Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kendini üzecek hareketler yapmamanı istiyorum elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 barnacle said: kim bilir kaç kere patlattı seni düşünerek HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 elifg said: fgdjsj of. meriç ya. Çok da seviyorum keratayı.:( o da seni seviyo belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hem adamı friendzonea koymuşsun hem bi de kızıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 barnacle said: kim bilir kaç kere patlattı seni düşünerek ohahahahaha yuh be arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yaa bu meriçlerden rahat yok mu bi. elif sen boşver bunları. gel msnde dertleş, ben çok iyi dinleyiciyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 o öyle şeyler yapmaz, en yakın arkadaştık biz. Ama sonra ne oldu da böyle oldu. of. Hem kendimi hem meriç'i üzmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 meriç üzülmüş bence zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 üzgünüm acı gerçekler. seni güzel buluyorsa high-res fotonu alıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kamyon şarampole yuvarlanmıştır kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gülücüğe odaklanmıştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 elifg said: o öyle şeyler yapmaz, en yakın arkadaştık biz. Ama sonra ne oldu da böyle oldu. of. Hem kendimi hem meriç'i üzmek istemiyorum. e sen de meriçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 son iki sayfa efsane olmus lan hahahaha patlatanlar, sarampole yuvarlananlar falan. duydum ki bir ay sonra baska bi yere geciyormussun.cok uzuldum. her istedigimde seni goremiycem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hocam agzima siçtiniz hocam tek kradilik secmeli ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 "dünyayı ben yarattım" tavırlı kadınlardan fenalık geldi. ağzımı kocaman açıp APTAL diye bağırmak istiyorum hepsine.. eskiden kadınlar akıllı, zeki çekici ve güzelmiş, nolmuş da bu hale gelmişler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Meh be tam 2 yıl oldu, tamam aramızda birşey olması mümkün değil dedin ve geriye dönüp bakınca, benim tamamiyle yanlış anlamamdan kaynaklı bir durum olduğunu da idrak ediyorum. Ama ne kadar garip ki, yine kaşrılaştık bir yerde ve otourp sohbet etttik 5- 10 dakika kadar, tamam haklısın aramızda birşey yok ve olmasıda mümkün değil ama peki neden buna rağmen ağzım yine kulaklarıma vardı ve delicesine mutluyum şu an. Bir beklenti içindede değilim eskiden olsa görüşmek üzere diyip ayrıldığında, hiç bir halt yapamamanın çarsizliği içinde, göğsüm sıkışır, içimden herşeye ana avrat küfür edip kendimi yerdim. Ama bu sefer daha bir başka oldu sanki, tanıdık ve eskilerden gelen çok güzel sıcak bir dostla karşılaşdım sanki. Ama yinede allah belamı versede sana sarılıp ölebilsem, herhalde herşey tam olması gerektiği gibi sonlanırdı yani en azından benim için ve herhalde bundan daha büyük bir mutluluk içinde ölemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 uff snne be sLk shey .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 dert tasa edilen seylere de bi bak :) Baska biri icin ne diye kendinizi bu kadar uzuyosunuz ki sevgiymis askmis bunlar karsilik beklenmeden olan seylermis eger oyle olsaydi burdakilerin cogu bunlari yazmazdi Hersey gecici bence en degerli sey 'SİZ'siniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 en değerli giysiniz, cildiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Reklamlara hosgeldiniz Hemen illaki civiticaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kibarca seni ne ilgilendiriyor ki diyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 wastyrx said: Kibarca seni ne ilgilendiriyor ki diyorum sana. Kibarca aptallik edip sizin gibilere kendini degerli hissettirdigim icin ozur diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sen konuyu hic anlamamissin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 aquila said: sen konuyu hic anlamamissin ya. Kesin anlamadim basmadi kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Sen kimsin ki bana değerli hissettireceksin kendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar