Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona mesaj atıcağına buraya yaz - topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öff gene gittim konuştum, pandoranın kutusunu açtım. Gene saçma sapan duygular sardı bünyemi birde hasta oldugunu söylüyor sırf onun için uzaklastırmış kendini benden falan filan kafayı yememek elde değil. Bir yanım git yanına destek ol diyor bir yanım kendi etti kendi bulsun diyor.
Mesaj tarihi:
Babaane dün aradım da açmadın bir türlü, telefon çalmıyorsa sesini kapatmışsındır yanlışlıkla, üstündekiyuvarlak tuşa bir kere bas (basılı tutma ama kapanır o zaman) genel i seç ordan, ondan sonra duyarsın telefonu, öptüm torunun
Mesaj tarihi:
evet, her lafın sonunda aşkım balım çiçeğim bebeğim bitanem demiyorum-yazmıyorum çünkü zırt bırt söylemek içimden gelmiyor.

günü birlikte geçirmemize rağmen gece uyumadan önce -sen zaten beni hiç düşünmüyorsun :( diye attığın mesaja ortaokullum diye karşılık verdiğim için beni romantik olmamakla suçlaman komik

Seninle mesajlaşmak tabi ki güzel ama o mesaj paketini almana hiç gerek yoktu. Çok mesaj atma nolur

not:bunları okursan çaktırma ss aptal
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
9 ay oldu bi hayatıma devam edeyim dedim ama onuda beceremedim ben. Hoş sen varken de bocalıyordum ama en azından sen vardın. Konuşmalarımızı özledim pek. Senin yerine başka rüyalar görüyorum artık ama onu da sen istedin zaten ben değil. Demem o ki deniyorum işte ama olmuyor gibi. Öyle.
  • Yeni Oluştur...