Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 rusçudan alayım bari bende, geçen seneden kalma cillop gibin logitech controllerım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Ben de rusçudan aldım zaten, yalnız geçen gün gelen patchten sonra oyun sebepsiz yere çöküyor çözemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi oyun çok zor geliyor bana. henüz orijinal almadım çok az oynadığımdan, ancak oturup pcye karşı oynayan varsa, ne kadar arsızca yapmışlar lan AI yok resmen, sadece sen tuşa bastığın anda adam cevabını veriyor, zorluk bunun üstüne. benim gibi mal mal pcye karşı oynayan varsa bi açıklayabilir mi? alt tarafı orta zorluktayım hem de. (red gülme bak bozuşuruz sdfsdfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yarım oyunu sürüyolar piyasaya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Semi pro da falan oyun çok çok basit ya naptınız. Ben de ilk başta baya zorluk çektim fakat alışıyo insan, defans yapmak falan çok iyi olmuş özellikle. World class oynarken de tam kıvam diyebilirim, yendiğim de oluyo yenildiğimde ama oyunun asıl olayı h2h yani, gayet zevkli geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 int'ten oynuyan varmi ?(orj.) Pes gibi faciamı yoksa akıcı şekilde takılmadan oynanabiliniyormu ? League'li fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İlk çıktığında sıkıntılıydı baya lakin düzeldi, herhangi bi takılma yaşamıyorum ben oynarken. Ama son patchten sonra oyun salak saçma yerlerde çöküyo windows ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 @ genwa semi-pro demedim!!! professional (3/5 zorluk) dedim!!! çarpıtmayın!!11 o kadar beceriksiz değilim!!! sdfsdfs 30 liraya nasıl alıyoruz? arka sayfalara bakmaya üşendim sdf ortaklaşa alınacaksa bikaç kişi bölüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 30 lira değilde 38 liraya şu eleman satıyor http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/fifa-12-origin-download-cd-key-45497632 sanalpazarda, forumdonanımhaberde ve gamekeystore.net diye kendi sitesinde satıyor. Güvenilir birine benziyor, forumdan çok alan oldu bundan, bende daha önce 3-4 oyun almıştım. Bugün yarın alacam bende fifayı ve BF3ü(35tl), adamın niki nuclear, adı Soner, msni: [email protected] Ha bide uyarayım eleman kuruş indirim yapmıyor, 2 oyunu birden alacam biraz düş dedim, zaten çok az karla satıyoz tırı vırı yaptı. Şu Rus sitesini kullanma tutosu olsa da bu şark kurnazlarına kazıklanmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ben de burdan aldım, aynı eleman zaten. 1-2 saat içinde yolladı keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 gold, asıl pro dan world classa geçince görürsün zoru ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 eh ben tuşa basar basmaz kaçan AI'dan üç gol yiyeceğime karşıma akıllı adam koyar 10-15 gol yerim daha iyi. red hadi iyisin oyunu terketmeyecek kovaspor geliyor. artık satranç gibi puan kasma falan varsa averaj takımınız olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 biz ps3 te oynuyoruz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 pc-konsol kullanıcıları birlikte oynayamıyor mu aynı lobilerde? oyun aynı değil mi bu sefer tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Hayır cross system koymamışlar ama büyük adım atmışlar bunun için. Belki bi patchle xbox 360 - pc olurmuş bu yıl ama asıl olay 2013 te olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 fifa 12 joystick ayarlarınızı screen shot yapıp göndersenize ? defence ve attact pls. bir de rus spikerden ingilize falan çevirmek istiorm nasıl yapcez onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 şu dayının tutoriallarını izleyin kesinlikle. http://www.youtube.com/user/PatrickHDxGaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 iyiymiş izlerim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Genwa said: Ben de burdan aldım, aynı eleman zaten. 1-2 saat içinde yolladı keyi. abi gerçekten çok iyi fiyat, ama neden bu kadar ucuz ki. kıllandım ben biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bu nuclear sağlam adam, patide adı Rusçu zaten:) Gittigidiyorda da dükkanı var ve daha hızlı oradaki onay olayı, fiyatta aynı zaten. iletişim için elemanın msni de yazayım: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 alıyorum abi ben ya cidden:D teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 al al FIFA'da Rus keyi şeklinde bir ayrımda yok BF3'teki gibi, al ucuza takıl işte. İlerde bi problem çıkarsa zaten nucleara tüm forum çökeriz sadsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bu ara ultimate teame sarayım dedim çok pis dağıtıyolar, millet full altın kadro dizmiş benim en iyi adamlarım 65 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oyun iyi güzel fakat hiç defans yapamıyorum yahu kafayı yiycem tutorial filan var mı öğreneyim şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 jockey ile defans yapın tackle ı nokta atışı kullanmanız lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar