manve Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 AGZINI YUZUNU KIRDIGIM KIZI, O KADAR EGLENDIK, SEN DE HOSLANMISSIN ISTE. SIMDI NIYE MESAJIMA CEVAP VERMEME GIBI TRIPLERE GIRIYORSUN. YOK NEYMIS COK DESPERATE GOZUKMEK ISTEMIYORUM MUS MUS MUS. KAFANI GOZUNU PATLATMAK ISTIYORUM ama kiyamam ki cok tatlisin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Oha nerdeyse aynini yazcaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 no more ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sana diyecek cok şeyim var ama henüz duygularima tercuman olabilecek kelimeler henüz mevcut degil. O yuzden yine guzelligin tatliligin iyiligin sabirli olusun anlayisli olusun ve daha sayamayacagim milyarlarca sey.. iyiki varsin hep kal edit.. cok seviyom lan seni tatli kizilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 0ne burda millet senle dalga geçiyor ama bence haksızlık yapıyorlar lan sana sen tam bir aşk adamısın. İnşallah sevdiğin kıza kavuşursun ne diyeyim hüzünlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 manve said: AGZINI YUZUNU KIRDIGIM KIZI, O KADAR EGLENDIK, SEN DE HOSLANMISSIN ISTE. SIMDI NIYE MESAJIMA CEVAP VERMEME GIBI TRIPLERE GIRIYORSUN. YOK NEYMIS COK DESPERATE GOZUKMEK ISTEMIYORUM MUS MUS MUS. KAFANI GOZUNU PATLATMAK ISTIYORUM ama kiyamam ki cok tatlisin iste abi bu nedir ahahhahahhhahahhahahahhahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hisli Türk erkeği gerçeği de burada gülmez isek yazdıklarımıza güzel olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Teee o kadar sevgiden sonra bu kadar nefret edilir mi... Nasıl bir uçtur bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Seni yieaeaeaearüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 dat assdedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ulan bare erkeğe benzer biriyle çıksaydın,nerde serseri var buluyosunuz. Annende aynı şeyi yapmış üzülmüş. Örnek alsaydın bare. Bide adam başka şehirde..bok vardı..Elime geçersen acısını çıkartıcam senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 nienna said: özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 özledim hemde çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 zaten hep bazen gitmek gerekir, hiç bazen gitmemek gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Turk kizlarinin aski da bir sure sonra kezban askina donusuyor.Erkeklerde yokluktan kezbanlasiyor yapcak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 şapşal şey seni. seviyorum kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aluriel 100 kilo adamsın ağzından cips saçarak diablo 3 oynuyorsun gelmişsin burda bık bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hafız naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 2 tane kaktüs yetmedi 4 tane getirdin daha kaç tane getiriceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 mal çok mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ilişki degil adeta wow pvpsi lan bana yaptigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 çok güzel bir geceydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-hFl0efJp5aA/UTeiihC_beI/AAAAAAAABDk/amNUWVmxPns/s640/69271_10151253233761456_1128885622_n.jpg :( uydu bozulsun, bir mucize olsun lan lutfen lutfen lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar