kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hadi yürü git yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ulan benden ayrıldın, başka adamla nişanlandın hala yazıosun, öehhhhh beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lan of buraya yazcağım mesajı ona attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 cnm sçs öptm aeo byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 küheylan said: lan of buraya yazcağım mesajı ona attım. abi bu espiri bi kaç kez yapıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Keşke buralarda olsaydın, pek bi özledim seni; özellikle böyle günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kadir abi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj atsana lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ulan madem sevglin var, ne diye ya ben seni bi yerden tanıyo gibiyim diyosun ki 10 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiruzE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yıllarımızı verdik birbirmize iyi günlerimzde oldu, kötü günlerimizde; ama onun beni anladığına inanmıyorum artık. Herşeyi kendi çerçevesinden yaklaşıyor, ona göre oluyor veya olmuyor. Karşısındaki ne istemiş ne düşünmüş bi önemi yok çünkü en doğru onun dediği aramızda bir sorun olduğunda kimseye danışmayan yine en iyi kendisi bildiğini söyleyen ama ben bişi isteyince veya hediye durumlarına gelince annesine aldıran kolay kaçan benim aldıklarımı beğenmeyen, laf söyleyen kişiye ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Böyle günlerde pek bi suçlu hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 dün gece mal gibi "ona atıcağına buraya yaz" mesajını ona attım. Sonra çok utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 I think I thought I saw you try.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kozalak said: ulan madem sevglin var, ne diye ya ben seni bi yerden tanıyo gibiyim diyosun ki 10 kere. bir yerden tanıyor gibi olunca sevgilisi olmaması mı lazım çözemedim ben bu durumu asdasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 asdasfassda yok abi tabi ki öyle bi şart yok da, kızn tavırları garipti. hani biriyle muabbet kurmaya çalışırsın ya hoşlanınca falan. ya da ben yanlış algıladım bilmiyorum. sevgilisi de tırt bişeydi zaten dffsdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 :) Tak sepeti koluna artık herkes yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bana mı dedin yoksa ona mı dedin olm o mesajı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kavurma said: I think I thought I saw you try.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 pokelesem cocuk mu la bu dicek request gondersem oha abazaya bak mesaj atsam slm,nbr,gulucuk ten baska malzeme yok pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kozalak said: bana mı dedin yoksa ona mı dedin olm o mesajı :D Cilvelesmeyin acilin artik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ona dedim onaaa sana niye diyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ne bilim olm geçen sefer sen de bana aynısını demiştin. neyse takma kafaya boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 konuşacaksan illa facebookta online olmamı bekleme be. telefon var aç ara konuş ne bileyim. facebookta görünce mi aklınıza geliyoruz napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 pascalnouman said: pokelesem cocuk mu la bu dicek request gondersem oha abazaya bak mesaj atsam slm,nbr,gulucuk ten baska malzeme yok pff poke request at mesaj at ona küçük datalar gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 pijamalarımı almaya gelmeyeceğim yakabilirsin zira anılarımızın hepsini yak.. beni yaktığın gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar