Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım aday kadrosu (Almanya -Azerbaycan)

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

bence almanya için yeterli kadro sağlandı bu aday kadroyla;

gökhan-egemen-omer-hakan
hamit(aurelio)-selcuk-emre
arda-burak-mevlüt(umut)

bence bu kadro oynayabilir

yalnız statta arda'nın son yorumlarından dolayı herhangi bir olay olursa ve bu türkiye ye patlarsa ardanın yatacak yeri kalmaz, gereksiz açıklamalar kralı oldu iyice..
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

endless_night said:

hakan balta niye kadroda ülkede hiçmi yok sol bek bu adamı alıyolar hala anlamıyorum.

Maç izleyip yorum yapın abi. Hakan Balta bu sezon gayet iyi oynuyor, İsmail riskli olur Almanya maçı için.

son 2 maçtır diyelim, çok iyi oynuyor, ilk maçlarda yine gayet kötüydü de toparladı. Ayrıca evet, maalesef yok sol bekimiz, öyle bir problem var.
Sosyal ağlarda paylaş

İsmail her türlü Hakan Balta'dan daha yetenekli bir adam. Çalıştığı TD'lere göre de kendini geliştirecektir fakat pozisyon alma konusunda adam inanılmaz zayıf, gerçi Tayfur + Carvalhal ile tüm Beşiktaş bu konuma geldi. Hücuma destek anlamında Balta'ya tercih edilir ama Almanya maçında garanti bir sol bek lazım bize.

En son Euro 2008'de Sabri çıkıp iyi bindiriyordu Almanya maçında 2 gol de onun kanadından gelmişti yeri dolmayınca ilerdeyken. Löw beklerin pozisyon boşalttığını farkederse direk affetmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'da Gomez şu an Avrupa'nın en formda golcüsü olabilir. Löw gidip yine Klose'yi tercih edecektir ama her türlü hücum hatlarına ezileceğiz. Podolski ve Müller şu ara milli takımda yerlerini Kroos ve Götze'ye kaybetti gibi. Çok hareketli ve hızlı hücum oyuncuları bunlar. İsmail gibi gitti mi dönmeyen adamlar intihar olur. Keza GG iyileştiyse Sabri'yi de oynatmaması lazım.

Stoper ikilisi muamma. Egemen-İyileşirse Servet olacak galiba ama felaket ağır işte. Bari Giray falan oynasın sdjfsd, hem birbirlerini tanıyorlar hem eldeki en hızlı stoper
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

ismail'i tayfur adam edebilir de adam hapiste...

ismail mallık yapmayıp ekstra çalışsa çok iyi oyuncu olacak. yetenekli, ayağını da iyi kullanıyor ama geliştirmiyor kendini.

türkiyede 3 büyüklere geldikten sonra kendini geliştiren oyuncu var mı ki?

ah yabancı sınırlaması ah
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

BiTcH_oFBaT said:

ismail'i tayfur adam edebilir de adam hapiste...

ismail mallık yapmayıp ekstra çalışsa çok iyi oyuncu olacak. yetenekli, ayağını da iyi kullanıyor ama geliştirmiyor kendini.

türkiyede 3 büyüklere geldikten sonra kendini geliştiren oyuncu var mı ki?

ah yabancı sınırlaması ah

ilk aklıma gelenler: Mehmet Topal (1.5 sene kenarda oturdu gelişene kadar), Ümit Özat (adam fenerde orta açmayı öğrendi), İbrahim Üzülmez (35 yaşından sonra futbol oynamayı öğrendi), Tuncay Şanlı (fenere geldikten sonra hızla gelişti, ilk dönemler tam çömezdi).
Sosyal ağlarda paylaş

Emre çok küçük yaşta Zeytinburnu'ndan geldiği için tam sayılmayabilir ama diğer dediklerinize katılıyorum, düşünürsek var aslında örnekler ama çok azınlıkta kalıyor tabii.
Son yıllarda benim aklıma gelen en önemli 2 isim M.Topal ve G.Gönül. Biri 4-5 sene içerisinde Dardanelspor'dan Valencia'ya giderken, öbürü de şu an istese dünyanın en iyi kluplerine gidebilecek seviyede..
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül'ü FB öncesinde çok izlemedim de, eski teknik direktörü sadece üç büyükler ve çevresinden milli takıma adam alındığından şikayet ederken "Mesela Gökhan Gönül, bugün milli takımın as futbolcusu. Ama Gökhan yeni Gökhan olmadı, Fener'e gelmeden önce de aynı futbolu oynuyordu, 2 senedir aynı oyunu oynuyordu, ama yüzüne bakmadılar sırtına fener forması geçirince hemen çağırdılar" demişti. Mutlaka kendini geliştirmiş bir şeyler katmıştır tabii o kadar sürede de çok gelişme olmamış t.d.sinin dediği kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan gönül 4 sene önce şu andaki futbolundan çok kötü bir futbol oynamıyordu zaten. ayıp bizim ki anca fenerbahçeye gelince anladık adamı.

3 büyüklerden birine gelip , büyük sözleşme imzalayıp futbolları üzerine yeni bişey ekleyen oyunculardan benim kastım.

ismail köybaşı 3 senedir daha topu ayağına alıp da , karşısındaki adamı geçebilecek şekilde teknik geliştiremedi.tekniği de geçtim , futbolcunun en kolay geliştiriceği şey fizik güç , kas ve denge yapısı. hani nerde? benden zayıf hala ismail köybaşı. yapıp yaptığı durduğu yerden isbaetsiz orta yapmak. 3 sene önce coentrao (nasıl yazılıyorsa artık) diye bi adam bilmiyoduk, şimdi real madrid'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesut ve Klose'nin sakatlıkları var. Kroos kadroda yok yine sakatlık sebebiyle. Löw rotasyon yapacak gibi konuşuluyor. Muhtemel 11:

Neuer
Boateng-Badstuber-Hummels-Lahm
Schwein-Khedira
Reus-Götze-Schürle
Gomez

Keşke Mesutlar falan oynasaydı, forvet arkası 3lü direk aç köpeklerden oluşacak feleğimiz şaşacak presten. Beraberlik iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...