Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 wastyrx said: 9 ay oldu bi hayatıma devam edeyim dedim ama onuda beceremedim ben. konsepte uyuyor mu bilmiyorum ama "ne var lan ne oldu ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 zira hayat devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bence de biraz kilo versen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 3 sene oldu unutamadım ama o hayatına kaldıgı yerden devam edıyor anlamadım bu işi ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 onun yerine koyacak birini bulamamışsındır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 evet seni seviyorum ama saçmalıyosun bazen gerçekten.6 aydır müzik yaptığını sanıp bana dinlettiğin o saçma sapan şeylerden çok sıkıldım tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 beni ara lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 numaran değişmiş sanıyorum. özelden gönderebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 patatespresi said: numaran değişmiş sanıyorum. özelden gönderebilirsin illa söveyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 pazar olsada sevişsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 patatespresi said: numaran değişmiş sanıyorum. özelden gönderebilirsin snn be slkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 olmamasi gerektgi kadar üzerime geliyorsun,onca cabami görmezden geliyorsun, umarm böyle davranirken icin rahattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: beni ara lütfen. ben arasam olur mu? ah çiçeğim. yerde ararken nette buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 lan yazdım bi ton şey sonra sildim,sacma sapan baslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Oraya buraya attım, seni de unutmayayım bari =) Falımda çıktın birkaç gün önce( Eved artık kahve içince ters çeviriyorum!), yarım kalmış ama çogzel, çok temiz şeyler yaşamışsınız dedi. Harflerini söyledi sdafsd sıkaj mıkaj hoşuma gitti be hatun ^_^ Arada bir dürtükle beni, özellikle heyheyler geldiğinde dürtükle ki gülümsemen gelsin aklıma. Öyle işte. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 gece rüyama girdin kovaladım gitmedin sidigii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ulan uğraşacak birini bulsam direk basıcam tekmeyi sana da şu an tek meşgalem sensin dua et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 said: olmamasi gerektgi kadar üzerime geliyorsun,onca cabami görmezden geliyorsun, umarm böyle davranirken icin rahattır.. bunu yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 anlıyorum kimseyle konuşmak istemiyorsun ama ben kimse miyim? senin sevgilinim ve sen mutsuzken ve yanımda değilken içim rahat edemiyor ney sıkıyorsa canını anlat birlikte çözelim dedikten sonra 'şu an için sen de o kimselerden birisin konuşmak istemiyorum' demeni 4 yıllık ilişkimize yediremedim.. muhtemelen yine dediğin lafın nereye gittiğini düşünmedin ama nazım hikmet çok iyi anlatmış o lafı: -herkes gibisin- Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artık sen de herkes gibisin. Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin evet hiçbir zaman bir romeo olmadım ama şu lafı da haketmedim senden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 hacı o işin bahanesi ya, sıkılmış o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Gecen gun Tesco'dan sivi sabun alirken bana sectirdi hatun. Sectim, pahali o, ucuzundan sec dedi. Ben de uyuzluk olsun diye, kesin kotudur lan bunun kokusu diyerek portakal+cikolata aromali olani sectim. Bildigin Eti Cino gibi kokuyor. Her elimi yikadigimda agzim sulaniyor. =/ http://www.kotusozluk.com/img/2011/06/eti-cino_21368.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ee birgün gelecek bende sana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Benim gibisini bulursan, yolla bana iki kadeh bir şeyler içelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Atsumichi said: Benim gibisini bulursan, yolla bana iki kadeh bir şeyler içelim... suskunluğun da asaletindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar