pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ankaraya atanırsan seni var ya seni vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ne var yani şu telefonu açsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Gel artık çok özledimmmmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Bende özledim ama gelirsen sanırsam millet kalp krizi falan geçirir O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Çocuklarımın anası olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 malesef sen de o değilmişsin. yine kendi egomu daha çok önemsedim. neeeext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 hayır bi de bana istemsizce power of goodbye yaptırıyosun, de get. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi yalnız birbirimize yazıyoruz gibi oldu. gay derler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Hep böyle yapıyosun zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 arasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bugün aramayacağım. ne de olsa açmayacaksın telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 selam bizim bir arkadaş senden çok hoşlanmış benimle çıkarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ahahaha adeta brütüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 CAMIŞ GİBİ UYUYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Öff gene gittim konuştum, pandoranın kutusunu açtım. Gene saçma sapan duygular sardı bünyemi birde hasta oldugunu söylüyor sırf onun için uzaklastırmış kendini benden falan filan kafayı yememek elde değil. Bir yanım git yanına destek ol diyor bir yanım kendi etti kendi bulsun diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi içinden geleni söyle topiğine yazacakın onu, yanlış geldin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://i2.photobucket.com/albums/y42/GilGrissomCSI/master_of_obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Babaane dün aradım da açmadın bir türlü, telefon çalmıyorsa sesini kapatmışsındır yanlışlıkla, üstündekiyuvarlak tuşa bir kere bas (basılı tutma ama kapanır o zaman) genel i seç ordan, ondan sonra duyarsın telefonu, öptüm torunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Zamanla geçer diyollaa, geçmiyor işte. Keşkeler var hep aklımda.. Keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 evet, her lafın sonunda aşkım balım çiçeğim bebeğim bitanem demiyorum-yazmıyorum çünkü zırt bırt söylemek içimden gelmiyor. günü birlikte geçirmemize rağmen gece uyumadan önce -sen zaten beni hiç düşünmüyorsun :( diye attığın mesaja ortaokullum diye karşılık verdiğim için beni romantik olmamakla suçlaman komik Seninle mesajlaşmak tabi ki güzel ama o mesaj paketini almana hiç gerek yoktu. Çok mesaj atma nolur not:bunları okursan çaktırma ss aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 2 gündür anamı aglatıyorsun aç artık şu telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sabahin 5 inde dokuz kere aramissin, bugun s... git diyosun. ayip deel mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 9 ay oldu bi hayatıma devam edeyim dedim ama onuda beceremedim ben. Hoş sen varken de bocalıyordum ama en azından sen vardın. Konuşmalarımızı özledim pek. Senin yerine başka rüyalar görüyorum artık ama onu da sen istedin zaten ben değil. Demem o ki deniyorum işte ama olmuyor gibi. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar