Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi oyun çok zor geliyor bana.

henüz orijinal almadım çok az oynadığımdan, ancak oturup pcye karşı oynayan varsa, ne kadar arsızca yapmışlar lan AI yok resmen, sadece sen tuşa bastığın anda adam cevabını veriyor, zorluk bunun üstüne.

benim gibi mal mal pcye karşı oynayan varsa bi açıklayabilir mi? alt tarafı orta zorluktayım hem de.

(red gülme bak bozuşuruz sdfsdfs)
Mesaj tarihi:
Semi pro da falan oyun çok çok basit ya naptınız. Ben de ilk başta baya zorluk çektim fakat alışıyo insan, defans yapmak falan çok iyi olmuş özellikle.

World class oynarken de tam kıvam diyebilirim, yendiğim de oluyo yenildiğimde ama oyunun asıl olayı h2h yani, gayet zevkli geldi bana
Mesaj tarihi:
İlk çıktığında sıkıntılıydı baya lakin düzeldi, herhangi bi takılma yaşamıyorum ben oynarken. Ama son patchten sonra oyun salak saçma yerlerde çöküyo windows ta
Mesaj tarihi:
@ genwa

semi-pro demedim!!! professional (3/5 zorluk) dedim!!! çarpıtmayın!!11 o kadar beceriksiz değilim!!! sdfsdfs

30 liraya nasıl alıyoruz? arka sayfalara bakmaya üşendim sdf

ortaklaşa alınacaksa bikaç kişi bölüşelim
Mesaj tarihi:
30 lira değilde 38 liraya şu eleman satıyor
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fifa-12-origin-download-cd-key-45497632
sanalpazarda, forumdonanımhaberde ve gamekeystore.net diye kendi sitesinde satıyor. Güvenilir birine benziyor, forumdan çok alan oldu bundan, bende daha önce 3-4 oyun almıştım.
Bugün yarın alacam bende fifayı ve BF3ü(35tl), adamın niki nuclear, adı Soner, msni: [email protected]

Ha bide uyarayım eleman kuruş indirim yapmıyor, 2 oyunu birden alacam biraz düş dedim, zaten çok az karla satıyoz tırı vırı yaptı.

Şu Rus sitesini kullanma tutosu olsa da bu şark kurnazlarına kazıklanmasak.
Mesaj tarihi:
eh ben tuşa basar basmaz kaçan AI'dan üç gol yiyeceğime karşıma akıllı adam koyar 10-15 gol yerim daha iyi.

red hadi iyisin oyunu terketmeyecek kovaspor geliyor. artık satranç gibi puan kasma falan varsa averaj takımınız olurum.
Mesaj tarihi:
Hayır cross system koymamışlar ama büyük adım atmışlar bunun için.

Belki bi patchle xbox 360 - pc olurmuş bu yıl ama asıl olay 2013 te olacak sanırım
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...