Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 selam, şöle güzel, kasmadan rpg yapabileceğim ( yani bana yaptıracak istemesem bile ) bi oyun arıorm. ama grafikleri çok kötü olmasın :/. f2p olabilir, paralı olabilir farkmaz güzel olsun yeter. büyülü müyülü olsun tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 lord of the rings online. rp'ye en müsait konuya sahip zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 meridian 59 evolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abı grafıklerı leş meridianında lotrunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 lotro'nun grafikleri genel olarak çok iyi olmasa da manzaralar falan harika gözüküyor bence. çevre de zaten rp'nin temel elemanı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 suark, u serious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abı bıneke bınerken falan cok kotu ya lotro, ya kafama vurcaksınız ama wowun grafıklerı daha yatkın bu işe, ben sevemedim onları. hani wow da kotu eve i referans alınca ama yapcak bişi yok. ya grafikler deilde karton olmasın oyun, UO gibi olabilir ama KO veya lotro gibi karton olmasın oyun. Ya karton derken ne kasdediorm bi zamanlar wowda ki felhunter ve o summonlanan warlock atı karton gıbıydı, hah öle olmasnı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 AoC'yi de sevememiştin. edit: bir tane herald of xothli açarsın. vanirty seçeneğiyle görünmek istediğin zırhları da giyersin. adını mesih dersin diyar diyar dolaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya onda ping sorunum oldu azcık oynayım dedımde ondan sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Senin dedigin grafik degil de animasyonlar ve karakterlerin tokluk hissi. Blizzard bu konuda alip yurudu. Hep diyorum yeni cikan MMOlar bu isi ya beceremiyor ya da sallamiyorlar ama odun gibi animasymonlara sahip bir oyun cidden iyi de olsa hic cekemiyorum. Bkz WAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 haha evet aynen öle abi graik deilde o animasyon hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 EVEde maden kaz bezgin bekir rpsi yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya gırebılsem eve e zaten sorun olmıcak, netim çok fena bu aralar çok dengesiz; kötü patlarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 neverwinter nights 2 nin persistent worldleri var, RP only serverları var. Onlardan iyi rp yapılacak yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar