Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 İğrenç espriler yapıp kötü örnek oluyorsun dasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 var ya o espiriye can kurban. ibret alın iki dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben odam da ibretlik var. alıp alıp koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Wispy said: İğrenç espriler yapıp kötü örnek oluyorsun dasa beğenmediysen can alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dasaaa said: can alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hocam miyagi san idi o yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 OF AĞLADIM En mükemmel memeler bu tarzdakiler olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 karabiberli bal , 2 portakal 1 greyfurt 1 theroflu forte (mi böle bir ilaç var sarı renk) sabaha hiç bişeyciğin kalmaz geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kaede said: dasaaa said: can alıyorum hahahahahaha haeha precise shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 UPSA Sedergine Ben daha etkilisini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yine hasta oldum yaaaaaa burnum içeriye ve dışarıya akıyor hayvan gibi boğazım şişti fak mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 umc damla abi:( niye dinlemiyorsun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 supradin+aspirin. ötesini almıyorum inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 tyloth yani nane limon birebirdir her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 KapIKulu said: Boğazda karıncalanma yada yutkunma zorluğu hissettirerek başlayan rahatsızlıklarda direk antibiyotik başla. Tercihen Amoklavin - Augmentin vb. muadil ilaçlar işini görür. Fekat bu tarz antibiyotiklerde 1-2 adet değil en az 5 günlük tedaviyi tutturman lazım. O kadar alamıyorsan bile 3 gün mutlaka kullanmalısın. Yukardaki gibi olmayıp üşüme hissi, eklemlerde hafif ağrılar, yorgunluk vb. durumlarda zilyon tane bulunan Tylol, Benical vb. soğuk algınlığı ilaçlarını kullan. Maşallah, çerez tüketir gibi ilaç tüketiliyor bu ülkede. Antibiyotik doktor kontrolünde içilmeli, öyle her şeye de kullanılmamalı. Yan etkisi çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kendi adıma; Kırıklık hissettiğimde direk Actifed alırım. 4 gün süreyle alırım geçer. Geçmezse 2. günün sonunda Bactrim'e başlarım. 7 gün Bactrim + 7 gün Actifed, öksürük durumunda Broksin'i ilave ederim. Migrenim içinde Ponstan Forte alıyorum. Eğer başlamadan önce müdahale ediyorsam Novalgin geçirebiliyor. Ama başlamış ve 15 20 dakka geçmişse Ponstan Forte + karanlık oda ve uyku, 1 saate ayağa kaldırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 PARASETAMOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 her sene sağ gözümde arpacık çıkardı, bu sene tam başladığı zaman gittim doktora 1-2 damla yazdı, aldım ilaçları geldim eve hastalığın ilerlemeye başlamasını bekledim ama yok arkadaş her sene o komple kapanan, akan göz öylece kaldı lan, biraz çapı küçüldü hafif kanlandı ama başka bişey yok, 1 haftadır şöyle bi ilerlese de damlaları kullanmaya başlasam diye bekliyorum, bekleyiş o bekleyiş sayın seyirciler. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 2 gün önce hissettiğim an 2 tane buz gibi bira içtim. Çok ta iyi geldi, 2 gündür grip, boğaz ağrısı yatıyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 |Joker| said: Kendi adıma; Kırıklık hissettiğimde direk Actifed alırım. 4 gün süreyle alırım geçer. Geçmezse 2. günün sonunda Bactrim'e başlarım. 7 gün Bactrim + 7 gün Actifed, öksürük durumunda Broksin'i ilave ederim. actifed iyi de bactirm 2. gün sonu kendine zarar verirsin. viral enfeksiyonlar'da zaten semptomlarda azalma 3. gün beklenir. yani viral mi bakteriyel mi ayırımını 2. gün yaparsan hatalı olur. şu an DSÖ önerdiği 3. gün (72 sa sonra) antibiyotik başlamak. hele ki bactrim oyle kıytırık bi antibiyotik de değil. doğrusunu istersen 3. gün geçmiyorsa doktora görün ve asla dr reçete etmeden bactrimi önermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 duş almalı cenabet ölmeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ilaçla işim olmaz.mandalina, portakala abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben de kavunlara karpuzlara yaslıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 mandalina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aferin forte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar