve ambulanslar sevk edildi. (DHA)"

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1064923&Date=30.09.2011&CategoryID=77
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

keywords girilsin hemen.



Ama onlara 30 sene önce dışkı yedirdik köylerini yaktık kart kurt dedik bide türkü söylemelerine izin vermedik ondan adamlar haklı taam mı?


Ayrıca bazı arkadaşlar terorist diye bahsetmiş yazık kırılcaklar simdi onlar özgürlük savaşcısı lütfen inanmıyorsanızda saygı duyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

turistik bölgelere bile saldırıyorlarsa bu hareketleri yüzünden uluslar arası destekleri azalır umarım. başkalarının saldığı köpek dönüp onu onları ısırıyormuş nerdeyse. terör saldırıları yüzünden ölen,yaralanan insanların şaşırtıcı haber değil de günlük, alışıldık haberler olduğu dönemlere geri girmek çok can sıkıcı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...