Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jöle, Wax, Dax vs tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wolas said:

35lira daha iyisini bu yaşıma kadar görmedim 20 senedir falan saç yapıyrum

üsttekini mi alsam yoksa şunu mu ?

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/50-ml-osis-flexwax-texture-85096429

Saçım diken gibidir o yüzden jole kullanırım hep. Bu topic'ten sonra Wax'a son bir şans vericem. Şimdiye kadar denediklerim berbattı (1 saat sonra bozulmaya başlıyor,yağlı yağlı birde mehh).Şimdiye kadar market'ten aldım hep. Jolenin yerini tutacak başka bir wax varsa onuda önerebilirsiniz.

jole olarak da tr'de satılıyor mu bilmiyorum ama şundan iyisini görmedim

http://www.samsbargains.com/ekmps/shops/skptraders/images/garnier-fructis-ultra-strong-hair-gel-endurance-24h-with-bamboo-extract-200ml-1393-p.jpg
Mesaj tarihi:
jöle hiç kullanmadım ben aşağıdakinide ilk defa görüyorum istanbulda bulursun purpleı tony guy satıyor bir kaç kuaförde daha var nun dışında başka şehirlerde imkansız bulman. bende hep dik saç kullandım şiddetle titreyerek tavsiye ederim :) saçları sula sonra kurla nemli saça. leblebiden biraz fazla alıp eline yedir sonra saçı sekillendir.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

35lira daha iyisini bu yaşıma kadar görmedim 20 senedir falan saç yapıyrum

ya ambalaj rengi aynı bunun gibi bişi daha vardı, daha uzun ve ince idi ama şekli.

2-3 sene önce 50kaada alıyordum okuldaki kuaforden, harika bir kokusu vardı, şimdi adını hatırlayamadığımdan alamıyorum
Mesaj tarihi:
kızılaydaki amerikan pasajına git oradan bulabilirsin belki dediğini çok çeşit var. birde ulusda köprü altında kuaför toptancılar var orayada bakabilirsin
Mesaj tarihi:
Wolas said:

jöle hiç kullanmadım ben aşağıdakinide ilk defa görüyorum istanbulda bulursun purpleı tony guy satıyor bir kaç kuaförde daha var nun dışında başka şehirlerde imkansız bulman. bende hep dik saç kullandım şiddetle titreyerek tavsiye ederim :) saçları sula sonra kurla nemli saça. leblebiden biraz fazla alıp eline yedir sonra saçı sekillendir.

şimdi dik sac kullanmak başka,sert saça şekil vermek başka( yoksa su ile bile şekil verirsin saçın düz ve yumuşaksa) sert saçım olduğu için wax ile verdiğim şekil %60,70 bozuluyor.Ne biliyim bu oran gün içinde jole ile %5,10 fln. dır.

Kısacası,senin saçın da düz ve sert mi benim gibi :) ? ona göre alayım.

Bu arada ne ararsanız gittigidiyor,sahibinden de fln var boşuna yol tepmeyin
Mesaj tarihi:
khala said:

osis mess up

Yanlış OSIS Mi aldık şimdi? Gidip değiştireyim bariv

Ekşi de şöyle yazmış: mess up' ını deneyip sonrasında çöpe attığım, verdiğim o kadar paraya yandığım wax.

Neyse kullanayım bari pahalı almışım, nette baktımda 10 tl daha ucuzmuş.
Mesaj tarihi:
şekil verip korumaksa amaç sprey, takviye zımbırtıyla şekil verecekseniz garnier'in vardı bir tane yeşil tüpte, unuttum piyasa adını. osis'in çoğu ürünü kuaför promosyonu.

bir de dax vardı eskiden ya makine yağı gibi, özel şampuanıyla çıkıyordu anca

p.s: aha dediğim zımbırtıyı koymuş biri
Mesaj tarihi:
sert bir kıvamı var kavun mango arası bir kokusu var. saça sürüp oynamana izin veriyor çok kısa bir süreliğine sonra sertleşiyor. tamamen doğal gösteriyor ve mat messupdan daha iyi messup çok daha yumuşak
  • Yeni Oluştur...