Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 niye birakti kiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 cause of me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kavurma said: pijamalarımı almaya gelmeyeceğim yakabilirsin zira anılarımızın hepsini yak.. beni yaktığın gibi.. ahushaushau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hazır eliniz değmişken benim geçmişi de yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 itina ile geçmiş yakılır var mı başka isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 lan 1 ayda ne geçmişi asdasfasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Gecmisine sahip cikmayanin gelecegi de sahipsizdir Coprycus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 glmşdfgmşldfmgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 copry said: Gecmisine sahil cikmayanin gelecegi de sahipsizdir Coprycus liman çıksak? sfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Olmaz liman falan , bu kafayla siz ne yapsanız olmaz bir silkinin ayol. Hahahah madalyam da tam yerinde gelmiş lol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kartın yok diye bana taksit yaptırdıgın esyaların parasını isteyince birden konusmaya basladın birden askın kabardı. Birde utanmadan bana inanmadın diyip beni sucluyorsun ashdahsdha yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yav rakı içelim dertleşelim dedik sen kalkmış kuzenine de sen de gelirsin di mi diyosun. benim ne muhabbetim var adamla. ne gerek var çağırmaya şimdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Fotolarımıza bakıp bakıp üzülüyorum. Baya bi özledim, ölene kadar da özleyeceğim sanırım. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 sen ne mal bi adammışsın ya.pes yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 oha cok fena dramlar dönüyormuş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bir de ilk cumleyi sen kursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 unutluyormussun megersem son bir yıl seni değil ilgiyi ilişkiyi seviyormusum verdiğim emege heba olacak diye ayrılamıyor musum onu anladım sonunda şimdi herşey daha iyi kafamdan atmaya başladım seni. Bu arada söylediklerinden türk filmlerinde olur kızım nasıl bir psikopatmışsın bende yalanlarına inanmısım hep sasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kızım gel artık, 6 aydır duvarlara tırmanıyorum. neyse 13 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 kalede kaleci var ama bi casillas degil yani nolur bi gelisine vursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 çok keyifliyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serpent Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 aaah ah ne diyim şimdi ben sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hayır amk gazete en son aldatıcam beni de kaybedicez o olmicak yani. basit bi şey istedim ilgi çok mu amk gazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 wastyrx said: Fotolarımıza bakıp bakıp üzülüyorum. Baya bi özledim, ölene kadar da özleyeceğim sanırım. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bilgisayarı karıştırırken videoya denk geldim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 :< http://www.youtube.com/watch?v=2A3B1B8neNc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar