kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 verilmiyo diye kullanıyoruz zaten sdf. ben kuaförümden aldım Elipse diye bi markaydı. fena değil. marketlerde satılanlardan pek cacık olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 işte o saç senin değil o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kimin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 HAIR LORD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 götürim de veriyim madem. ayıp etmişiz herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Wolas said: 35lira daha iyisini bu yaşıma kadar görmedim 20 senedir falan saç yapıyrum üsttekini mi alsam yoksa şunu mu ? http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/50-ml-osis-flexwax-texture-85096429 Saçım diken gibidir o yüzden jole kullanırım hep. Bu topic'ten sonra Wax'a son bir şans vericem. Şimdiye kadar denediklerim berbattı (1 saat sonra bozulmaya başlıyor,yağlı yağlı birde mehh).Şimdiye kadar market'ten aldım hep. Jolenin yerini tutacak başka bir wax varsa onuda önerebilirsiniz. jole olarak da tr'de satılıyor mu bilmiyorum ama şundan iyisini görmedim http://www.samsbargains.com/ekmps/shops/skptraders/images/garnier-fructis-ultra-strong-hair-gel-endurance-24h-with-bamboo-extract-200ml-1393-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 egos wax - 2 numara, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve fiyat performans mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 jöle hiç kullanmadım ben aşağıdakinide ilk defa görüyorum istanbulda bulursun purpleı tony guy satıyor bir kaç kuaförde daha var nun dışında başka şehirlerde imkansız bulman. bende hep dik saç kullandım şiddetle titreyerek tavsiye ederim :) saçları sula sonra kurla nemli saça. leblebiden biraz fazla alıp eline yedir sonra saçı sekillendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Wolas said: 35lira daha iyisini bu yaşıma kadar görmedim 20 senedir falan saç yapıyrum ya ambalaj rengi aynı bunun gibi bişi daha vardı, daha uzun ve ince idi ama şekli. 2-3 sene önce 50kaada alıyordum okuldaki kuaforden, harika bir kokusu vardı, şimdi adını hatırlayamadığımdan alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kızılaydaki amerikan pasajına git oradan bulabilirsin belki dediğini çok çeşit var. birde ulusda köprü altında kuaför toptancılar var orayada bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 http://www.cosmetica.com.tr/images/products/02/00/84/20084_buyuk_zoom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 osis mess up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Wolas said: jöle hiç kullanmadım ben aşağıdakinide ilk defa görüyorum istanbulda bulursun purpleı tony guy satıyor bir kaç kuaförde daha var nun dışında başka şehirlerde imkansız bulman. bende hep dik saç kullandım şiddetle titreyerek tavsiye ederim :) saçları sula sonra kurla nemli saça. leblebiden biraz fazla alıp eline yedir sonra saçı sekillendir. şimdi dik sac kullanmak başka,sert saça şekil vermek başka( yoksa su ile bile şekil verirsin saçın düz ve yumuşaksa) sert saçım olduğu için wax ile verdiğim şekil %60,70 bozuluyor.Ne biliyim bu oran gün içinde jole ile %5,10 fln. dır. Kısacası,senin saçın da düz ve sert mi benim gibi :) ? ona göre alayım. Bu arada ne ararsanız gittigidiyor,sahibinden de fln var boşuna yol tepmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 benim saçım dümdüz, yumuşak ve ince telli, eğer ince telli ve düz saçı tutuyorsa seninkinide tutacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Jöle kel yapıyormuş. ......and mr.buzzkill is out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 khala said: osis mess up Yanlış OSIS Mi aldık şimdi? Gidip değiştireyim bariv Ekşi de şöyle yazmış: mess up' ını deneyip sonrasında çöpe attığım, verdiğim o kadar paraya yandığım wax. Neyse kullanayım bari pahalı almışım, nette baktımda 10 tl daha ucuzmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 limon denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bende purpleı keşfetmeden önce osis mess up kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 purple 25 e satılıyor şurda http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-sac-bakimi-purple-matt-ve-islak-wax-91645392/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şekil verip korumaksa amaç sprey, takviye zımbırtıyla şekil verecekseniz garnier'in vardı bir tane yeşil tüpte, unuttum piyasa adını. osis'in çoğu ürünü kuaför promosyonu. bir de dax vardı eskiden ya makine yağı gibi, özel şampuanıyla çıkıyordu anca p.s: aha dediğim zımbırtıyı koymuş biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu Purple'ın dokusu, tutuşu falan nasıl ki, Mess up'tan iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sert bir kıvamı var kavun mango arası bir kokusu var. saça sürüp oynamana izin veriyor çok kısa bir süreliğine sonra sertleşiyor. tamamen doğal gösteriyor ve mat messupdan daha iyi messup çok daha yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu işimi görüyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 şuan bende sprey kullanıyorum çünkü saçlar uzun. fakat kısa saçı dik saçı hareketli istiyorsan sprey ile yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu sprey değil mousse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar