roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Taş gibi olan çocukluk arkadaşıma: Sen aşırı derecede sevimli bir şey olmuşsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Biktim artik lan tekduze yasamaktan heyecan istiyorum hayatimda. Kendimi 40 yasinda gibi hissetmeye basladim yeniden atlamak ziplamak istiyorum mumkunse rahat birak artik beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 siktirgit hayatımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 umursamıyorum ama görmeden de edemiyorum seni azına osuriyim emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 endless_night said: siktirgit hayatımdan. uuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 elime fırsat geçse hayatını kayırıcam,ama bi tarafım da böyle seni sarıp sarmalamak istiyor gibi.galiba en büyük zaafım sensin.dengesiz olduğunu düşünürdüm artık beni de dengesizleştirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 di said: Cogunuzun kiz arkadasina erisimim var lan. Biraz daha biriksin, gayet arsizca kullanicam bunu haberiniz olsun. gelsin paracıklar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Keşke arkadaş kalmasaydık, doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kendinize acıyın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sahi mi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Tam bu topic için argümanım oldu bir anda, "Ben gidiyorum, biraz geç kaldın yazmak için, mayıs gibi tekrar dene tıhıhıhı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Anime izliyosun japonyaya gitmek için kasıyosun filan kendini.Annen babanda bizim kız kaç yaşına geldi hayla çizgi film izliyo diye üzülüyolardır kesin.Bizimkiler duysa adam çizgi film seyreden kızla evlenmeyi düşünüyo olur. oh waii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 to: fakülteye yeni gelen yeşil saçlı kız o fakülteye geldiysen saçını yeşile boyamıycaktın. elimden geçiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Tyrannus said: to: fakülteye yeni gelen yeşil saçlı kız o fakülteye geldiysen saçını yeşile boyamıycaktın. elimden geçiceksin Olm senin şu saç takıntın çükünün sonu olacak ya. Gel sana bulalım şöyle olgun, uygun bir kız, muradına er. Yok bu arada atmak istediğim mesaj, olsa atarım zaten. Grow some ballz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ee öö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iyi ki varsın diyosun, görünmüyorsun hiç özlettin kendini diye mesaj atıyorsun,dün kerim ile bugün bora ile takılıyosun sonra da çok yoruldum uzun bi birliktelik arıyorum diyosun kızım sen tam bir meleksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kızımız olucaktı kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 senın yuzunden neye bulastım bılıosun lan allahsızz yinede canın saolsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o son postayı atmıcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hani bazen "istersen geleyim ama derse geç kalırım" demiyor musun... Yani gelmek istemediğin belli gelmemek için sebepte sunuyorsun ortaya... Gelmeyi teklif etmesen bi zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Kanka akşam maç 10-11. 9 gibi bize gel istersen görüşürz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 küheylan naber.kontorum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ayıbediyosun k'rşim ariyim ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar