Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jöle, Wax, Dax vs tavsiye

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Wolas said:

35lira daha iyisini bu yaşıma kadar görmedim 20 senedir falan saç yapıyrum

üsttekini mi alsam yoksa şunu mu ?

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/50-ml-osis-flexwax-texture-85096429

Saçım diken gibidir o yüzden jole kullanırım hep. Bu topic'ten sonra Wax'a son bir şans vericem. Şimdiye kadar denediklerim berbattı (1 saat sonra bozulmaya başlıyor,yağlı yağlı birde mehh).Şimdiye kadar market'ten aldım hep. Jolenin yerini tutacak başka bir wax varsa onuda önerebilirsiniz.

jole olarak da tr'de satılıyor mu bilmiyorum ama şundan iyisini görmedim

http://www.samsbargains.com/ekmps/shops/skptraders/images/garnier-fructis-ultra-strong-hair-gel-endurance-24h-with-bamboo-extract-200ml-1393-p.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

jöle hiç kullanmadım ben aşağıdakinide ilk defa görüyorum istanbulda bulursun purpleı tony guy satıyor bir kaç kuaförde daha var nun dışında başka şehirlerde imkansız bulman. bende hep dik saç kullandım şiddetle titreyerek tavsiye ederim :) saçları sula sonra kurla nemli saça. leblebiden biraz fazla alıp eline yedir sonra saçı sekillendir.
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

35lira daha iyisini bu yaşıma kadar görmedim 20 senedir falan saç yapıyrum

ya ambalaj rengi aynı bunun gibi bişi daha vardı, daha uzun ve ince idi ama şekli.

2-3 sene önce 50kaada alıyordum okuldaki kuaforden, harika bir kokusu vardı, şimdi adını hatırlayamadığımdan alamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

jöle hiç kullanmadım ben aşağıdakinide ilk defa görüyorum istanbulda bulursun purpleı tony guy satıyor bir kaç kuaförde daha var nun dışında başka şehirlerde imkansız bulman. bende hep dik saç kullandım şiddetle titreyerek tavsiye ederim :) saçları sula sonra kurla nemli saça. leblebiden biraz fazla alıp eline yedir sonra saçı sekillendir.

şimdi dik sac kullanmak başka,sert saça şekil vermek başka( yoksa su ile bile şekil verirsin saçın düz ve yumuşaksa) sert saçım olduğu için wax ile verdiğim şekil %60,70 bozuluyor.Ne biliyim bu oran gün içinde jole ile %5,10 fln. dır.

Kısacası,senin saçın da düz ve sert mi benim gibi :) ? ona göre alayım.

Bu arada ne ararsanız gittigidiyor,sahibinden de fln var boşuna yol tepmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...